سلام من لب تاب asus g53sx cor i5 رو دارم و تازه خریدم بنظرتون برای بازی مناسبه؟ لطفا جواب بدید هچی تاپیک میزنم کسی منو ادم حساب نمیکنه لطفا نظر بدید![]()
سلام من لب تاب asus g53sx cor i5 رو دارم و تازه خریدم بنظرتون برای بازی مناسبه؟ لطفا جواب بدید هچی تاپیک میزنم کسی منو ادم حساب نمیکنه لطفا نظر بدید![]()
سلام
ببینم عزیز این لبتاپ رو گفتی تازه خریدی؟ اگه همونیه که کارت گرافیکش NVIDIA GEFORCE 560m هستش باید بگم که شما لبتاپ گیمینگ ایسوس واسه 3.5 سال پیش رو خریدی! مبارکه .
اون موقع لبتاپ خیلی خوبی بود اما حالا درمقایسه با لبتاپ های عادی هم میتونم بگم ضعیف هستش. کارت گرافیکش در حد 645 سال قبل و 740 امسال هستش که یه کارت معمولیه نه گیمینگ. حداکثر میتونی خیلی از بازیهای جدید 2012 به بعد رو در حالت تنظیمات MEDIUM بازی بکنی.و درحالت تنظیمات HIGH و یا ULTRA جواب نمیده. با قیمتی کمی بیشتر از هزینه ای که کردی (فکر کنم بالای 3 میلیون خریدی) میتونستی با 3.600 میلیون MSI GE60 سری گیمینگ یا لنوو Y510P بگیری که خیلی سریعتر ، پیشرفته تر ، سبکتر و باریکتر هستند.
من نمیدونم این وارد کنندگان ایسوس این لبتاپ های از رده خارج رو از انبار زیرخاکی کدوم کشوری به قیمت مفت بیرون میکشند و به قیمت بالا میفروشن که هنوز تمومی نداره!
Last edited by parsicola; 21-11-2013 at 11:43.
سلام دوست من این لب تاب برای من 3.700 اب خورد یعنی خیلی ضرر کردم؟ نمیشه بهش گرافیک اضافه کرد؟
آره متاسفانه. حتی با 100 هزارتومن پول کمتر ، همون مدلهای بالا رو که اشاره کردم یا یه مدل از ایسر رو میتونستی بخری که حداقل 50 درصد در بازیها قویترند. و مال امسالند (2 ماه پیش) . گرافیک هم نمیشه اضافه کرد
توی بازی ها فن سمت راستش بیشتر از فن سمت چپش کار میکنه؟ چرا؟
بنظر شما چقد از lenovo z 500 قویتره؟
چون یه فن رو cpu هست یه فن رو gpu و کنترلر جدا دارن. بازی می کنی به gpu بیشتر فشار میاد پس فنش سریعتر کار می کنه.
تنها چیزیش که میشه گفت از z500 با کارت 740 خیلی فرق داره و بهتره سیستم کولینگش هست. بالاخره این لپ تاپ گیم هست اون لنوو مولتی مدیا.
ولی من خودم قبلا z500 داشتم تو بازی ها توپوق میزد و خودشو پاره میکرد که بازی ها رو بکشه مثلا کرایسیس با کم ترین رزولوشن نمیکشید ولی این راحت میکشه بعد این گرافیکش خیلی از اون قویتر نیست؟؟؟ دستت درد نکنه که نظر میدی![]()
عزیز کارت گرافیک z500 به صورت 64 بیتی هستش و ضعیفه. شما باید با 645 یا 740 که 128 بیت باشه مقایسه کنی. حالا که خریدیش دیگه نباید به این چیزها فکر کنی.
ببخشید cpu ی این لب تاب چقدر قدرت داره؟ ایا برای یازی های امروز مناسبه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)