تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: اضافه کردن وایرلس به خونه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض اضافه کردن وایرلس به خونه

سلا دوستان.
    من تو خونه adsl دارم و با مودم تک پورت تی پی لینک 8817 (با سیم).بنا به دلایلی می خوام به زودی تو خونه وفقط در فضای محدود خانمان (80 الی 100 متری -واحد اپارتمانی) وایرلس داشته باشم.که با این شرط که نمی خوام مودم با سیم رو نیز از کامپیوتر خذف کنم یا دیگه استفاده نکنم .بلکه روش با سیم به عنوان روش اصلی ارتباط با اینترنت و روش وای فای یا وایرلس به عنوان روش دوم انتخاب می کنم (شاید برای گوشی و لب تاب ها).من تو pc خونه تجهیزات بیسیم ندارم و نذاشتم.حال برای داشتن یک وایرلس باید چیکار کنم با توجه به شرایط گفته شده؟چه تجهیزاتی باید بگیرم و در کل یک توضیح ساده و روان می خوام؟

تنظیمات امنیتی برای این که از وایرلسم کسی استفاده نکنه روی مودم هست یا باید نرم افزار یا کار دیگه ای بکنم؟
    روی کامپیوتر که نیازی نیست کاری بکنم؟

بهترین برندها تی پی لینک و دی لینک هستن یا نه؟چند نمونه خوب معرفی کنید؟هم می خوام پورت لن داشته باشه وهم پورت وای فای !

یک توضیحات کامل بفرمائید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin750's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

میتونی یه دانگل usb وایرلس یا یه کارت pci وایرلس بگیری و اینترنتتو به اون شیر کنی مودم کابلیتم هست کاری به اون نداری تنظیماتشم راحته فقط باید یه نام و یه پسورد واسه وایرلس بذاری همین
    dlink- tplink - linksys و .. هم برندهای معروف محصولات شبکه ان همه شون خوبن فرقی نمیکنه

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

من پیشنهادم اینه برای اینکه همیشه وایرلس داشته باشید و مجبور نباشید کامپیوترتون برای وایرلس همیشه روشن باشه یک Access Point خریداری کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    75 هزار تومان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    باب الجنت (قزوین)

پيش فرض

من خودم یه dlink 2730u سفید گرفتم به شعاع 100 متر از بالا و پایین و چپ و راست سیگنال پر جواب میده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

میتونی یه دانگل usb وایرلس یا یه کارت pci وایرلس بگیری و اینترنتتو به اون شیر کنی مودم کابلیتم هست کاری به اون نداری تنظیماتشم راحته فقط باید یه نام و یه پسورد واسه وایرلس بذاری همین
    dlink- tplink - linksys و .. هم برندهای معروف محصولات شبکه ان همه شون خوبن فرقی نمیکنه
    سلام.منظور شما از دانگل چیه.من حرفه ای نیستم؟میشه توضیح بدید؟تفاوت این که شما گفتی با اونی که من مثلا یک مودم وای فای به طور کلی بگیرم در چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

من پیشنهادم اینه برای اینکه همیشه وایرلس داشته باشید و مجبور نباشید کامپیوترتون برای وایرلس همیشه روشن باشه یک Access Point خریداری کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    75 هزار تومان
    سلام.
    دردسرهای اکسس پوینت از مودم وای فای بیشتر نیست؟دو تا اداپتور و ....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اگه شما ازش رازی هستی و امتحان خودشو پس داده گزینه ای خوبی هست؟نظر شما درباره تی پی لینک چیه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    باب الجنت (قزوین)

پيش فرض

man tplink o pishnehad nemidam, chun pul e bishtar midi vali karai nadare, man ye dlink 2730u va ye asus n10 ro pishnehad midam, asus ham ruter haye gavi dare

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin750's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام.منظور شما از دانگل چیه.من حرفه ای نیستم؟میشه توضیح بدید؟تفاوت این که شما گفتی با اونی که من مثلا یک مودم وای فای به طور کلی بگیرم در چیه؟
    منظور همون کارت شبکه وایرلس usb هستش
    تفاوتش با مودم وای فای اینه که اونو هم میتونی به عنوان اکسس پوینت استفاده کنی هم میتونی فایل شیرینگ باش انجام بدی واضح تر اینکه اون اگه کامپیوترم خاموش باشه بازم اینترنت داری
    ولی اگه از کارت شبکه وایرلس استفاده کنی فقط وقتی کامپیوترت روشنه میتونی ازش استفاده کنی
    به نظر من مودم adsl که وایرلس هم داشته باشه بهتره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوستان مخصوصا اونایی که تجربه دارن
    یه مودم بیسیم خوب تک انتن(از همه نظر) و مخصوصا امتحان خودشو پس داده و یک مودم دو انتن خوب با فرض شرایط گفته شده قبلی می تونید معرفی کنید؟

با تشکر

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •