تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: درخواست ديكشنري بابيلون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض درخواست ديكشنري بابيلون

من نياز به ديكشنري بابيلون و كرك ان دارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

میشه یه جستجویی بکنید در forum?

حـــــرفـه ای *NashenaS*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ∞±

پيش فرض

Babylon 6 is the world's leading dictionary and language translation software. Babylon offers you the most intuitive tool for all your translation needs. With Babylon you can quickly translate emails, web pages, documents, instant messages, and more. All you have to do is click on the word or text that you want to translate and a small window instantly appears with the desired results from Babylon's
    extensive database of language dictionaries, glossaries and conversion tools.

بابیلون 6 نرم افزار پیشتاز فرهنگ های لغت و ترجمه. بابیلون نرم افزاری کلیه نیاز های شما در زمینه ترجمه لغت را جوابگو خواهد بود. با استفاده از بابیلون شما به سرعت میتوانید ایمیلها، صفحات وب، مستندات و کلیه لغات مورد نظر خود را ترجمه کنید. بابیلون همیشه و همه جا زیر دستان شما خواهد بود هرگاه برای ترجمه لغتی اراده کنید کافیست تنها یک کلیک کنید تا ترجمه لغت مورد نظر شما به بیش از 50 زبان مختلف دنیا به شما نشان دهد. پنجره شناور این برنامه همانند یک دستیار همیشه با شما خواهد بود همانطور که با یک کلیک روی کلمه مورد نظر نمایش داده میشود به حرکت دادن ماوس و بدون هیچ کلیکی خود به خود نیز ناپدید میشود.

Download | 9.9 MB
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Farsi Glossary | 2.2 MB

Serial by fereydoun:
    Name: ANDR-NET
    S/N: E9FECEA9D3D8DBD342039404

موفق باشین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

مرسي من ان را دانلود كردم ولي نمي دانم چرا قابليت اين را ندارد كه كلمه را در متن ترجمه كند و error ميدهدكه متن ان به اين صورت است :
    babylon failed to connect to the server . if you are connected to the interner, please check your connection setting in the configuration . (error 0x80bf0000 .

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط بنفشه
    مرسي من ان را دانلود كردم ولي نمي دانم چرا قابليت اين را ندارد كه كلمه را در متن ترجمه كند و error ميدهدكه متن ان به اين صورت است :
    babylon failed to connect to the server . if you are connected to the interner, please check your connection setting in the configuration . (error 0x80bf0000 .

اولا شما برنامه را كرك كرديد يا هنوز نسخه ازمايشيه ؟ اگر اين كار رو نكرديد لطفا به تايپيك درخواست كرك و سريال مراجعه كنيد . در ان جا حتما به شما كمك خواهند كرد.

ولي اگر برنامه را كامل نصب كرده ايد قاعدتا نبايد پيام خطا بدهد. ولي من به شما توصيه مي كنم كه به كمك برنامه zonealarm جلوي دسترسي برنامه به اينترنت را بگيريد. براي دريافت اين برنامه هم به تايپيك درخواست نرم افزار برويد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mdchicho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

اين هم هديه من لينك مستقيم كه با كرك مي باشد در ضمن اين كامل ترين و جديدترين نسخه اين نرم افزار ميباشد . موفق باشيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •