سلام
من بین مدل 47 اینچ الجی lm 6410 و پلاسمای پاناسونیک st50 سایز 50 اینچش گیر کردم هر دو سه بعدی هستند کیفیت تصاویر در پلاسما بهتر است و از طرف دیگر مشکلات پخش سه بعدی در الجی کمتر هست (سردرد-تاری تصویر-....) ایا برد st50 هم مانند مدلهای vt30 , st30میسوزه؟کسی این مدل رو اگر خریداری کرده توضیح بده.
من چون سه بعدی برام مهم هست در بین تکنولوژی اکتیو پلاسما رو انتخاب میکنم چون تارشدگی تصویر کمتر از ال ای دی های اکتیو هست و با تغییر زاویه سر تصویر تار نمیشه و کیفیت تصویر پانا حرف نداره و در بین پسیو هم الجی عالی هست و مشکلات دیدن تصاویر سه بعدی در اکتیو رو نداره ولی کیفیت تصویرش به پای پانا نمیرسه حالا بین st50 و الجی گیر کردم چه مدلی از الجی میتونه کیفیت تصویرش با st50 برابری کنه ؟
این مشکل پرش تصویر Flickerو سردرد در دیدن تصاویر سه بعدی و جاموندگی تصویر به خصوص ارم شبکه ها و زیرنویس شبکه خبر روی پنل پلاسما خیلی جدی هست ؟من مردد موندم برای خریدش در ضمن سوختن برد مدلهای 2011 مانعی هست برای خریدst50 کساینکه مدلهای سه بعدی الجی دارند کیفیت تصویرش در دوبعدی چجوریه؟
بودجه هم رو تا سه ونیم در نظر بگیرید و اگر مدلی در بندهای دیگه هم هست کیفیت تصویر در دوبعدی عالی باشه و مشکلات تصویر سه بعدیش کمتر باشه معرفی کنید
با تشکر.