سلام دوستان من یک LCD سامسونگ سری 5 دارم که USB رو شناسایی نمیکنه - وقتی یه فلش داخل یواس بیش میکنم پیداش نمیکنم - تو تنظیماتش هم رفتم ولی چیزی دستگیرم نشد - گزینه ای برای فلش نبود خیلی این قسمتو لازم دارم لطفا راهنمایی کنید. تشکر
سلام دوستان من یک LCD سامسونگ سری 5 دارم که USB رو شناسایی نمیکنه - وقتی یه فلش داخل یواس بیش میکنم پیداش نمیکنم - تو تنظیماتش هم رفتم ولی چیزی دستگیرم نشد - گزینه ای برای فلش نبود خیلی این قسمتو لازم دارم لطفا راهنمایی کنید. تشکر
Last edited by farzadstar; 04-12-2013 at 20:06.
دوست عزیز
اگر فلش تان سالم باشد وقتی که به تلویزیون وصل می کنید از روی کنترول روی دکمه Source یا همان منبع فشار داده و منبع ورودی را USB انتخاب می کنید و روی آن کلیک کرده از محتویات آن استفاده می کنید.
دوست عزیز فلش کاملا سالم هستش - این هم عکس کنترل من دکمه سورسی پیدا نکردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون![]()
دوست عزیز
در وسط کنترول دکمه بالای دکمه منو همان سورس است
از قسمت منو و سورس هم رفتم - و اونجا یو اس بی نبود - یه HDMI بودش که واسه کامپیوترم هستش که وصله - یکی avi بود که خالیه و یکی هم کامپیوتر و یکی دیگه تلوزیون - گزینه های بعدی که usb درونشون نبود هم غیر فعال بودن
آهان - ولی بازم جز htmi-avi -tv پیز دیگه ای نبودش
در ضمن چراغ یو اس بی هم خاموشه - یعنی همون چراغ flash memory من که باید روشن باشه - وقتی برق بهش برسه روشن میشه نرسه خاموشه
Last edited by farzadstar; 04-12-2013 at 20:29.
دوست عزیز
ممکن است تلویزیون شما آن فلش را نمی شناسد یکبار در حالی که فلش به تلویزیون وصل است تلویزیون را خاموش و روشن کنید بعد ببینید به منوی سورس USB اضافه شده است یا نه اگر نشده بود از یک فلش دیگر استفاده کنید و تست بگیرید.
نه بازم نشد - از 8 تا فلش مموری مختلف تست گرفتم با فرمت های سیستمی مختلف(NTFS_FAT-FAT32) ولی هیچ کدوم رو شناسایی نمیکنه - من فکر میکنم ایراد از خود تلوزیونه و اینکه یه نفر گفت برنامه تلوزیون رو آپدیدت کنید - من هم تا اونجایی که میدونم تلوزیون برنامش آپدیت نمیشه - راه دیگه نیست ؟
دوست عزیز
مدل تلویزیونتان را بطور کامل بنویسید
TV : BN68-01952F
Control : BN59-00874A
ســــــری 5 - 40 اینچ - FullHD 1080p - Anynet HDMI-CEC
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)