تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: پیشنهاد قیمت طراحی سایت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض پیشنهاد قیمت طراحی سایت

کار من طراحی سایته و به این صورت کار می کنم که مشتری بهم میگه فلان سایتو میخوام. منم از صفر (خرید دامنه، اختصاص هاست، طراحی و ...) کارارو انجام میدم. تا حالا بیشترین قیمتی هم که دادم 150 هزار تومن بوده. یعنی مشتری فقط گفته فلان سایتو میخوام. دیگه خرید دامنه و هاست و طراحی و مدیریت هاست و پشتیبانی یک ساله هم با خودمه. مشکلی هم پیش بیاد با خودمه. حالا به نظر شما قیمتم چطوره؟ شما چه قیمتی پیشنهاد میدید؟

اکثر طراحی ها هم سعی میکنم ترجمه و فارسی سازی پوسته های وردپرس باشه. یه سوال دیگه:

ترجمه و فارسی سازی یه پوسته وردپرس الان چقدره؟ مثلا من قالب عالی و بی نظیر kallyas رو ترجمه کردم به قیمت 50 تومن. خوبه؟

ممنون

2. این کاربر از pershianix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

کار من طراحی سایته و به این صورت کار می کنم که مشتری بهم میگه فلان سایتو میخوام. منم از صفر (خرید دامنه، اختصاص هاست، طراحی و ...) کارارو انجام میدم. تا حالا بیشترین قیمتی هم که دادم 150 هزار تومن بوده. یعنی مشتری فقط گفته فلان سایتو میخوام. دیگه خرید دامنه و هاست و طراحی و مدیریت هاست و پشتیبانی یک ساله هم با خودمه. مشکلی هم پیش بیاد با خودمه. حالا به نظر شما قیمتم چطوره؟ شما چه قیمتی پیشنهاد میدید؟

اکثر طراحی ها هم سعی میکنم ترجمه و فارسی سازی پوسته های وردپرس باشه. یه سوال دیگه:

ترجمه و فارسی سازی یه پوسته وردپرس الان چقدره؟ مثلا من قالب عالی و بی نظیر kallyas رو ترجمه کردم به قیمت 50 تومن. خوبه؟

ممنون
    کسی جواب نمیده؟

پروفشنال anvar.net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

برای شما خوبه ! چون خودت راضی هستی.

البته وردپرس کاری نداره بویژه اینکه بعد از مدتی دیگه ورزیده میشی- قیمت 50 تومن برای یک قالب خوبه چون ممکنه به چندین نفر بفروشی. ولی در کل این سیستم کپی و ترجمه چندان خوشایند نیست چون پول آنچنانی نداره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام
    من میخام طراحی سایت یاد بگیرم از کجا باید شروع کنم؟؟؟؟؟؟؟
    ممنون میشم جواب بدین

پروفشنال anvar.net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

از اچ تی ام ال 5 و سی اس اس 3 شروع کن .
    دو کتاب خوب در زمینه های بالا تهیه کن و شروع به مطالعه کن. از انجمن هایی مثل پی سی ورلد هم برای حل مشکلاتت استفاده کن.

در مرحله دو هم جاوااسکریپت و جی کورئی رو یاد بگیر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •