قیمت :2 میلیون تومن
FINGER PRINT – CAM ram :4 500 ++ SILVER CI5 2.5
در مقایسه با بقیه لپ تاپ ها
برای من خر کاری و بدنه محکم مهمه
3d مکس و تدوین فیلم انجام میدم
قیمت :2 میلیون تومن
FINGER PRINT – CAM ram :4 500 ++ SILVER CI5 2.5
در مقایسه با بقیه لپ تاپ ها
برای من خر کاری و بدنه محکم مهمه
3d مکس و تدوین فیلم انجام میدم
- 200 بزار روش lenovo z500 core i5 بخر
- 6gig ram
- vga gt 740m
- tb hdd
سری latitude با z500 قابل مقایسه هست؟ با لتیتیودها آشنایی داری؟
تا جایی که من میدونم لپ تاپای دل کیفیت قبلوندارنو خرابیشون زیاده. خیلی از لپ تاپای ریفرش وارده ایران میشه.
سری لتیتیود فرق میکنه. میخواستم بدونم کسی میدونه چرا قیمت این لبتاپ با لپتاپهای سایت دلیران که بالای 5 میلیون هست فرق میکنه. کسی با این کار کرده؟
کلا سری لتتیود اگه واقعا نیاز داری بخر (محیط کثیف و گرد و خاک هستی و یا نیاز به پورت هاش داری)
چون از نظر بدنه و کیفیت یه سر و گردن از بقیه محصولات بالاتره (مشابه سری تینک پد لنوو که با سخت افزار یکسان تفاوت قیمت خیلی زیادی داره)
اگه تو خونه استفاده میکنه و تو پر قو ازش نگهداری میکنی و ممکنه دلت بازی بخواد طرفش نرو (تجربه 8 سال لتتیود D830 داشتن با گرافیک 512 نسبت به بقیه هم رده هاش تو بازی کم میاره ولی تو نرم افزارای مهندسی خیلی بهتر عمل میکنه)
خودم هم الان e6400 latitude دارم. بشدت در نگهداری شلخته هستم. زیاد اینور اونور میرم و کیفیت بدنه و استقامت برام مهمه.
بیشترین کارم با کرل . فتو شاپ و نرم افزار های تدوین فیلم و انیمیشن هست. حاضرم تا 4 میلیون هزینه کنم
به نظرم با توجه به لپتاپ فعلیت سراغ چیزی برو که گرافیک قویتری داشته باشه (بالاتر از زده صنعتی)
الان تو رده مولتی مدیا و گیم هم بدنه الومینیومی داره مد میشه میتونی بری سراغ envy 15 بدنه الومینیومدی داره و پروسسور2.4Ghz haswell با کش 6 و گرافیک جیفورس 740 و صفحه hd
حدود 3600 هم هست
یا n550 معروف که اون متاسفانه نیست تو بازار و تک و توکی هم که هست بالای 4 قیمت میدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)