سلام
من چند روزه که میخوام فایل آبلود کنم اما نمیشه از سایتهای مختلف آبلود هم استفاده کردم حل نشد البته قبلا" هم این اتفاق برای من افتاده بود ولی بعد در ست شده بود حالا دوباره شروع شده لطفا" کمک کنید.
سلام
من چند روزه که میخوام فایل آبلود کنم اما نمیشه از سایتهای مختلف آبلود هم استفاده کردم حل نشد البته قبلا" هم این اتفاق برای من افتاده بود ولی بعد در ست شده بود حالا دوباره شروع شده لطفا" کمک کنید.
خوب چه اتفاقي ميفته؟ پيغامش چيه؟
به احتمال زياد اشكال از آي اس پي خودته.
ميتوني اين سايتو هم امتحان كني: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا آواتارت حرف نداره!
سلامنوشته شده توسط 136784
خب بیشتر توضیح بده تا بهتر کمکت کنیم!
دوست عزيز حجم فايل آپلودت چقدره ؟ امكان داره چون حجم بالاست نتونه آپ كن و هي پيغام بده
من با اين مشكل قبلا برخورد كردم
فایلی که میخواستم ابلود کنم 30مگ بود البه یه 5مگی هم امتحان کردم بازم نشد ودر رابطه با اینکه چه بیغامی میده در واقع هیچی .قبلا" مناز ربید شیر آبلود میکردم اون در صد که شروع میشد وبعد از آبلود شدن کامل به 100 میرسید الان اصلا"شروع نمیشه در مورد بقیه ی سایتهای ابلود هم همینطور اصلا" اون درصده کار نمی کنه
خب عزیز من هیچ سروری نمی زاره شما فایل 30 مگی رو آپلود کنی!نوشته شده توسط 136784
در مورد بقیش هم باید بگم توی پرشین گیگ امتحان کن و خبرشو بده اونجا دیگه کار می کنه فقط هر فایل باید زیر 10 مگ باشه
اگه کار نکرد حتما بگی ها !
موفق باشی
من از سایت uploadingتا 42 مگ آبلود کردم واگر دقت میکردید می دید که من گفتم فایل 5مگ هم نمی تونم دانلود کنم البته من الان تونستم تو سایت filewire ابلود کنم ولی با بقیه بازم همون مشکل را دارمنوشته شده توسط chovalier
توی پرشین گیگ هم امتحان کنیدنوشته شده توسط 136784
اگه توی اون سایتایی که خودت گفتی نمی شه یعنی مشکل ازISPشماست
موفق باشی
شب بخیر من می رم بخوابم
سلام اینم نمی شه
یه بار دیگه امتحان کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یکی چطور؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم مشکلی هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیگه ایندفعه می خوابم
راستی از اینجا می تونی 8 تا سایت تو همین کار رو امتحان کنی
راپیر شیر که واسه همه کار نمی کنه
از این تو آدرس ها رو پیدا کن
خداحافظکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)