سلام دوستان
از دنیای سخت افزار زیاد سردر نمیارم.اما میخوام کارت گرافیک بخرم ولی موندم برای خرید به چه نکات فنی باید توجه کنم؟مثلا از کجا بدونم مادربرد سیستم من چه کارت گرافیک با چه سرعتی رو ساپورت میکنه؟در حالت کلی به چه ریزه کاریهایی باید توجه کنم؟![]()
سلام دوستان
از دنیای سخت افزار زیاد سردر نمیارم.اما میخوام کارت گرافیک بخرم ولی موندم برای خرید به چه نکات فنی باید توجه کنم؟مثلا از کجا بدونم مادربرد سیستم من چه کارت گرافیک با چه سرعتی رو ساپورت میکنه؟در حالت کلی به چه ریزه کاریهایی باید توجه کنم؟![]()
سلام. مشخصات مادربورد و حداکثر بودجتون رو بگین.
A76 MLK 3.0 FOXCONNحداکثر500تومن+پاور جدید چون گرافیکم الان انبرده و پاورم پرقدرت نیست.میزان حافظه اش مهم نیست ولی GPUبالایی داشته باشه در حد همون 500تومن.البته اگه به صورت انلاین بشه کارت گرافیکی رو که معرفی میکنین بخرم که عالی میشه!
بهترین پیشنهاد در اون رنج قیمت به نظر من ATI 7770 هست.
اطلاعات دقیقتری درباره میزان توان مصرفش ندارین؟درحال حاضر از پاور230واتی استفاده می کنم.پاورمو چقدر باید ارتقا بدم؟
شما مهمترین مورد را مشخش نکردی که کاربردت چی هست؟
شاید کاربرد شما بصورتی باشه که نیاز به این هزینه نباشه
بیشتر برای بازی میخوام.البته تو چندتا فروشگاه انلاین به بعضی از مشخصاتتش اشاره شده بود که تصمیم قطعی برای خرید رو دارم.اما نسبت به میزان مصرفش هیچ اطلاعاتی نداده بودند.
کارت پیشنهاد شده 7770 تقریبا جزو کارتهای کم مصرف هست.
به هرحال برای پیشنهاد پاور مناسب ، مشخصات کامل قطعات سیستمتون رو بگین تا راحتتر بشه نظر داد.
M.B A76 MLK 3.0
RAM 2GB DDR3
CPU AMD ATHLON2 X250
POWER 230WATT MAX289WAT
همینا کافیه؟
پاور که ضعیفه و حتما باید تعویض بشه با یک نمونه 450 وات به بالا
رم هم حدعقل یک ماژول 2 گیگ دیگه باید اضافه بشه
ضمن اینکه ابعاد و رزلوشن مانیتور هم باید مشخص بشه چون این کارت حداکثر می تونه مانیتوری با ابعاد 1600X900 را ساپورت کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)