تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: مشکل نداشتن تصویر وروشن نشدن چراغ هارد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

13 مشکل نداشتن تصویر وروشن نشدن چراغ هارد

سلام.توروخدا کمک کنید
    کارت گرافیکati
    هارد:250مکستور
    مادربردelit
    سلام.دوستان کامپیوترم روشن میشه ولی تصویر نمیاد...چراغ هاردمم روشن نمیشه.(چراغ قرمز)دادم بیرون درستش کنن خوب شد ولی دقیقا بعد دوروز وقتی خواستم روشنش کنم تصویر نداشت و دوباره چراغ هارد روشن نشد...دوباره دادم همونجا درستش کردن ولی دوباره همون اش و همون کاسه چیکار کنم ...چندباری دادم درستش کردن ولی دوباره همین اتفاق تکرار شد هربار کمک کنید چیکار کنم.. ل...دیگه خسته شدم بخدا

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

تصویر ندادن علت زیادی داره یکیش از بایوس و باتری مین است یکی کثیف بودن اسلات رم و گرافیک خرابی رم و گرافیک پاور مین و اتصال بدنه اونجا بردید چیا رو تست کردن و گفتند مشکلش چی بوده ؟

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

داداش مرسی که منو قابل دونستی جواب دادی...بخدا هربار که میبرمش میگن هیچی نیست.....ولی یه بار خودم دیدم فقط با انگشت کارت گرافیکو تکون دادن یهو تصویر اومد...فقط وفقط با انگشت کارت گرافیک رو تکون دادن روبه بالا یهو تصویر اومد چراغ هاردم روشن شدو سیستم بالا اومد...توروخدا کمکم کنین دیگه خسته شدم اینقدر بردمش بیرون و اوردمش ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

راستی من کارت گرافیکمو از بیرون خریدم وcpuرو ارتقا دادم یه دونه دست دوم خریدم ولی وقتی وصلش کردم و باهاش کار کردم به ظاهر سالم بود ولی همین مشکل واسش پیش اومد یعنی تصویر نداد و چراغ هارد روشن نشد...گفتم شاید مادر برد باشه یه دونه دست دوم گرفتم ولی مثل اینکه با اینم مشکل داره ...اگه کارت گرافیک خراب باشه نباید اصلا تصویر بیاره ...ولی تصویر میاد ولی بعد چند روز هیچ تصویری نمیده چراغ هاردم روشن نمیشه

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

راستی من کارت گرافیکمو از بیرون خریدم وcpuرو ارتقا دادم یه دونه دست دوم خریدم ولی وقتی وصلش کردم و باهاش کار کردم به ظاهر سالم بود ولی همین مشکل واسش پیش اومد یعنی تصویر نداد و چراغ هارد روشن نشد...گفتم شاید مادر برد باشه یه دونه دست دوم گرفتم ولی مثل اینکه با اینم مشکل داره ...اگه کارت گرافیک خراب باشه نباید اصلا تصویر بیاره ...ولی تصویر میاد ولی بعد چند روز هیچ تصویری نمیده چراغ هاردم روشن نمیشه

خوب شما بهتره اسلات گرافیک رو تمیز کنید و با یک گرافیک دیگه سیستم رو بررسی کنید تا بهتر بفهمید مشکل از کجاست

7. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

چشم.ولی اگه خراب باشه نباید چیزی بالا بیاد...میگم شاید یه خرده قطع اتصال داشته باشه

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

چشم.ولی اگه خراب باشه نباید چیزی بالا بیاد...میگم شاید یه خرده قطع اتصال داشته باشه
    بله باید با قطعه سالم بررسی کنید تا بهتر همین موضوعات و اون قطعی رو بفهمید

10. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

میگم چراغ هارد به کارت گرافیک ربط داره؟؟؟؟؟امکانش هست مشکل از مادر برد باشه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

میگم چراغ هارد به کارت گرافیک ربط داره؟؟؟؟؟امکانش هست مشکل از مادر برد باشه؟

دوست من اینطوری نمیشه نظر داد یا باید کارت دیباگر باشه که بشه فهمید مشکل از کجاست یا با قطعه سالم چک بشه میتونه از پاور هم باشه

13. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

امروز دوباره بردمش بیرون گفت اتصال به بدنه هستش....یعنی واقعا اتصال به بدنه میتونه باعث بشه تصویر نیاد؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •