تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: بهترین مادربورد تا 200هزا تومان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض بهترین مادربورد تا 200هزا تومان

سلام دوستان بهترین مین تا 200 تومان واسه کارهای عادی وگیم چیه؟واینکه همه میگن ایسوس یا گیگا خوبه ایا برندهای دیگه مثل الایت گروپ یا ازراک خوب نیست زود میسوزه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه eshraghi2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    استان فارس

پيش فرض

سلام دوستان بهترین مین تا 200 تومان واسه کارهای عادی وگیم چیه؟واینکه همه میگن ایسوس یا گیگا خوبه ایا برندهای دیگه مثل الایت گروپ یا ازراک خوب نیست زود میسوزه؟
    مشخصات بقیه قطعاتتون چیه عزیز ؟!!
    پردازنده ، رم ، گرافیک و ... ؟!!

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

واینکه همه میگن ایسوس یا گیگا خوبه ایا برندهای دیگه مثل الایت گروپ یا ازراک خوب نیست زود میسوزه؟
    روی سیستمی مین بورد الایت داشتم، روزانه حداقل 10 ساعت روشن بود و 3 سال بدون مشکل کار کرد!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من هنوز سیستم جمع نکردم ولی اینارو انتخاب کردم خوبه؟ واسه کارهای عادی وکمی گیم رو مین وسی پی یو شک دارم بودجم نهایتا 800 هست

main:giga GA-P61-S3
    cpu:intel G2020
    Ram:4G crosair1600
    Vga:sapphaire HD7750
    power:Green GP 430A

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    استان فارس

پيش فرض

من هنوز سیستم جمع نکردم ولی اینارو انتخاب کردم خوبه؟ واسه کارهای عادی وکمی گیم رو مین وسی پی یو شک دارم بودجم نهایتا 800 هست

main:giga GA-P61-S3
    cpu:intel G2020
    Ram:4G crosair1600
    Vga:sapphaire HD7750
    power:Green GP 430A

نسبت به بودجتون بد نیست و چیز خیلی بهتری نمیشه پیشنهاد داد ! سی پی یو رو می تونید G2030 بگیرید که جدیدتره !
    البته رم رو باید از داخل بایوس روی 1333 ست کنید تا سیستم بالا بیاد !! چون این CPU نهایتاً از رم تا فرکانس 1333 ساپورت می کنه !
    Last edited by eshraghi2010; 07-12-2013 at 11:56.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

نسبت به بودجتون بد نیست و چیز خیلی بهتری نمیشه پیشنهاد داد ! سی پی یو رو می تونید G2030 بگیرید که جدیدتره !
    این مادربورد خوبه من بودجه مادربورد تا210 حساب کردم اینو گرفتم تواین بودجه مادربورد بهتری هست؟واقعا نمیدونم چی بردارم ممنون میشم کمکم کنید

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    استان فارس

پيش فرض

این مادربورد خوبه من بودجه مادربورد تا210 حساب کردم اینو گرفتم تواین بودجه مادربورد بهتری هست؟واقعا نمیدونم چی بردارم ممنون میشم کمکم کنید
    خیر ! اگه بودجه مادربرد به حدود 240 برسه میشه مادربردهای B75 یا H81 از نسل جدید پیشنهاد داد ! ولی تا 210 چیز بهتری نیست !
    و اگه بودجه کل رو به 860-70 برسونید میشه مادربرد و CPU رو از نسل جدید برداشت !
    ASUS H81M-E یا GIGABYTE H81M-S2PV و پردازنده G3220 از نسل جدید !

ضمناً چرا شما دو تا تاپیک زدید ؟!!! تاپیک زیر رو که داشتید و توش مشاوره کلی می گرفتید ! دیگه چرا تاپیک مشاوره مادربرد زدید ؟!!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by eshraghi2010; 07-12-2013 at 12:09.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دیدم اونجا کسی جواب نمیده میخوام امروز بخرم گفتم اینجا بگم در هر صورت از شما خیلی ممنونم میشه بگید این مادربورد وسی پی یو تو چه سایتی قیمتشون زده؟هرچی میگردم پیدا نhمیکنم. این سی پی یو سری g مثل g630 از سی پیو انتخابی من بهتره? همین طور مادربورد سری h مثل giga h61 s2pv ?

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    استان فارس

پيش فرض

دیدم اونجا کسی جواب نمیده میخوام امروز بخرم گفتم اینجا بگم در هر صورت از شما خیلی ممنونم میشه بگید این مادربورد وسی پی یو تو چه سایتی قیمتشون زده؟هرچی میگردم پیدا نhمیکنم. این سی پی یو سری g مثل g630 از سی پیو انتخابی من بهتره? همین طور مادربورد سری h مثل giga h61 s2pv ?
    G2020 جدیدتر و کمی قویتره !
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برادر من دارم قطعات بهتری به شما پیشنهاد میدم که با کمی افزایش بودجه ارزششو داره که قطعات جدیدتر و بهتر بگیرید اون وقت شما دارید برعکس عمل می کنید و سراغ قطعات ضعیف تر می روید ؟!!!
    اگه قصد ندارید افزایش بودجه بدید لااقل همون قطعات اولیه خودتون رو بگیرید !!! البته پیشنهاد دادم که توی لیست خودتون فقط CPU رو G2030 بگیرید !!
    در مورد مادربرد هم من P61A-D3 دیدم ولی P61-S3 ندیدم توی موجودی فروشگاه ها !

قطعات رو توی سایت های آنلاین بگردید پیداشون می کنید ! طبق قوانین انجمن اسم بردن از سایت و فروشگاه خاصی تبلیغات محسوب میشه و خلاف قوانین هست !
    Last edited by eshraghi2010; 07-12-2013 at 12:44.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

حرف شما کاملا درست اخه شما تو جواب بالا نوشتید g3220 الان گفتید g2030 .پس من سی پی یو 2030g برمیدارم.اخه مادر بورد
    GIGABYTE H81M-S2PV و ASUS H81M-E جایی پیدا نکردم سری h61 هست ولی شما h81 گفتیدو من پیدا نکردم. تا 250 یه مین خوب که سخت جون باشه معرفی کنید با سپاس

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •