تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: مشکلات تلویزیون دیجیتال

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض مشکلات تلویزیون دیجیتال

باسلام کسی میتونه بگه علت شطرنجی شدن تصویر در تلویزیون دیجیتالی چی میتونه باشه .
    من یک ال سی دی سونی دارم کانالهای دیجیتالی در دو فرکانس برای شهر ما پخش میشه یکی از فرکانسها که شبکه های 1الی 5 و...پخش میکنه خوبه ولی اون یکی فرکانس شبکه نمایش و پویا و... موقع پخش شطرنجی میشه یا قطع میشه مینویسه سیگنال موجود نیست در حالی که در تنظیمات نگاه میکنی هم قدرت و هم کیفیت سیگنال بالای 90 الی 95 هست میخواستم بدونم علت از تلویزیونه یا آنتن.
    آنتن برقی دارم اما مال 10 ساله پیشه

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

باسلام کسی میتونه بگه علت شطرنجی شدن تصویر در تلویزیون دیجیتالی چی میتونه باشه .
    من یک ال سی دی سونی دارم کانالهای دیجیتالی در دو فرکانس برای شهر ما پخش میشه یکی از فرکانسها که شبکه های 1الی 5 و...پخش میکنه خوبه ولی اون یکی فرکانس شبکه نمایش و پویا و... موقع پخش شطرنجی میشه یا قطع میشه مینویسه سیگنال موجود نیست در حالی که در تنظیمات نگاه میکنی هم قدرت و هم کیفیت سیگنال بالای 90 الی 95 هست میخواستم بدونم علت از تلویزیونه یا آنتن.
    آنتن برقی دارم اما مال 10 ساله پیشه
    دوست عزیز
    کانالهای دیجیتال بسیار حساس هستند و اگر از آنتن خوب استفاده نکنید و یا اتصالات تان شل و یا بطور صحیح وصل نشده باشد موجب اتصال کوتاه و در نتیجه نویز می شود شما باید از کابل سالم و یک تیکه فیش خوب و آنتن خوب و بهتر است که غیر برقی باشد چون در مواردی ممکن است که نویز حاصل از جریان برق و یا اتصالی باعث بی کیفیتی فرکانس شود

داره خودمونی میشه pay_man_utd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

یه مشکلی با گیرنده ذیجیتالمون دارم اونم اینه که وقتی یه موتور از تو کوچه مون رد میشه یا تو خونمخون سشوار یا مهتابی روشن می کنیم تصویر شطرنجی میشهالبته این مشکل خیلی از دستگاه های دیجیتال با برندهای متفاوت هست حالا یکی کمتر یکی بیشترمیخوام بدونم میشه این مشکل رو برطرف کرد یا نه؟؟

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

یه مشکلی با گیرنده ذیجیتالمون دارم اونم اینه که وقتی یه موتور از تو کوچه مون رد میشه یا تو خونمخون سشوار یا مهتابی روشن می کنیم تصویر شطرنجی میشهالبته این مشکل خیلی از دستگاه های دیجیتال با برندهای متفاوت هست حالا یکی کمتر یکی بیشترمیخوام بدونم میشه این مشکل رو برطرف کرد یا نه؟؟
    بله واقعا یکی از مشکلات عمده این دستگاه ها همین بحث نویز پذیری بالای اوناست. کافیه حتی زنگ خونه همسایه رو بزنن که باعث شطرنجی شدن تصویر میشه
    منم دنبال راه حل میگردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه bestmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من همین مشکل رو داشتم با تعویض آنتن مشکل حل شد. آنتن سیماران گرفتم

6. این کاربر از bestmovie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت

پيش فرض

من همین مشکل رو داشتم با تعویض آنتن مشکل حل شد. آنتن سیماران گرفتم
    من سیماران رو هم روی یه تی وی دیگه و ی دستگاه ایکس ویژن گذاشتم بازم همین طوره
    شما بوستر خود آنتن رو گذاشتید برق 5 ولت گیرنده رو روشن کردین ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت

پيش فرض

یه مشکب دیگه هم که داره اینه که ترتیب کانال ها چند روز یه بار عوض میشه
    شما هم این مشکلو دارین ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه bestmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من منطقه ای که هستم فضا باز هست و گیرندگی خوبه برا همین مستقیم از آنتن سیم رو وصل کردم به گیرنده دیجیتال و دیدم خوبه دیگه به تقویت کننده وصل نکردم
    بله بعضی وقتها شبکه ها بهم میخورد ترتیبش. شما سیمتون رو عوض کنید احتمال داره از سیم باشه. من اول سیم رو عوض کردم بعد دستگاه دیجیتال رو ولی فایده نداشت جای آنتن هم عوض کردم درست نشد در نهایت آنتن رو عوض کردم مشکل از اون بود

10. این کاربر از bestmovie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •