تجربیاتی که از اشپزی دارید
نکات مهم و ظریف برای خوشمزه تر شدن غذا
و همچنین نکات مهم و مفید برای جلوگیری از خراب شدن غذا رو توی این تاپیک مطرح کنید
ممنون
تجربیات من
برای خوشمزه تر شدن مرغ اون رو با اب کم و شعله کم بپزید.زمان پخت طولانی تر میشود ولی مرغ نرم تر و خوشمزه تر میشود
توی ابش هم زعفران بریزید.بعد از پخت هم اگر جداگانه روی مرغ زعفران بریزید عطر خیلی خوبی میگیرد
هنگامی که سوپ جو با شیر درست میکنید حتما حتما شیر رو گرم کنید و بریزید توی سوپ.اگر شیر سرد بریزید شیر میبره و توی سوپ گلوله گلوله میشه و ظاهر سوپ رو خراب میکند
تا حد ممکن برای درست کردن کوکوسبزی از سبزی یخ زده استفاده نکنید.راز خوشمزه شدن کوکو سبزی استفاده از سبزی تازه هست
ارد نخودچی توی کتلت از ارد سوخاری خیلی بهتره.ارد نوخودچی باعث پوک شدن و خوشمزه تر شدن کتلت میشه