تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: نمایش صفحه در مرورگر

پروفشنال SPIRIT PALST III's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

14 نمایش صفحه در مرورگر

من توی نرم افزار web easy professional یه صفحه ساده درست کردم و اکسپورت گرفتم مشکلی که دارم اینه که وقتی توی مرورگر حالا هر مرورگری باز می کنم وقتی اندازه مرورگر رو کوچک و یا بزرگ می کنم صفحه سایت اندازش تغییری نمی کنی درصورتی که مثلا همین سایت پی سی ورد رو وقتی اندازه مرورگر رو کوچک می کنیم صفحه سایت هم کوچیک میشه... چی کار باید بکنم که اینطوری نشون بده صفحه رو؟

مرسی...

مدیر انجمن طراحی صفحات وب tabriz-info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    هالیکارناسوس

پيش فرض

من توی نرم افزار web easy professional یه صفحه ساده درست کردم و اکسپورت گرفتم مشکلی که دارم اینه که وقتی توی مرورگر حالا هر مرورگری باز می کنم وقتی اندازه مرورگر رو کوچک و یا بزرگ می کنم صفحه سایت اندازش تغییری نمی کنی درصورتی که مثلا همین سایت پی سی ورد رو وقتی اندازه مرورگر رو کوچک می کنیم صفحه سایت هم کوچیک میشه... چی کار باید بکنم که اینطوری نشون بده صفحه رو؟

مرسی...
    خوب من نمیدونم این برنامه شما به چه شکلی صفحه رو طراحی کرده اگه نمونه قرار میدادید میشد بهتر راهنمائی کرد ولی در حالت کلی فقط میتونم این توضیح رو بدم که شما میتونید مثلا به جای استفاده از اندازه بر مبنای پیکسل از درصد استفاده کنید مثلا اگر به حالت جدول طراحی شده به جای عرض 50 پیکسل که میشه width= 50px از درصد استفاده کنید width=40% این 40 درصد بر حسب صفحه یا قسمت بندی شما انتخاب میشه حالا اگر صفحه بزرگ بشه این قسمت بندی شما نیز 40 درصد نسبت به صفحه کوچک شده یا بزرگ شده اعمال میشه

3. این کاربر از tabriz-info بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال SPIRIT PALST III's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

کلا چه نرم افزاری برای طراحی قالب سایت بدون نیاز به برنامه نویسی خوب هستش؟

مرسی....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •