تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: بسیار عجیبه! بـازی خور ها!!!!! و سازندگان بازی!!!!! لطفاً بخوانید!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خرم آباد

11 بازی خور ها و بازیسازا لطفاً نظر بدید.

سلام.

به اتفاق دوستان می خواستیم بازی ای درست کنیم که سند باکس (Open World) باشه. برای همین یه تاپیک نظر خواهی زدم اینجا:
    http://forum.p30world.com/showthread.php?t=638451
    منتهی کسی جز چند نفر جواب ندادن (به نظرسنجی درون اون تاپیک جواب ندادن). تصمیم گرفتم اینجا تاپیک بزنم چراکه پاتوق اصلی بازی خورا اینجاست و شاید بیشتر بیان جواب بدن.

1) به نظر شما ساخت یه بازی سیمولاتور که بهتر بگم چیزی بین Sims و GTA باشه از طرف من و دوستانم و صد البته با کمک برخی از کاربران اینترنت و شما ها (دقت کنید ما اگه گرافیک بازی رو در حد همین شتاب در شهر هم بسازیم گل کردیم!) که رایگان باشه ارزش داره؟ آخه اگه بسازیم من باید هزینه گزافی بکنم تا به شهری که می خوام سه بعدی اش رو بسازیم با دوستانم سفر کنیم و اون رو سه بعدی بسازیم (البته نه خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی دقیق!).

توجه کنید که هرکسی در ساخت بازی بهمون کمک کنه در بخش Credits اسمش وارد میشه و بعد ها اگه سرویسی مانند DLC برای بازی ایجاد شد از حمایت ویژه تیم 4 نفره خودمون بهره می بره.

لطفا هم پاسخ پرسشم رو بدهید و هم یه سری به این تاپیک بزنید تا اگر استارت پروژه در سالهای آینده (شایدم هفته های آینده!) خورد، بازی با کیفیت تر باشه:
    http:// [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] /Survey.aspx?id=5bed57c9-e0df-4e38-9852-b811d82131da

• افرادی که احیاناً کاربر این فروم نیستند هم به آدرس فوق برن و در نظرسنجی شرکت کنند.

2) لطفاً در صورت امکان پیشنهاد بدهید که بازی چگونه باشد. آرکید یا سیمولاتور؟ من انتظار دارم حداقل افرادی هرچقدر هم کم این جا بیان و نظری یا چیزی مرتبط با موضوع این تاپیک بنویبسند. اینجوری برای من روشن میشه که چقدر مخاطب برای بازی خواهد بود.
    (در دیگر فروم ها هم این پست رو میذارم تا اطلاع رسانی بهتری بشه)

Last edited by کاربر_P30W; 09-05-2014 at 15:19.

2. 6 کاربر از کاربر_P30W بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Georges St-Pierre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

واقعا فکره خوبیه
    Last edited by Georges St-Pierre; 06-12-2013 at 15:26.

4. 2 کاربر از Georges St-Pierre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

من تاپیک رو ویرایش کردم (تیتر تاپیک اما ویرایش نشد....یعنی نمیشه ویرایشش کرد) بگذریم، الان اگه میشه کاربرای گرامی نظر بدند (پاسخ پست اول این تاپیک رو بدهند).

لطفا به پرسش های این تاپیک پاسخ بدید!
    Last edited by کاربر_P30W; 07-12-2013 at 19:17.

6. این کاربر از کاربر_P30W بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

می دونید چون ایرانیها بازیها را مفت می خرن ،اکثرا ارزش بازی دو درک نمی کنن . کسی نمیگه "باریکلا ببین با هزینه شخصی این بازی ساخته شده و تازه رایگان هم هست" خوشکل میان مقایسش می کنند با بهترین در ژانر خودش .
    البته یه جورایی حق هم دارن ، اخه بچه ای که با 3 ، 4 تومن میاد بهترین بازیهای دنیا را می خره معلومه توقعاتش میره بالا .( حالا اخیرا تعداد دیسکهای بازی زیاد شده و قیمت دیسکها کمی بالاتر رفته) .
    منظورمو گرفتین ؟ می خوام بگم سطح توقع بسیار بالاست و ساخت یک اوپن ورلد بدون سرمایه گذاری مناسب فکر نمی کنم ایده خوبی باشه .
    به نظر من اگه یه بازی آرکید خلاقانه بسازید خیلی بهتره .

8. این کاربر از Dark Soul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

بله منظورتون رو متوجه هستم.
    من با بخش اول نظز شما کاملاً موافقم؛ هستن افرادی که واقعاً توقع بالا دارن و صد البته ارزش واقعی بازی ها رو نمی دونن و اتفاقاً تعدادشون کم هم نیست. اما این که بازی اپن ورلد رو به آرکید خلاقانه ترجیح بدن یا نه سوالیه که من الان دنبالشم که جواب دقیق برایش پیدا کنم و برای دریافت پاسخ این سوال این تاپیک رو ساختم تا ببینم کاربر ها چی میگن. خیلی ممنون بابت پاسخ دادنتون.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

ممنون بابت پاسخ. نظر خاصی اگه دارید حتماً ذکر کنید!

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها MUSK£T££R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    zahedan

پيش فرض

می دونید چون ایرانیها بازیها را مفت می خرن ،اکثرا ارزش بازی دو درک نمی کنن . کسی نمیگه "باریکلا ببین با هزینه شخصی این بازی ساخته شده و تازه رایگان هم هست" خوشکل میان مقایسش می کنند با بهترین در ژانر خودش .
    البته یه جورایی حق هم دارن ، اخه بچه ای که با 3 ، 4 تومن میاد بهترین بازیهای دنیا را می خره معلومه توقعاتش میره بالا .( حالا اخیرا تعداد دیسکهای بازی زیاد شده و قیمت دیسکها کمی بالاتر رفته) .
    منظورمو گرفتین ؟ می خوام بگم سطح توقع بسیار بالاست و ساخت یک اوپن ورلد بدون سرمایه گذاری مناسب فکر نمی کنم ایده خوبی باشه .
    به نظر من اگه یه بازی آرکید خلاقانه بسازید خیلی بهتره .
    آقا دنیا پیشرفت کرده ...الان همون بچه نمیاد سه چهار تومنشو واسه بازی نمیده میره یه اینترنت که FREE داشته باشه میگیره شب میشینه دانلودش میکنه ...!
    ولی در کل ایده خوبیه ...باید از یه جایی شروع کرد تا به جایی رسید...!!
    Last edited by MUSK£T££R; 08-12-2013 at 00:15.

12. این کاربر از MUSK£T££R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها MUSK£T££R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    zahedan

پيش فرض

نظر خاص ..:
    به نظر من الکی پولتو خرج Open World نکن ..اول یه بازی کم خرج مثلا یه ادونچر 2D بساز دیدی موفق شدی برو GTA VI رو بساز ...

14. 2 کاربر از MUSK£T££R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سپاس از فرستادن دیدگاهت. روش فکر می کنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdiporbaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    great IRAN

پيش فرض

به نظر من یک ایده خوب و یه داستان عالی میتونه از 10 ها نوع از این بازی که شما دنبال ساختنش هستی بهتر باشه
    بازی های ساده مبتنی بر فیزیک یا معماهای جالب در قالب داستان مرموز و ... می تونه یه بازی ساده بدون گرافیک انچنانی رو. تبدیل به یه بازی جهانی کنه مثلال بازی Bloop که بر پایه فیزیکه یا بازی tee worlds یا cut the ripe یه ایده ساده اما کامل بهتر از یه ایده بزرگ اما ناقصه

17. این کاربر از mehdiporbaba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •