تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشکل رنگ ها در هنگام پرینت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

14 مشکل رنگ ها در هنگام پرینت

با سلام خدمت همه دوستان. من یک پرینتر اپسون حجیم شده مدل p50 دارم.که خیلی خوب کار میکنه تنها مشکلی که باهاش دارم اینه که رنگ ها اون طور که در کامپیوتر نمایش داده میشه پرینت نمیشه مثلاً در بعضی عکس ها تیره تر می شود راه حلی که خودم به ذهنم رسید این بود که قبل از پرینت عکس رو توی فتوشاپ کمی بیشتر از حد معمول روشن کنم تا بعد از پرینت شبیه فایل اصلی بشه (این روش تا حدودی مشکل رو حل کرد) اما می خواستم بدونم راه حل جامع و کامل تری هست یا خیر؟ در ضمن من از نرم افزار مخصوص پرینت خود اپسون استفاده می کنم.

Last edited by piter1000; 05-12-2013 at 13:57. دليل: غلط املایی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

ببخشید. اشتباهاً دوبار منتشر شد. نمی دونم چطوری میشه یکیش رو حذف کرد.

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سوال شما پاسخ مفصلي نياز داره!
    جوابها به چهار بخش تقسيم ميشه : 1-پرينتر 2-عكس 3-كاغذ 4-مونيتور
    1-پرينتر: كه خب شامل نوع جوهري و كارتريجي هست كه پرينتر استفاده مي كنه كه ممكنه شارژ با جوهر هايي صورت بگيره كه تيره تر يا روشن تر باشند كه خب ميشه جوهر رو عوض كرد. استفاده از كارتريج غير اصل كه ميشه كارتريج اصل تهيه كرد و يا درنهايت حتي در صورت استفاده از كارتريج اورجينال باز رنگها تا حدودي متفاوت باشند كه خب كار خاصي نميشه براش انجام داد و جز ويژگي هاي پرينتر هست و بايد به صورت نرم افزاري در عكس تغييراتي داد.
    2-عكس : كه مشخصه خب يه عكس تيره تر يا روشن تر هست كه با نرم افزار اصلاح ميشه.
    3-كاغذ : نوع كاغذ هم مهمه و حتي خود نرم افزار پرينتر هم حالتهاي مختلفي براي انتخاب كاغذ مثل گلاسه ، پريميوم گلاسه و ... داره كه تا حدودي روي تيره يا روشن بودن تاثير گذاره.
    4-كساني كه مي خوان يه پرينت مشابه عكس واقعي داشته باشند مثل عكاسها هميشه دنبال يه مونيتور حرفه اي و كاليبره شده هستند.
    حتي خيلي هاشون از مونيتور crt استفاده مي كنند چن مونيتور هاي lcd رنگها رو دقيق نشون نمي دن . و روشهاي كاليبره كردن مونيتور كه مي تونيد جستجو كنيد كه حتي گاهي با دستگاه هاي گرانقيمت انجام ميشه!

به هرحال ميانبر همون كاريه كه انجام مي ديد و عكس رو به صورت نرم افزاري روشن تر مي كنيد تا بعد از پرينت درست بشه! اگه عكسها در حالت عادي عيبي ندارند و فقط كمي تيره هستند نور مونيتورتون رو كم كنيد درست ميشه
    موفق باشيد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •