سلام دوستان
میخوام بدونم بین این 3 تا گوشی کدوم بهتره و ارزش پول دادن داره که بخرم
هدفم هم از خریدش استفاده از اینترنت روی گوشی هست اونم روزی 3 ساعت
ممنون
سلام دوستان
میخوام بدونم بین این 3 تا گوشی کدوم بهتره و ارزش پول دادن داره که بخرم
هدفم هم از خریدش استفاده از اینترنت روی گوشی هست اونم روزی 3 ساعت
ممنون
در این بین که s4 کاملاً خط میخوره. پردازنده ی Z1 و Note3 شبیه هم هستند اما نوت در بنچمارک ها کاملاً بهتر از سونی عمل کرده.
رم نوت، 3 گیگ هست که باز هم کاملاً نسبت به زد1 سونی برتر هست. صفحه نمایش بزرگتر و مزیت فوق العاده ای مثل قلم.
برای وب گردی و اینترنت هم به رم بیشتر نیاز دارید و هم به صفحه ی بزرگتر و هم قلم میتونه کمک زیادی به شما بکنه.
در ضمن کیفیت صفحه ی نوت کاملاً نسبت به زد1 سرتر هست.
در مجموع بدون تردید نوت3 بهترین انتخاب میتونه باشه.
به نظر من هم اگه بیشتر برای وبگردی می خوای Note 3 مناسب تره.هم صفحه بزرگتری داره.هم رم بیشتر.کلا برای فیلم و وبگردی فبلت بهتر از گوشیه.هر چند z1 هم صفحه بزرگی داره.ولی در کل Note3 عالیه.باطریش هم فکر می کنم کمی بهتر از z1 باشه.راستی بعضی از گوشیها وای فایشون مثلا هر چند ساعت قطع و وصل می شه.من این دو گوشی رو فکر نمی کنم مشکل خاصی داشته باشن/ولی باز برو تو فرومشون و یه نگاه بنداز که همچین مشکلی نداشته باشن
به نظر من تبلت بگیری بهتره اگه حتما گوشی میخواهید نوت چون از همه بزرگ تره یا زد وان
نوت 3 بدون تردید بهترین انتخاب ممکنه![]()
اگه جز نوت 3 بگیری اشتباهه.مطمئن باش بهترینه.
ممنون از همگی دوستان
تو عکس های not3 پشت قاب حالت چرمی داره ، خواستم بدونم بصورت فابریک همینطوریه ؟
بین دو رنگ سفید و مشکی خودم مشکی رو بیشتر می پسندم ، نظر خاصی ندارید در این مورد ؟
![]()
بله به صورت فابریک همینطوره. کلاً ظاهراً سامسونگ تصمیم گرفته گوشی های خودش رو به این شکل تولید کنه از این به بعد.
البته چرم نیست، یه چیزی مثل چرم مصنوعی میمونه، که اصطکاک خیلی خوبی ایجاد میکنه.
رنگ که دیگه سلیقه ای! من خودم سفید رو میپسندم.
سفید زود کثیف میشه مشکی بخر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)