تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: سوال در مورد شر کردن اینترنت بین4کامپیوتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض سوال در مورد شر کردن اینترنت بین4کامپیوتر

با سلام
    میخواستم بین 4کامپیوتر اینترنت adslرا شر کنم وهر چهار تا به اینترنت دسترسی داشته باشند .یکی از اساتید که قرار برام کامپیوترها را شبکه کنه پیشنها د داده که از یک مودم بی سیم به جای هاب استفاده کنم .چون من یک لب تاب هم دارم میگه که به وسیله wif هم میتون شبکه با مودم بی سیم یا با هاب ؟ایا به وسیله مودم بی سیم میتوان پرینتر را شر کرد حتی برای لبتاب ؟لطفا راهنمایی کنید

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

با سلام
    میخواستم بین 4کامپیوتر اینترنت adslرا شر کنم وهر چهار تا به اینترنت دسترسی داشته باشند .یکی از اساتید که قرار برام کامپیوترها را شبکه کنه پیشنها د داده که از یک مودم بی سیم به جای هاب استفاده کنم .چون من یک لب تاب هم دارم میگه که به وسیله wif هم میتون شبکه با مودم بی سیم یا با هاب ؟ایا به وسیله مودم بی سیم میتوان پرینتر را شر کرد حتی برای لبتاب ؟لطفا راهنمایی کنید
    در مورد پرینتر
    من قبلا پرینتر هایی رو می دیدم که به صورت کارخونه ای وایرلس دارن
    فکر کنم قطعه ای باشه برای همین پرینتر های معمولی

3. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه geysar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

منم همین مشکل رادارم .به نظرتون کابل بهتره یا وایرلس؟ البته ظاهرا مودم بی سیم جا داره تا بشه تا چهار کامپیوتر را به صورت کابلی وصل کرد.ولی بیشترشو نمیدونم .
    البته تا جایی که من اطلاع دارم شبکه از طریق کابل سرعتش بیشتره .وشاید امنیتش هم بهتر باشه
    دوستان بیشتر توضیح بدهند ممنون میشم
    Last edited by geysar; 06-12-2013 at 08:07.

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

اگر پرینتر کابل لن بخوره می تونید به مودم وصلش کنید و به محض IP گرفتن می تونید توی ویندوز پرینتر رو Add کنید.
    هم بی سیم می تونید شبکه کنید هم با سیم ولی کلا در جایی که امکان با سیم هست ترجیح به اونه!

6. این کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

اگر پرینتر کابل لن بخوره می تونید به مودم وصلش کنید و به محض IP گرفتن می تونید توی ویندوز پرینتر رو Add کنید.
    هم بی سیم می تونید شبکه کنید هم با سیم ولی کلا در جایی که امکان با سیم هست ترجیح به اونه!
    فرض کنید تو یک دفتر کوچیک میخوام شبکه کنم فقط اینترنت و پرینتر (3تا کامپیوتر ویک وحداکثر 2تا لپ تاب )باز هم بی سیم بهتره ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

همونطور که دوستمون هم بالا گفتند علاوه بر امنیت و پایداری بیشتر، سرعت هم در لن بیشتر هست ولی اگر از لحاظ فنی دوست ندارید سیم کشی کنید وایرلس هم جوابگو هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

همونطور که دوستمون هم بالا گفتند علاوه بر امنیت و پایداری بیشتر، سرعت هم در لن بیشتر هست ولی اگر از لحاظ فنی دوست ندارید سیم کشی کنید وایرلس هم جوابگو هست.
    نه بیشتر دوست دارم کارم راه بیفته با ساده ترین وراحترین راه .به نظرتون اگه چهار کابل از مودم بی سیم به کامپیوترها وصل کنم واز این طریق اینترنت را به اشترا ک بزارم با شبکه به وسیله ی هاب فرقی داره ویا نه همون کاررا انجام میده ؟
    البته مودم معمولی هم دارم (اگه بی سیم بخرم باید مودم قدیمیم را دوربیندازم )

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

نه مودم هم کار هاب و خیلی بیشتر (روتر) رو میکنه اگر هم پورت بیشتر خواستید یک پورتش رو به سوییچ و از اون به دستگاه های جدید وصل کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •