تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: راه اندازی گیم نت با 6 کلاینت + 1 سرور

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kharg Island's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آدرس جزيره خارگ - جلوي مانيتور

14 راه اندازی گیم نت با 6 کلاینت + 1 سرور

سلام بر دوستان و اساتید محترم

یکی از دوستام گیم نت زده حالا 6 تا کامپیوتر آورده + 1 لب تاپ. یک Hub 16 پورته هم داره. آقا منم خیر سرم قراره براش شبکه کنم. حالا جالبیش اینجاست که میخوام براش لب تاپ رو سرور قرار بدم و 6 تا کامپیوتر کلاینت باشن و برنامه game port رو هم روی سرور پیاده کنم. چون ویندوز کلاینتا ویندوز 7 هستن میخوام لب تاپ رو با ویندوز سرور 2008 راه اندازی کنم. یعنی در حال حاضر ویندوز سرور 2008 رو روی لب تاپ نصب کردم. کار با active directory ویندوز 2008 خیلی پیچ در پیچه. میخواستم ببینم کسی هست که کمکم کنه تا کار رفیقمو راه بندازم. فقط خدا وکیلی اگه یه راهی دارید بهم بگید تا رو سفید بشم جلوش ممنون میشم کمکم کنید

یـــا عــــلـــــی

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان کسی نیست ما رو یاری کنه ؟

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

شما جلو برید نصب رو هرجا به مشکل خوردید بگید کمکتون می کنیم

Sent from my SGH-M919 using Tapatalk

4. 3 کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

شما جلو برید نصب رو هرجا به مشکل خوردید بگید کمکتون می کنیم

با عرض سلا و خسته نباشید

دوست عزیز من به طور امتحانی لب تاپ + 1 کلاینت رو به هاب وص کردم و از طریق active directory 2008 شروع به نصب کردم اما طی مراحل نصب اکتیو دایرکتوری 2 چیز برام مبهم بود :

اول اینکه در قسمت های forest functional level و domain Functional level کدوک سیستم عامل رو باید انتخاب کنم که من هر دو رو windows server 2003 انتخاب کردم. حالا با توجه به اینکه تمامی کلاینت ها ویندوز 7 روشون نصب شده این گزینه ها درست هستن ؟ اگه نه لطفا راهنماییم کنید.

و دوم اینکه :

موقع ادامه نصب اکتیو دایرکتوری سه گزینه برام اومد که یکیش DNS بود و بقیه تیک ها به طور پیش فرض غیر فعال بود ( یعنی نه میتونستم فعال کنم و نه غیر فعال ) اما فقط تیک DNS رو میشد فعال یا غیر فعال کرد. به هر حال من تیک DNS رو فعال کردم و ادامه نصب زدم اما جالبیش اینجاست که یه پیغام به متن زیر بهم داد که yes و no داشت :

A delegtion for this DNS server cannot be created because the authorative parent zone cannot be found or it does not run windows DNS server. If you are integrating with an exiting DNS in frastructure , you should manually created a delegation to this DNS Server in the parent zone ensure reliable name resolution from outside the " Setare.local" otherwise , no action is required.

خلاصه آقا من yes زدم و به کارم ادامه دادم آخر یه پیغام دیگه داد و گفت که میخوای IP اتوماتیک نصب بشه یا دستی که من همون دستی اینو وارد کردم :

IP : 192.168.10.1
    Subnet : 255.255.255.0

وقتی نصب انجام شد و دامین ساخته شد به طور خودکار ریستارت شد و اومد بالا. بعد رفتم یه user ساختم . و بعد از اون آی پی و ساب نت رو برای کلاینت وارد کردم :

IP : 192.168.10.2
    Subnet : 255.255.255.0

خلاصه بعد همه این کارا از طریق computer name/ change domain رفتم دامین رو انتخاب کردم و اسم دامین رو نوشتم و user و pass رو هم وارد کردم و اماااااااااا به این مشکل بر خوردم با اجازتون عکسشم میزارم :

حالا به نظر شما باید چه کار کنم. کارم خیلی گیره. اگه کمکم کنید زودتر درستش کنم واقعا یک دنیا ممنونتون میشم.

یـــــــا عـــــــــــلــــــــــی

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

خوب تا اینجا خوب جلو رفتید اون forest و domain رو 2003 انتخاب کردید که بهترین حالته ولی هرچی انتخاب می کردید بازم فرق نمی کرد از 98 تا 8 می تونستید بهش وصل شید در ضمن بعدا می تونید rise کنید به 2008
    برای وصل شدن به دومین اول باید dns کلاینت رو روی آیپی سرور تنظیم کنید
    Preferred dns
    192.168.10.1

Last edited by FerineFast; 27-11-2013 at 01:47.

7. این کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خوب تا اینجا خوب جلو رفتید اون forest و domain رو 2003 انتخاب کردید که بهترین حالته ولی هرچی انتخاب می کردید بازم فرق نمی کرد از 98 تا 8 می تونستید بهش وصل شید در ضمن بعدا می تونید rise کنید به 2008
    برای وصل شدن به دومین اول باید dns کلاینت رو روی آیپی سرور تنظیم کنید
    Preferred dns
    192.168.10.1

دوست عزیز از راهنماییت واقعا ممنونم. آی پی سرور رو توی DNS کلاینت قرار دادم بعد join کردم و connect شدن. فقط یه سوال. اگه خرده کاری دیگه داره میشه لطف کنید بگید تا کاملا شبکه بشه. ممنون میشم

یـــــــا عــــــــــلـــــــــــی

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

دومین دنیایی هست واسه خودش من نمی تونم بگم شما چکار کنید ولی برای امنیت میشه کارهایی کرد از جمله تغییر یکسری پالیسی و کارهای معمول دومین

10. این کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دومین دنیایی هست واسه خودش من نمی تونم بگم شما چکار کنید ولی برای امنیت میشه کارهایی کرد از جمله تغییر یکسری پالیسی و کارهای معمول دومین

آخه این گیم نت اصلا به اینترنت نیازی نداره. راستی اگه 6 تا کامپیوتر رو به همین روش شبکه کنم دیگه مشکل خاصی نداره ؟ بعد یه چیز دیگه میتونم بازی هایی که قابلیت شبکه آفلاین دارن رو با هم شبکه کنم؟ مثل call of duty و warcraft و ... ؟ DHCP چی هستش ؟ اصلا نیاز هست که تنظیم بشه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

منظورم از پالیسی لزوما امنیت اینترنت نیست برای اینکه کسی که پای سیستم هست نتونه خراب کاری کنه میشه یکسری امکانات ویندوز رو بست مثل بستن فلش مموری ها کامند و ...
    وقتی کامپیوتر ها به دومین متصل بشند شبکه هستند و قابلیت بازی شبکه ای هم وجود داره
    Dhcp یک سرویس هست که اتومات به کلاینت ها آیپی میده اگر دستی تنظیم آیپی می کنید لزومی به فعال کردنش نیست

Last edited by FerineFast; 27-11-2013 at 02:49.

13. این کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

منظورم از پالیسی لزوما امنیت اینترنت نیست برای اینکه کسی که پای سیستم هست نتونه خراب کاری کنه میشه یکسری امکانات ویندوز رو بست مثل بستن فلش مموری ها کامند و ...

همه ی اینا از توی سرور انجام میشن دیگه؟ درسته ؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •