تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: این مادربورد آیا ۴ تا کارت گرافیک رو ساپورت میکنه؟

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض این مادربورد آیا ۴ تا کارت گرافیک رو ساپورت میکنه؟

سلام
    می‌خواستم بدونم مادربرد MSI b75 g41 و MSI b75 g43 تا 4عدد کارت گرافیک رو ساپورت می‌کنن یا که خیر

و اگه ساپورت نمیکنن می‌خواستم بدونم مادربرد با قیمت پائین هست که بتونه 4 تا GPU رو ساپورت کنه و تو بازار هم موجود باشه اگه امکان داره قیمت رو هم ذکر کنین

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    مادربوردهای با ساپورت تعداد گرافیک بالا برای کراس یا اسلای و مخصوصا Quad قیمتهای خیلی بالایی دارن و از چیپستهای گران قیمت Z87 و . . . هستند. هرچند که استفاده بصورت همزمان از 4 گرافیک خیلی منطقی به نظر نمیاد مگر در شرایط و موارد استفاده خاص !!!

3. 2 کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

همونطور که علیرضا گفت این کار تا حدودی منطقی نیست
    حداقلش اینه که پاور خیلی خیلی قوی میخواد
    کیس بزرگ و جا دار با کولینگ خوب میخواد و........
    اون مین B75A-G43 هم قیمتش 308 تومنه فکر میکنم تو اون رده قیمت مادربرد خوبی باشه

5. این کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ممنون دوستان من مشکلی‌ با پاور ندارم چون پاور 1350 گرفتم همینطور که گفتم برای مصرف خاص می‌خواستم. همینطور این کارتها رو تو کیس نمی‌خوام بذارم از پورت‌های 16x .16x PCI express می‌خوام استفاده کنم که کارت‌ها نزدیک هم نباشن همینطور سیستم کولینگ خیلی‌ خوبی‌ هم دارم. فقط می‌خواستم بدونم که این 2 مدل که گفتم 4 تا کارت گرافیک رو ساپورت می‌کنن یا نه چون تو کار من هم سی‌ پی‌ یو کلا کارایی چندانی هم نداره. نمی‌خوام هم بیشتر از 600 یا 800 برای مادربرد یا سی‌ پی‌ یو استفاده کنم ممنون میشم که بگین این 2 تا کارت ساپورت می‌کنن یا که خیر یا اگه ساپورت نمیکنن تو بازار چیزی با قیمت پایین پیدا میشه؟

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

همونطور که گفتم مادربوردهايى که قابليت نصب همزمان چندين گرافيک رو دارن قيمتهاى بالا و يا حتى ميليونى دارن!

8. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ممنون از جوابتون ولی‌ تو گوگل سرچ کردم دیدم حتی 6 تا 7950 رو رو مادر بورد MSI Z77A-GD65 Z77 DDR3 1600 LGA 1155 وصل کردن!

MSI b75 g43 این مادربرد 2 تا PCI experess 16x to 16x ساپورت میکنه همینطور 2 تا PCI Express 1x to 16x

حالا سوال من اینه من می‌تونم با کابلهای رایزر PCI express 16x to 16x 2x و PCI experess 1x to 16x 2x و 4 تا کارت گرافیک 7950 رو به این مادربرد وصل کنم؟ الان که سرچ کردم این مادربرد‌ها رو دیدم که میگن میشه. ممنون میشم بگین که این کار عملی‌ هست؟
    GA-990FXA-UD3
    MSI B75A - G43
    Asrock 970 exterme 4
    Msi 990FXA - GD80

ممنون از وقتی‌ که میزارین. در ضمن علیرضا جان یه تشکر دیگه هم از شما چون 3 بار تا الان کامپیوتر گرفتم با راهنمای شما که فعلا چرخشونم داره می‌چرخه
    Last edited by fr0st; 05-12-2013 at 03:00.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

ممنون از جوابتون ولی‌ تو گوگل سرچ کردم دیدم حتی 6 تا 7950 رو رو مادر بورد MSI Z77A-GD65 Z77 DDR3 1600 LGA 1155 وصل کردن!

MSI b75 g43 این مادربرد 2 تا PCI experess 16x to 16x ساپورت میکنه همینطور 2 تا PCI Express 1x to 16x

حالا سوال من اینه من می‌تونم با کابلهای رایزر PCI express 16x to 16x 2x و PCI experess 1x to 16x 2x و 4 تا کارت گرافیک 7950 رو به این مادربرد وصل کنم؟ الان که سرچ کردم این مادربرد‌ها رو دیدم که میگن میشه. ممنون میشم بگین که این کار عملی‌ هست؟
    GA-990FXA-UD3
    MSI B75A - G43
    Asrock 970 exterme 4
    Msi 990FXA - GD80

ممنون از وقتی‌ که میزارین. در ضمن علیرضا جان یه تشکر دیگه هم از شما چون 3 بار تا الان کامپیوتر گرفتم با راهنمای شما که فعلا چرخشونم داره می‌چرخه
    1:کاربردتون چی هست؟
    2:چرا میخواهید 4تا 7950 رو کنار هم قرار بدید؟ چون کارت هایی خیلی قویتر از 7950 هم در بازار هست که میشه با 2 تا از اونا کارایی بالاتری گرفت!
    3:به این موضوع دقت کنید که با استفاده از رابط PCI-e 1x to 16x میشه گرافیک رو متصل کرد! ولی پهنای باند قابل استفاده در این حالت، حداقل 16 برابر کمتر خواهد شد!(تازه اگه کیفیت رابط خیلی خیلی بالا باشه)
    4:حتی در مادربورد MSI Z77A-GD65 اگه شما 3 تا گرافیک متصل کنید، پهنای باند کم میشه و روی 16x باقی نمیمونه.

کلا بنظر من بهتره بجای 4 تا گرافیک 7950 ، 2 تا گرافیک قویتر بگیرید! مثلا Geforce GTX780ti
    درضمن بودجه رو مشخص کنید...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •