تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: عدم پشتیبانی از هارد 3 ترابایت توسط مادربورد ASUS B75M-A

اگه نباشه جاش خالی می مونه mer5ad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Twilight Flame

پيش فرض عدم پشتیبانی از هارد 3 ترابایت توسط مادربورد ASUS B75M-A

سلام دوستان!
    یه هارد 3 ترابایت وستِرن دارم که اون رو به روی مادربرد ASUS B75M-A قرار دادم! اما متاسفانه، سیستم فقط می تونه به 2 ترابایت از هارد دسترسی داشته باشه و عملا نزدیک به 1 ترابایت اون غیر قابل استفاده هست!
    قبل از این که این بحث رو این جا ایجاد کنم، جست و جو های زیادی تو اینترنت کردم که راهی برای این مشکل پیدا کنم! روشی خاصی پیدا نشد، به غیر از تهیه مادربرودی که بتونه این هارد رو ساپورت کنه!
    فروشنده ای که این مادربورد رو بهم داده، گفته بود مادربورد ASUS B75M-A این قابلیت رو داره! که می بینیم نشد!
    سوال بنده از شما این هست که آیا بنده باید تنظیمات خاصی رو اعمال کنم یا باید به فکر یک مادربورد دیگه باشم؟
    من نیازی به هارد دیگه ندارم و می خوام روی همین هارد ویندوز رو نصب کنم!
    اگر احتیاج به تعویض مادربورد هست، لطفا بگید چه مدل هائی از مادربورد قابلیت ساپورت هارد 3 ترابایت رو دارن! بهم یک مُدل خوب پیشنهاد کنید!
    لازم به ذکرِ که من از ویندوز 7 نسخه 32 بیت استفاده می کنم.
    ممنونم از شما.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Twilight Flame

پيش فرض

کسی نیست کمک کنه واقعا؟؟

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

فکر کنم اگه سیستم از طریق UEFI بوت بشه، مشکل حل میشه!

UEFI بجای Bios قرار میگیره و امکان بوت از روی هارد دیسک های بالاتر از 2 ترا رو هم فراهم میکنه!
    سرعت بوتشم بیشتره!

ولی در این حالت دیگه نمیتونی وارد محیط بایوس بشی!(راه برگشت داره، ولی من تا حالا امتحان کردم و بلد نیستم)
    Last edited by amir200812; 27-11-2013 at 10:58.

4. 3 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم افزار و ویندوز
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    شـهــرکــرد

پيش فرض

کسی نیست کمک کنه واقعا؟؟
    به چه صورت پارتیشن بندی شده؟! برای هارد های بالاتر از 2.2ترابایت باید به صورت GPT شناسایی بشه!

6. این کاربر از vissoto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه eshraghi2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    استان فارس

پيش فرض

سلام دوستان!
    یه هارد 3 ترابایت وستِرن دارم که اون رو به روی مادربرد ASUS B75M-A قرار دادم! اما متاسفانه، سیستم فقط می تونه به 2 ترابایت از هارد دسترسی داشته باشه و عملا نزدیک به 1 ترابایت اون غیر قابل استفاده هست!
    قبل از این که این بحث رو این جا ایجاد کنم، جست و جو های زیادی تو اینترنت کردم که راهی برای این مشکل پیدا کنم! روشی خاصی پیدا نشد، به غیر از تهیه مادربرودی که بتونه این هارد رو ساپورت کنه!
    فروشنده ای که این مادربورد رو بهم داده، گفته بود مادربورد ASUS B75M-A این قابلیت رو داره! که می بینیم نشد!
    سوال بنده از شما این هست که آیا بنده باید تنظیمات خاصی رو اعمال کنم یا باید به فکر یک مادربورد دیگه باشم؟
    اگر احتیاج به تعویض مادربورد هست، لطفا بگید چه مدل هائی از مادربورد قابلیت ساپورت هارد 3 ترابایت رو دارن! بهم یک مُدل خوب پیشنهاد کنید!
    ممنونم از شما.
    خیلی عجیبه واقعاً ! اکثر مادربردهای امروزی بایوسشون قابلیت 3TB+ دارند و می تونند از این حجم و حتی بالاتر استفاده کنند ! البته اکثر مادربردها نرم افزاری دارند به نام عمومی 3TB+ Unlocker ! ببینید یه همچین چیزی توی دیسک همراه مادربردتون نیست ؟!!
    ظاهراً من یه سرچی زدم توی مادربردهای ایسوس اسم این نرم افزار Disk Unlocker هست !
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 3 کاربر از eshraghi2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام دوستان!
    ممنونم از شما.
    شما پارتیشن تیبل هاردتون چی است ؟ mbr یا gpt ؟

10. 3 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Twilight Flame

پيش فرض

فکر کنم اگه سیستم از طریق UEFI بوت بشه، مشکل حل میشه!

UEFI بجای Bios قرار میگیره و امکان بوت از روی هارد دیسک های بالاتر از 2 ترا رو هم فراهم میکنه!
    سرعت بوتشم بیشتره!

ولی در این حالت دیگه نمیتونی وارد محیط بایوس بشی!(راه برگشت داره، ولی من تا حالا امتحان کردم و بلد نیستم)
    مادربورد من هم این قابلیت رو ساپورت می کنه فکر کنم! خب، دقیقا چه طوری می تونم از این حالت استفاده کنم!؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Twilight Flame

پيش فرض

به چه صورت پارتیشن بندی شده؟! برای هارد های بالاتر از 2.2ترابایت باید به صورت GPT شناسایی بشه!
    بله درسته، اما در حالت GPT بی هیچ عنوان نمیشه به روی هارد ویندوز نصب کرد!

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Twilight Flame

پيش فرض

خیلی عجیبه واقعاً ! اکثر مادربردهای امروزی بایوسشون قابلیت 3TB+ دارند و می تونند از این حجم و حتی بالاتر استفاده کنند ! البته اکثر مادربردها نرم افزاری دارند به نام عمومی 3TB+ Unlocker ! ببینید یه همچین چیزی توی دیسک همراه مادربردتون نیست ؟!!
    ظاهراً من یه سرچی زدم توی مادربردهای ایسوس اسم این نرم افزار Disk Unlocker هست !
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنونم ازت! دانلودش کردم! اما دقیقا متوجه نشدم چه عملی انجام میده!! نصبش کردم، اجراش کردم و وقتی رو تنها گزینه نرم افزار کلیک می کنی، مستقیما تورو به Disk Managment سیستم هدایت می کنه! عملی خاصی انجام نمیده و باید با ویندوز کار کنی!
    چه طوریِ کارش؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Twilight Flame

پيش فرض

شما پارتیشن تیبل هاردتون چی است ؟ mbr یا gpt ؟
    mbr هست، چون در حالت gpt نمیشه ویندوز نصب کرد!

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •