تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: ارتقا مادربورد

داره خودمونی میشه sam_mk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض ارتقا مادربورد

سلام دوستان
    سیستم فعلی این هست
    main:asus p8h61/usb3
    cpu:g620
    ram6gig
    hard:1 wd blue sata3
    vga:hd5670
    بدلیل پشتیبانی نکردن مادربورد از sata 3 میخوام یه برد ایسوس بگیرم که حتماً sata 3 داشته باشه و در آینده هم احتمالاً یه cpu i3 بندازم روش و در ضمن باس ram که main فعلی پشتیبانی میکنه به نظرمم کمه و چون میخوام رمها رو هم عوض کنم 2 تا 4 بندازم گفتم ببینم نظر شما دوستان چیه ارزش داره main رو تعویض کنم

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    به نظر من اگر صرفا بخاطر نداشتن پورت ساتا3 میخواین مادربورد رو عوض کنین ، خیلی منطقی به نظر نمیاد. هارد دیسکهای موجود در بازار هنور نمیتونن از تمام ظرفیت و پهنای باند ساتا2 استفاده کنند ، چه برسه به ساتا3 !!
    مگر اینکه قصد خرید درایو جامد با سرعت انتقال بالا رو داشته باشین که در اینجا پورت ساتا3 لازمه!
    مادربوردتون از رمهای تا فرکانس 1333 پشتیبانی میکنه.
    به هرحال بودجتون برای خرید مادربورد چقدره؟

3. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آره خوب یه دلیلش نداشتن sata 3 و یکی دیگه هم bus پایین رم این پایین بودن bus رم خیلی تو کارایی تاثیر داره؟
    خدا خیرت بده پس اینجوری باشه main ام خوبه به فکر دو تا رم 4 باشم الان یه 4 apacer و یه 2 geil دارم راستی این فرکانس رمی که گقتید main ساپورت میکنه خوبه یا ضعیفه

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فرکانس رم برای کاربردهای عادی و خانگی ممکنه خیلی تاثیر نداشته باشه. البته معمولا امروزه کمتر از فرکانس 1600 پیشنهاد نمیشه مگر اینکه محدودیت بودجه و ساپورت وجود داشته باشه.
    فرکانس 1333 تقریبا جزو پایینترین فرکانس ها برای رمهای DDR3 هست ولی برای کاربردهای عادی کفایت میکنه.

6. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

فرکانس رم برای کاربردهای عادی و خانگی ممکنه خیلی تاثیر نداشته باشه. البته معمولا امروزه کمتر از فرکانس 1600 پیشنهاد نمیشه مگر اینکه محدودیت بودجه و ساپورت وجود داشته باشه.
    فرکانس 1333 تقریبا جزو پایینترین فرکانس ها برای رمهای DDR3 هست ولی برای کاربردهای عادی کفایت میکنه.
    فرمایش های استاد درسته، ولی:

با توجه به این که پردازنده ایشون G620 هست و در آینده نگری که کردند، قصد خرید پردازنده i3 دارند! بیشتر از 1333 هم لازم نخواهد شد.
    بنظر تعویض مادروبرد هزینه اضافی هست!

بودجه رو مشخص نکردید، ولی بنظر من بهترین کار در حال حاظر ،خرید یک ماژول رم 4 گیگ مشابه ما ماژول 4 گیگی که همین حالا استفاده هست!(البته اونم چندان نیاز نیست!)

کلا بنظر من سیستم شما بالانس هست! و هیچ قطعه ای نسبت به بقیه خیلی ضعیف یا خیلی قوی نیست.
    مانیتورتون هم اگه FULL HD نباشه، احتمالا در بازی ها هم کارایی قابل قبولی خواهید داشت!

و نتیجه:
    من نیازی به ارتقاع(با شرایطی که فرمودید) نمیبینم!(مگر اینکه بخواهید سیستم رو کلا بروز کنید!)
    اگه خیلی اصرار داشتید، میتونید رم رو به 8 گیگ ارتقاع بدید!

8. 2 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوست عزیز بنده زیاد از سیستم های روز سر در نمیارم فقط توی کار خودم منبعی رو که کم میارم رو احساس میکنم
    بنده الان مشغول یادگیری virtualizition هستم و برای این تست هام هم تا اینجای کار فقط از نظر رم کم آوردم البته مواقعی هم هارد به همین دلیل هست که گفتم اگر ارزش داشته باشه و تاثیری در کارایی داشته باشه main رو عوض کنم و ram با bus بالا بندازم 2 ماژول 4 که در آینده هم 2 تا 4 دیگه اضافه کنم ولی با توضیحاتی که اساتید دادید به نظر منطقی ترین کار همون برداشتن رم 2 و اضافه کردن رم 4 هست

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

دوست عزیز بنده زیاد از سیستم های روز سر در نمیارم فقط توی کار خودم منبعی رو که کم میارم رو احساس میکنم
    بنده الان مشغول یادگیری virtualizition هستم و برای این تست هام هم تا اینجای کار فقط از نظر رم کم آوردم البته مواقعی هم هارد به همین دلیل هست که گفتم اگر ارزش داشته باشه و تاثیری در کارایی داشته باشه main رو عوض کنم و ram با bus بالا بندازم 2 ماژول 4 که در آینده هم 2 تا 4 دیگه اضافه کنم ولی با توضیحاتی که اساتید دادید به نظر منطقی ترین کار همون برداشتن رم 2 و اضافه کردن رم 4 هست
    منظور شما از virtualization چی هست؟
    چه چیزی رو "مجازی سازی" میکنید؟
    با چه برنامه ای کار می کنید؟

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

vmware workstation
    و روش Vsphare
    در واقع مشغول یادگیری server virtualization هستم

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

لازم به ذکر هست که پردازنده شما رم با فرکانس بیشتر از 1333 را پشتیبانی نمی کنه حالا هر مادربرد با هر مبلغی هم خریداری بشه تغییری در این ساپورت بوجود نمیاره

13. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

vmware workstation
    و روش Vsphare
    در واقع مشغول یادگیری server virtualization هستم
    با VMware زیاد کار کردم! البته نهایتش روش ویندوز سرور نصب کردم!

1:کلا محیط VMware کمی کند هست!
    2:تعداد هسته و میزان رم ای که به ماشین مجازی اختصاص دادی چقدره؟
    3:من فکر میکنم مشکل شما، بیشتر از باس رم و ساتا 3 و ...، قدرت پردازش پردازنده هست!

چون در یکی از سایت ها برای این کار، حداقل سیستم رو این طوری تایین کرده بود:
    CPU:Two 64-bit CPUs or one 64-bit dual-core processor

Processor:2.0GHz or faster Intel 64 or AMD 64 processor. The Itanium (IA64) processor is not supported. Processor requirements might be higher if the database runs on the same machine.

Memory:4 GB RAM. Memory requirements might be higher if the database runs on the same machine
    مثلا میتونید از پردازنده هایی مثل i3-2120 یا i5-2400 استفاده کنید.
    احتمال زیاد، نتیجه ای که نیاز دارید رو خواهید گرفت!
    Last edited by amir200812; 23-11-2013 at 20:36.

15. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •