تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی، صداگیر ماینر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: تجربیات اشپزی

  1. #1
    حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت
    پست ها
    2,056

    12 تجربیات اشپزی

    تجربیاتی که از اشپزی دارید
    نکات مهم و ظریف برای خوشمزه تر شدن غذا
    و همچنین نکات مهم و مفید برای جلوگیری از خراب شدن غذا رو توی این تاپیک مطرح کنید


    ممنون




    تجربیات من
    برای خوشمزه تر شدن مرغ اون رو با اب کم و شعله کم بپزید.زمان پخت طولانی تر میشود ولی مرغ نرم تر و خوشمزه تر میشود
    توی ابش هم زعفران بریزید.بعد از پخت هم اگر جداگانه روی مرغ زعفران بریزید عطر خیلی خوبی میگیرد


    هنگامی که سوپ جو با شیر درست میکنید حتما حتما شیر رو گرم کنید و بریزید توی سوپ.اگر شیر سرد بریزید شیر میبره و توی سوپ گلوله گلوله میشه و ظاهر سوپ رو خراب میکند

    تا حد ممکن برای درست کردن کوکوسبزی از سبزی یخ زده استفاده نکنید.راز خوشمزه شدن کوکو سبزی استفاده از سبزی تازه هست

    ارد نخودچی توی کتلت از ارد سوخاری خیلی بهتره.ارد نوخودچی باعث پوک شدن و خوشمزه تر شدن کتلت میشه
    Last edited by ملا نصرالدین; 06-12-2013 at 23:31.

  2. 11 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  3. #2
    l i T e R a t U r E Ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile
    پست ها
    5,126

    پيش فرض

    اینو یادمه یه بار جایی دیدم اتفاق افتاد و این روش انجام شد:

    اگر دیدیم غذایی خورشی شور شده بهترین راه اضافه کردن چند عدد سیب‌زمینی است.


  4. 13 کاربر از Ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  5. #3

    پيش فرض

    اگه میخواید برای تزیین ژله از میوه استفاده کنید کیوی گزینه ی مناسبی نیست و باعث میشه ژله نبنده

  6. 12 کاربر از F l o w e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  7. #4
    حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت
    پست ها
    2,056

    پيش فرض

    راستی یه تجربه ای که الان یادم اومد
    اگر حواستون نبود و بخشی از مواد لوبیاپلو سوخت....اون قسمت های نسوخته رو جدا کنید.یک پیازداغ جداگانه درست کنید و داخل مواد بریزید.90 درصد بوی دود و سوختگی رو از بین میبره

  8. 8 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  9. #5
    حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت
    پست ها
    2,056

    پيش فرض

    دوستان یک نکته ای به ذهنم رسید که البته بیشتر برای خانم ها خوب هست

    وقتی مهمان دارید و میخواهید باقالی پلو براشون درست کنید
    برنج را جداگانه ابکش کنید باقالی رو هم جدا
    بعد که برنج را ابکش کردید همان جا یه تخم مرغ و کمی ماست وزعفران همراه با کمی برنج مخلوط کنید و ته دیگ را ته چین بگذارید
    حداکثر زمان درست کردنش 10 دقیقه هست ولی حسابی کدبانوگری میکنید
    فقط حواستون باشه ته چین رو که خواستید بریزید اولا روغنش داغ باشه
    دوما بعد از ریختن و پخش کردن داخل ظرف در قابلمه رو 5 دقیقه بگذارید تا ته چین خودش را ببندد بعد بقیه باقالی پلو را روش بریزید

  10. 8 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  11. #6
    حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت
    پست ها
    2,056

    پيش فرض

    دوستان یک نکته ای به ذهنم رسید که البته بیشتر برای خانم ها خوب هست

    وقتی مهمان دارید و میخواهید باقالی پلو براشون درست کنید
    برنج را جداگانه ابکش کنید باقالی رو هم جدا
    بعد که برنج را ابکش کردید همان جا یه تخم مرغ و کمی ماست وزعفران همراه با کمی برنج مخلوط کنید و ته دیگ را ته چین بگذارید
    حداکثر زمان درست کردنش 10 دقیقه هست ولی حسابی کدبانوگری میکنید
    فقط حواستون باشه ته چین رو که خواستید بریزید اولا روغنش داغ باشه
    دوما بعد از ریختن و پخش کردن داخل ظرف در قابلمه رو 5 دقیقه بگذارید تا ته چین خودش را ببندد بعد بقیه باقالی پلو را روش بریزید

  12. 5 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  13. #7

    پيش فرض

    برای حل کردن زعفران به جای آب جوش و دم کردن اون ، میشه یه قالب کوچیک یخ روی اون بزاریم. وقتی با یخ حل بشه رنگش بیشتر و خوش رنگ تر میشه

  14. 9 کاربر از F l o w e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  15. #8

    پيش فرض

    براي از بين بردن بوي ماهي ميتونيد اون رو درون شير قرار بديد. شير بوي ناخوشايند ماهي رو از بين ميبره و طعم دلپذيري بهش ميده

  16. 7 کاربر از F l o w e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  17. #9
    کاربر فعال انجمن عکاسی sara_program's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد
    پست ها
    1,086

    پيش فرض

    (نکاتی که هیچ جا نمی خوانید)
    نکاتی برای خوشمزه تر شدن قرمه سبزی:

    1- زیر قرمه سبزی را وقتی پخته شد نیم ساعت خاموش کنید. پس از گذشت نیم ساعت دوباره روشنش کنید تا روغن بندازه و قرمه سبزی جا بیفته

    2- زمانیکه قرمه سبزی داره جوش های آخر رو می زنه یک قاشق ماست پر چرب (حتما ماست را قبلش بزنید) به آن اضافه کنید. بذارید 5 دقیقه جوش بزنه. سریع روغن می ندازه و خیلی خوشمزه می شه

    3-وقتی خورش را خواستید سرو کنید ابتدا روغن خورش را در ظرفی جداگانه بریزید. وقتی خورش را در خورش خوری ها ریختید روغن ها را روی خورش ها بریزید. اینطوری ظاهر زیباتری داره

  18. 7 کاربر از sara_program بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  19. #10

    پيش فرض

    در ادامه ي تجربياتي كه سارا جان نوشتن، براي قرمه سبزي ميتونيد پنج دقيقه اخر پخت يه تكه يخ توش بندازيد و زيرش رو خاموش كنيد تا روغن بندازه

  20. 7 کاربر از F l o w e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •