سلام
من دو تا سوال داشتم یکیش در مورد power dvdاستکه وقتی میخوام نصبش کنم این اخطارو میده
سوال دیگر من در رابطه با یک فایل تصویری که دانلود کردم وتصویر داره اما صدا نداره ومن میخواستم بدونم آیا میشه صدای این فایل را باز کرد یا هیچ راهی نیست
سلام
من دو تا سوال داشتم یکیش در مورد power dvdاستکه وقتی میخوام نصبش کنم این اخطارو میده
سوال دیگر من در رابطه با یک فایل تصویری که دانلود کردم وتصویر داره اما صدا نداره ومن میخواستم بدونم آیا میشه صدای این فایل را باز کرد یا هیچ راهی نیست
خوب معلومه که اخطارش چیه
کافیه یکی از ورژن های جدید DirectX رو نصب کنی
که تو ِ DVD و سیدی اکثر بازی های جدید هست
برای سوال دوم هم مطمنی فایل تصویری صدا داره و تو سیستم شما پخش نمیشه؟؟
ا در مورد سوال دوم مطمئنم وبا اکثر playerها امتحان کردم اما روی علامت بلند گویی که روی آنها است علامت ضربدر وجود دارد من فکر میکنم قابلیت پخش صدا ندارد
Last edited by 136784; 21-08-2006 at 12:36.
دوست عزيز چك كن ببين مت نيست
روي بلندگو دو تا كليك كن تو صفحه اي كه باز مي شه ببين تو ولم تيك موت خورده يا نه
نه آقا اشکالی تو این چیزای نیستنوشته شده توسط akmfad1
فرمت فايلت چي ه ؟
راستي فقط اون فايل اينجوري يا كلا ؟
فكر كنم از كدكش باشه![]()
من اهل بازیهای کامپیوتری نیستم اگه میشه لینک این برنامه ای را که گفتید قرار دهید البته من یکی دو تا از اینا را دانلود کردم ونصبش کردم ول ی بازم همون اخطارو میدهنوشته شده توسط sorset
اصلا ویندوز شما صدا داره منظورم اینه که اصلا کارت صوت نصب کردی
موفق باشی
بزارید خیالتون راحت کنم هیچ اشکالی درمورد کارت صوتی و دیگر مسایل مربوط به این چیز ها نیست ومن موزیکها وفیلمهایی که در اختیار دارم با صدایشان پخش می شود فقط این فایلی رو که دانلود کردم اینجوریه البته قبلا" یه کلیپ نیز دانلود کرده بودم که چنین حالتی داشت.
136784 جان فرمتش رو بگو چون منم اينجور فايل زياد دارم
ممكنه MPEG4يا DivX باشه كدكش رو دانلود و نصب كن جستجو كني تو انجمن پيدا مي كني
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)