واقعا زدن دکمه تشکر کمه برای همین اینجا هم ازتون تشکر میکنم
TREASURES دوست عزیز بابت لینک انجمن خرید سیستم هم ممنون اما اونجا یه کم بحث کلی هست و مثل اینجا و به این کیفیتی که شما دوستان راهنمایی میکنید نیست اینجا میشه خیلی بیشتر وارد جزییات CPU شد
آقای EXTREME واقعا همیشه اون k برای من سوال بود راستش تا اونجایی که ما تو درسای الکترونیکمون داشتیم میشد با افزایش ولتاژ ورودی روی پروسسورمون سرعت اونو ببریم بالا اما در عوض تلفات و استهلاک میرفت بالا آیا در اینجا هم همین معنی رو میده؟
و یه سوال دیگه هم اینکه یه جا خونده بودم الزاما تعداد هسته بیانگر سرعت نیست و این خود نرم افزار مورد استفاده هست که باید از CPU هسته در خواست کنه مثلا اگر یک سیستم 6 هسته ایی با سرعت 3 گیگا هرتز و یک سیستم 4 هسته ایی با سرعت 3.5 گیگا هرتز داشته باشیم و ما در حال کار کردن با یک نرم افزار باشیم که از 2 هسته CPU کار میکشه عملا در CPU شش هسته ایی چهار هسته و در CPU چهار هسته ایی 2 هسته بدون استفاده هستند و در اینجا تعداد هسته ها سرعت رو مشخص نمیکنه بلکه فرکانس کاری که در یکی 3 و در دیگری 3.5 گیگاهرتز هست سرعت رو مشخص میکنه و در مثال فوق سرعت اجرا در CPU چهار هسته ایی به علت داشتن سرعت پردازنده بالاتر (3.5 گیگاهرتز) بالاتره در حالی که از تعداد هسته های کمتری نسبت به CPU شش هسته ایی برخوردار هست
که اگر مطلب فوق صحیح باشه یه سوال برام پیش میاد و اونم اینکه آیا نرم افزار و یا نرم افزار هایی هست که با وجود مثلا 6 هسته ایی بودن CPU خودش بخواهد که فقط از 4 هسته اون استفاده کنه؟ که اگر اینطور باشه تعداد هسته بالا نمیتونه تضمین کنه سرعت رو!!!
و همین جا این نگرانی برام بوجود اومده نرم افزار های مهندسی مثل متلب و یا تحلیل مدارات و کلا نرم افزار های مهندسی بخصوص در ضمینه برق همچین کاری رو میکنند که بخواهند از هسته کمتر استفاده کنند؟
که همین مساله در انتخاب اینکه CPU با تعداد هسته بالاتر انتخاب کنم یا اینکه CPU با تعداد هسته پایین تر اما فرکانس کاری بالا تر ذهنم رو خیلی مشغول کرده
دیگه بحث ترد و تعداد ترد و تکنولوژی HT و اینکه آیا این روش باعث افزایش سرعت میشه یا در برخی موارد کاهش سرعت هم جای خود داره
راستی این WITH OUT FAN هم متوجه نشدم قضیش چیه؟
و راستش قصدم این بود که از بین این 6 مدل یکی رو انتخاب کنم و نهایت اونو با AMD - FX-8350 - 4.0GHz - X8 مقایسه کنم اما چون دوستمون یه اشاره ایی به این موضوع که در نرم افزار های مهندسی تعداد هسته مهم هست کرد خواستم این مدل CPU از شرکت AMD رو هم وارد بحث کنم
اما یه سوال خیلی خیلی مهم :
چه اتفاقی افتاده که CPU شرکت AMD با هشت هسته و سرعت هر هسته 4 گیگا هرتز اولا قیمتش حدودا 700 تومنه در حالی که مدل هایی از اینتل با مشخصاتی پایین تر (البته روی کاغذ) قیمت هایی بالاتر در حد یک میلیون دارند و از همه مهمتر هنوز برام سواله که چی شده یه CPU چهار هسته ایی Haswell با فرکانس 3.4 گیگاهرتز دارای پنج مارک هایی بالاتر از cpu هشت هسته ایی و 4 گیگاهتزی Amd هست ...... البته بودند پارامتر هایی که پنج مارک FX-8350 بالاتر اشه
راستی این L2 cash فرقش با L3 کش چیه؟ حتی فکر کنم L2 cash در cpu FX-8350 که گفتم 8 مگ اما در 4770 هاسول 1 مگ باشه!!!!
لطفا در این ورد هم راهنمایی بفرمایید
باتشکر