سلام.
دوستان دو لپ تاپ دارم که به صورت وایرلس شبکه شدن .چطور می تونم ارتباط چتی برقرار کنم . البته نمی خوام نرم افزاری نصب کنم . ترجیحا با خود ویندوز 7 ؟؟؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید .....
.صمیمانه سپاسگذارم
سلام.
دوستان دو لپ تاپ دارم که به صورت وایرلس شبکه شدن .چطور می تونم ارتباط چتی برقرار کنم . البته نمی خوام نرم افزاری نصب کنم . ترجیحا با خود ویندوز 7 ؟؟؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید .....
.صمیمانه سپاسگذارم
نظر شما جای خودش رو داره ولی بهتره از این استفاده کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راحتتره
استفاده از برنامه بسیار ساده تر هست ولی روش های زیر هم در صورت عدم دسترسی به برنامه امکان پذیر هست.
برای ارسال پیام از طزیق از Command :
1- ویندوز 7 و 8 و 2008 به 7 یا 2008 یا 2008 »
اول باید از رجیستری تغییر زیر رو انجام بدید(در همه دستگاه های 7 یا 8 یا 2008 که قرار است با هم ارتباط برقرار کنند)
در مسیر HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Terminal Server
AllowRemoteRPC را برابر 1 قرار بدید و ریست کنید.
سپس از طریق دستور خط فرمانی زیر پیام را بفرستید:
مثال:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
می تونید برای سادگی کار اقدام به ساختن یک batch فایل کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مثال:
2- از XP و 2000 و 2003 به XP یا 2000 یا 2003 »کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ابتدا در همه دستگاه های مورد نظر از طریق دستور services.msc در RUN وارد بخش سرویس ها شوید و سرویس Messenger رو Automate و Start کنید.
سپس از طریق دستور خط فرمانی زیر پیام را بفرستید:
می تونید برای سادگی کار اقدام به ساختن یک batch فایل کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مثال:
3- از 2008 یا 7 یا 8 به XP و 2000 و 2003 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ابتدا در همه دستگاه های XP یا 2000 از طریق دستور services.msc در RUN وارد بخش سرویس ها شوید و سرویس Messenger رو Automate و Start کنید.
سپس در همه دستگاه های 2008 یا 7 یا 8 برنامه زیر را دانلود و پس از آنزیپ کردن در SYSTEM32 قرار می دهید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا با دستور از طریق دستور خط فرمانی زیر پیام را بفرستید:
برای مثال:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز . من طبق روش اول پیش رفتم این روش خیلی خوبه ولی متاسفانه با خطا موجه شدم لطفا راهنمایی کنید
error 1825 getting session names
فایروال رو یک لحظه خاموش کنید ببینید حل میشه اگه شد بگید پورتش رو بگم به فایروال اضافه کنید
ممطئن شید تغییر در رجیستری رو هم انجام دادید و ریست کردید!
دوست عزیز من فیروال رو هم Off کرده بودم . حتی گفتم شاید فیروال نود هم گیر بده اون رو هم غیر فعال کردم . ولی متاسفانه نشد
تنظیمات رجیستری رو هم کاملا صحیح انجام دادم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)