تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 20 1234511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 200

نام تاپيک: سریال آوای باران

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض سریال آوای باران

سریال 40 قسمتی آوای باران به کارگردانی حسین سهیلی زاده و تهیه کنندگی محمد هاشمی اصل قرار است از این هفته هر شب به غیر از پنج شنبه و جمعه ها ساعت 20:45 از شبکه سوم سیما پخش شود و بازپخش آن ،روز بعد ساعت 14:30 خواهد بود.این سریال از اوایل شهریور ماه سال جاری در تهران کلید خورد و گروه پس از مدتی تصویربرداری بنا به موقعیت قصه عازم کشور ترکیه شدند و پس از عزیمت به تهران هم اکنون تا اواسط بهمن ماه مشغول تصویربرداری در لوکیشنهای متعددی هستند.
    این سریال که به قلم علیرضا کاظمی پور و سعید جلالی به نگارش درآمده ؛ قصه زندگی کودکی به نام باران است. او دختری 7 ساله (با بازی هنرمند خردسال مبینا آتشی)است که به دلیل زمان طولانی این کاراکتر در قصه سریال، نقش بزرگسالی‏اش هم نشان داده می‏شود که آزاده سادات زارعی بزرگسالی‏اش را ایفا می کند.باران در خانواده کاملا مرفهی زندگی می‏کند که از نعمت داشتن مادر محروم است؛ مادر باران در پرواز هواپیمایی ایرباس مهماندار بوده که طی سانحه ای شهید می شود و او به همین دلیل تنها با پدر(طاها ریاحی) با بازی حمیدرضا پگاه، خواهرزاده پدر(نادر توتونچی) با بازی سام درخشانی، همسرش(زیور)با بازی الهام چرخنده و سیاوش خیرابی در نقش فرید پسر خانواده زندگی می کند.در ادامه قصه،پدر باران به خارج از کشور سفر می کند و بنا به دلایلی گرفتار می‏شود و باران به دلیل ناملایمات و مشکلاتی که در خانه دارد از خانه بیرون می‏ زند و اتفاقاتی برایش می‏افتد که درگیر باندهای خلافکار که اغلب فعالیت‏ های شان حول محور تکدی گرایی است، می‏شود. مهران احمدی در نقش شکیب سردسته باند خلافکاران و مهران رنجبر در نقش کیانوش، نوچه شکیب از دیگر بازیگران این سریال هستند. از دیگر بازیگران این مجموعه می توان به ثریا قاسمی در نقش مامان ریحان مادر طاها، امیر دژاکام در نقش مرتضی دوست طاها، سپیده خداوردی مرضیه خواهر مرتضی و ... اشاره کرد.
    به گفته محمد هاشمی اصل، تاکنون حدود 20 قسمت از این سریال تولید شده است و گروه تا قسمت 25 را نیز به صورت خرده سکانس ضبط کرده اند.وی ادامه داد: لوکیشن اصلی این روزهای گروه حوالی فردیس، محل استقرار متکدیان است.از دیگر لوکیشن های این گروه می توان به شهرک راه آهن،جنت آباد،بلوار فردوس و... اشاره کرد. سایر عوامل گروه تصویربردای این مجموعه از این قرارند: مدیر تصویربرداری:مرتضی غفوری،مدیر صدابرداری: مهدی آزادی،طراح چهره پردازی: نوید فرح مرزی،طراح صحنه و لباس: آناهیتا جواهرچی، مدیرتولید: حمیدرضا وفایی،جانشین تولید: پوریا عطابخشی،دستیاران کارگردان: سید امین هاشمی اصل و امین محمدی،منشی صحنه: آتوسا شاه سیاه، عکاس: محمدرضا سلطانی،تدوینگر: امین عابدی، مدیر برنامه ریزی: امیر سلیمانی.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

========

تصاویر سریال آوای باران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مجموعه عکس‌های سریال تلویزیونی “آوای باران”

منبع:ariapix.net

2. 3 کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سام درخشانی چرا اینجوری شده؟

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

فیلم خیلی قشنگی هست و داستان خوبی داره. بازیگراشم خوبن.

اما...

اما اشتباه کردم که خودم رو درگیرش کردم.
    داستانش خیلی سوزناکه و معلومه بعدش همش میشه پدرسوخته بازی نادر و زنش.
    اینا همش باران رو اذیت می کنن و اینطور با روح و روان ما بازی میشه. کم بدبختی و مشکل دارم حالا این فیلم هم شده قوز بالا قوز. دیگه حرص خوردن واسه باران و پدرش هم به مشکلاتم اضافه شد.

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

نقش اون زن نادر تو سریال واقعا خیلی با زیاده روی و مبالغه ساخته شده و شخصیت فقط رو اعصاب بیننده هاست .
    بازی بقیه بازیگرا هم خوبه.
    سریال در کل جز سریالای نسبتا خوبه
    نمره من تا اینجا به سریال 5.5

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

تیزر تبلیغش رو دیروز دوباره پخش کرد. تیزر قسمتهای بعدی رو نشون میداد.

پدر باران آزاد شده بود اومد ایران یه چیزایی می گفت تو این مایه ها : اونا بازی رو شروع کردن، منم ادامش میدم.

باران و بچه های خیابونی بزرگ شده بودن و همشون با هم بودن.

اما باران که دیشب مرد! یا نمرد؟
    Last edited by poonel; 20-12-2013 at 23:29.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دژاکام از "آوای باران" می‌گوید

وقتی مرتضی نیست همه درباره او حرف می‌زنند/ "تشنج" در گروگان‌گیری

امیر دژاکام درباره تاثیرگذاری نقش خود در سریال در حال پخش "آوای باران" و همچنین تله‌فیلم "تشنج" که به تازگی در آن بازی کرده است، صحبت کرد.

امیر دژاکام در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به نقش خود در سریال "آوای باران" بیان کرد: این چهارمین سریالی است که من با حسین سهیلی‌زاده کار می‌کنم. یک ماه بعد از اینکه از "معمای شاه" جدا شدم سه پیشنهاد داشتم که از این میان آنها همکاری با این سریال را ترجیح دادم.
    وی ادامه داد: من نقش مرتضی ملکیان را در "آوای باران" بازی می‌کنم که یک جراح قلب است و سابقه خانوادگی ویژه ای دارد و سختی های زیادی در زندگی خود کشیده است. این سریال فضای آرامی دارد و من چون در کارهای قبلی با سهیلی‌زاده راحت بودم و مخاطب هم آن کارها را پذیرفته بود، طبیعتا وقتی فیلمنامه این کار را خواندم آن را قبول کردم.
    این بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون با اشاره به عواملی که در بازی یک اثر برایش اهمیت دارد، خاطرنشان کرد: برای من اندازه نقش مهم نیست بلکه بیشتر مجموعه کار برایم مهم است؛ بازیگران دیگر، فیلمنامه کار و همچنین تاثیرگذار بودن نقشی که قرار است ایفا کنم.
    دژاکام اضافه کرد: مرتضی شخصیت تاثیرگذاری است، وقتی که نیست مردم درباره او حرف می زنند، او تصمیم می گیرد و تصمیماتش را عملی می‌کند. من سعی کرده ام این کاراکتر را متفاوت تر از دیگر نقش هایم بازی کنم. تلاشم این بود که این نقش با دادستان در "هیس دخترها فریاد نمی زنند" و یا افسر پلیس در "رسوایی" تفاوت داشته باشد.
    بازیگر سریال "سرگشته" با اشاره به بازیگرانی چون آنتونی کوئین و داستین هافمن و بازی‌های متفاوت آنها در فیلم‌های مختلف بیان کرد: اینها بهترین بازیگرانی هستند که متفاوت ترین نقش های خود را در هر فیلمی بازی کرده اند. به طور مثال آنتونی کوئین در "پیرمرد و دریا" در مقایسه با "زوربای یونانی" یا در "جاده" بسیار متفاوت است و یا اصلا نمی توان او را در "باراباس" با "عمر مختار" مقایسه کرد. همچنین داستین هافمن در "توتسی" بسیار متفاوت از "پاپیون" است.
    این مدرس تئاتر ادامه داد: بازیگری یک علم و یک تکنیک است و نباید این عبارت خرافی را که بازیگری به استعداد نیاز دارد، دائما تکرار کرد. من به عنوان یک معلم می گویم که تکنیک های بازیگری قابل مشاهده و اندازه گیری است اما نحوه اجرای آن سبک است و وارد مقوله دیگری می شود.
    این بازیگر همچنین با اشاره به مراحل باقی مانده از ساخت سریال "آوای باران" عنوان کرد: هم اکنون بخش زیادی از کار تمام شده است و ما در حال تصویربرداری قسمت های 30 به بعد هستیم. با توجه به مرحله ای که در آن هستیم فکر می کنم حدود یک و نیم تا دو ماه دیگر تصویربرداری این سریال تمام شود.
    بازیگر فیلم "رسوایی" در پایان با اشاره به اینکه مدتی پیش تله‌فیلم "تشنج" را به کارگردانی محمد خراط زاده بازی کرده است، گفت: زمان پخش این تله‌فیلم هنوز معلوم نیست و من در آن نقش یک افسر پپلیس را دارم که بعد از 72 ساعت کار به خانه باز می گردد اما با یک گروگانگیری سخت مواجه می شود.
    سریال "آوای باران" این شب‌ها ساعت 20:45 از شبکه سه سیما روی آنتن می‌رود. ثریا قاسمی (مادربزرگ)، حمیدرضا پگاه (طاها)، سام درخشانی (نادر و خواهرزاده طاها)، الهام چرخنده (همسر نادر)، مهران احمدی (شکیب)، سپیده خداوردی (مرضیه خواهر مرتضی و همسر طاها)، امیر دژاکام (مرتضی)، سیاوش خیرابی (فرید) و مهران رنجبر (کیانوش) در این سریال بازی می‌کنند.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اینطور که به نظر میرسه سینا خواهر فرید رو دوست نداره و هدفش اخاذی هست

9. این کاربر از Golbarg01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

خوشم نمیاد از این تیپ بازی های در سریال .. این پسره فرید درسته کارش اخاذی هست و اصلا از اول هم معلومه علاقه ای به بیتا نداره ولی این نوع رفتارش با پدر و مادر بیتا خیلی بد هستش .. من تا به حال ندیدم یکی با پدریه دختر اینطوری صحبت کنه و باباهه هم مثل ماست بمونه و چیزی نگه ...
    یه جورایی یاد اون سریال مادرانه افتادم که پسره می خواست دختره رو معتاد کنه .. صاف می رفت تو چشم باباش نگاه می کرد و مواد رو می زاشت کف دستش...
    نمی دونم ولی اینجور تابو شکنی داره توی سیمای ملی رواج پیدا می کنه و کم کم هم به جامعه سرایت می کنه .. خوب نیست اینجور چیزها !! دیگه خیلی دارن روابط دوست پسر دوست دختری رو "بد"رواج می دن ... درسته که این روابط توی جامعه هستش ولی نه به این سبک .. هنوز حرمت ها حفظ میشه .. پسره دیگه ته خلاف و زرنگی هم باشه نمیاد جلوی بابای دختره اینجوری حرف بزنه و باباش هم مثل ماست نگاش کنه ... یه جورایی از اون طرف پشت بوم افتادن دیگه اینها ...
    من دیدک ازاین عاشق های کشته مرده یا طماع های پول دوست ولی کاراشون اینجوری تابلو نیست .. با بابای دختر هم حرف می زنن سعی در جلب توجه دارن نه تحدید و به زرنگ بازی و اینکه " ببین الان به دخترت زنگ می زنم ببین چه جوری دلش واسم تنگ میره !! والا باباه کمی بابا باشه می ره دختر رو از سقف دار می زنه و پسر رو با ماشین زیر می کنه .. حالا ته فرهنگ و شخصیت هم باشه !!!!!! ماشالله داداش دختره هم از بابای ماست تر ...
    (( من خیلی مورد در زمینه خاستگاری های عاشق پیشه دیدم اما وقتی پسر بیاد جلو بابا دختر وایسته باباهه دختره یه خودی نشون داده یا حداقل زنگ زده کلانتری نه اینکه ول کنه بره .... ))
    اینش خیلی رو مخ هستش ..
    بقیه داستان رو باید دید .. فعلا که تازه گره اول رو زدن و تا اواسط داستان باید صبر کرد ..

11. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

امشب سیاوش خیرابی رو آورده بودن شبکه سه واسه برنامه سفر بخیر که درباره رانندگی هست.
    اولش درباره آوای باران و نقشی که تو این سریال داشته صحبت کرد. گفت که سریال در ادامه خیلی قشنگ تر از این میشه.
    بعدش هم درباره رانندگیش صحبت کرد.

دانلود برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گفت که ماشینش شاسی بلند قهوای هست که دم در پارک شده و پلیس تو برنامه خلافیش رو گرفت ، 180 تومن بود. .
    منم یه سرچ کردم رسیدم به کیا سورنتو ایشون

Last edited by poonel; 26-12-2013 at 02:11.

13. 3 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Jang Bogo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

تنها سریالی که از بازی سیاوش خیرابی و سام درخشانی واقعا واقعا واقعا خوشم اومده.
    خیلی وقت بود با تی.وی قهر کرده بودم ، ولی اینو میبینم. به دلم نشسته. خدا کنه آخرشو آب نبندن.

15. 2 کاربر از Jang Bogo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 20 1234511 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •