تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 22

نام تاپيک: مشاوره جهت خرید تلویزیون سونی 50w700

داره خودمونی میشه behnam84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض مشاوره جهت خرید تلویزیون سونی 50w700

سلام قصد خرید تلویزیون جدید بعد از 15 سال رو دارم و بعد از تحقیق زیاد به 2 تا از مدل های 50w700 و 46w904 رسیدم از اونجایی که سه بعدی اصلا واسم مهم نیست و فقط 2 بعدی با کیفیت زیاد مد نظرم هست.دوستانی که با sony 50w700 کار کردن لطفا راهنمایی کنند.حداکثر بودجه 5200 با قیمت های بانه
    دوستان 2 یا سه روز بعد میرم بانه اگه کسی سوالی داشته باشه در خدمتون هستم

پروفشنال mosicr77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Everywhere and Nowhere

پيش فرض

سلام قصد خرید تلویزیون جدید بعد از 15 سال رو دارم و بعد از تحقیق زیاد به 2 تا از مدل های 50w700 و 46w904 رسیدم از اونجایی که سه بعدی اصلا واسم مهم نیست و فقط 2 بعدی با کیفیت زیاد مد نظرم هست.دوستانی که با sony 50w700 کار کردن لطفا راهنمایی کنند.حداکثر بودجه 5200 با قیمت های بانه
    دوستان 2 یا سه روز بعد میرم بانه اگه کسی سوالی داشته باشه در خدمتون هستم
    دوست عزیز بدون شک 904 تلویزیون کاملتری هست ولی شما که 3 بعدی واست مهم نیست W700 واست بهتره چون کیفیت 2 بعدیش چیزی کم نداره از 904 زیاد و میتونی کنارش یه سیستم صوتی خوب هم بخری
    موفق باشی

3. این کاربر از mosicr77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ممنون دوست عزیز خودم هم تو این فکر بودم تصویر هر 2 تلویزیون رو ببینم بعد تصمیم نهایی رو بگیرم

تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Everywhere and Nowhere

پيش فرض

ممنون دوست عزیز خودم هم تو این فکر بودم تصویر هر 2 تلویزیون رو ببینم بعد تصمیم نهایی رو بگیرم
    100% مقایسه از نزدیک بهترین کاره و البته اینو بگم که w904 به انتخاب کاربران بهترین تلویزیون ال ای دی 3 بعدی جهانه در سال 2013 هست

6. این کاربر از mosicr77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

درسته شکی نیست 904 بهترینه بعد از سال ها میخوام یه تی وی بگیرم بخاطر همین اگه کیفیت تصویر دو بعدی 904 کمی هم بهتر باشه اونو میگیرم البته 4 اینج کوچیکتره.
    بعد از خرید سعی میکنم یه نقدی ازش بنویسم تا بچه های سایت ازش استفاده کنند با تشکر
    Last edited by behnam84; 03-12-2013 at 00:43.

8. این کاربر از behnam84 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

درسته شکی نیست 904 بهترینه بعد از سال ها میخوام یه تی وب بگیرم بخاطر همین اگه کیفیت تصویر دو بعدی 904 کمی هم بهتر باشه اونو میگیرم البته 4 اینج کوچیکتره.
    بعد از خرید سعی میکنم یه نقدی ازش بنویسم تا بچه های سایت ازش استفاده کنند با تشکر
    حتماً اینکار رو بکن چون من هم قصد خرید همین تلویزیون رو دارم

در ضمن اگر زحمتی نبود و تو بانه فروشگاه مطمئن و منصفی پیدا کردی که تلویزیون تو تهران هم تحویل میداد شماره اش رو برای اعلام تو سایت بردارید

تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Everywhere and Nowhere

پيش فرض

در ضمن اگر زحمتی نبود و تو بانه فروشگاه مطمئن و منصفی پیدا کردی که تلویزیون تو تهران هم تحویل میداد شماره اش رو برای اعلام تو سایت بردارید
    دوست عزیز الان سایت های بانه مثله بانه مارکت و بانه خرید و یا بانه ویترین این کار رو انجام میدن

11. این کاربر از mosicr77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

فکر کنم قیمت های بانه مارکت کمی بالاتر از بازار خود بانه باشه اما میشه بهش اعتماد کرد هزینه تلویزون رو بعد از نصب و تست کامل میگیره اما قیمت کمی بالاتر تموم میشه. تفاوت قیمت فروشگاه های اینترنتی و بازار بانه رو چند روز بعد مقایسه میکنم.

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حتما قیمت مدل هایی رو گفتید رو سوال میکنم تو بانه هر دو مدل 47 اینج هست
    Last edited by behnam84; 05-12-2013 at 13:21.

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دیروز رفتم نمایندگی سونی تو تبریز و قیمت هایی رو که گفت واقعا بالا بود تلویزیون 46w904 رو میگفت 7 ملیون در حالی که تو بانه همین تلویزون 5 ملیونه جالب اینکه گارانتی هم نداشت.نمایندگی ها که قبلا میگفتند تلویزون های بانه برگشتی هستند و کلی چیزای دیگه الان خودشون همون تلویزیون ها رو اوردند گارانتی هم نمیکنند 2 ملیون هم کشیدن روش واقعا اینا تو کدوم دوران زندگی میکنند خبر ندارن عصر ارتباطاته!!! مردم و چی حساب کرنند؟؟؟

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •