تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: مشکل در توازن نبودن صدای گیرنده داخلی و ورودی hdmi

اگه نباشه جاش خالی می مونه ddavod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    iran-tehran

پيش فرض مشکل در توازن نبودن صدای گیرنده داخلی و ورودی hdmi

اقا این صدای گیرنده دیجیتال داخلی خیلی زیاده با کابل hdmi ماهواره رو نگاه میکنی نا خود اگاه میزنی رو دیجیتال صدا خونه رو بر میداره چی کار کنم صدای گیرنده داخلی کمتر باشه یه جور باشه از ماهواره که میام دیجیتال صدای زیاد گیرنده داخلی زیاد نباشه تو تنظیمات تلویزیون رفتم تو قسمت تنظیما صدا تنظیم اضافی بعد رفتم تو میزان صدای dtv رو کردم منفی 10 ولی صدا اونقدری هم کم نشد ایا کار دیگه ای میشه کرد

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    iran-tehran

پيش فرض

مدل تلویزیون من سامسونگ ua32es6950 هستش

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

اقا این صدای گیرنده دیجیتال داخلی خیلی زیاده با کابل hdmi ماهواره رو نگاه میکنی نا خود اگاه میزنی رو دیجیتال صدا خونه رو بر میداره چی کار کنم صدای گیرنده داخلی کمتر باشه یه جور باشه از ماهواره که میام دیجیتال صدای زیاد گیرنده داخلی زیاد نباشه تو تنظیمات تلویزیون رفتم تو قسمت تنظیما صدا تنظیم اضافی بعد رفتم تو میزان صدای dtv رو کردم منفی 10 ولی صدا اونقدری هم کم نشد ایا کار دیگه ای میشه کرد
    دوست عزیز
    شما دارید از دو منبع متفاوت استفاده می کنید که هر کدام مختصات سیکنال صدای خود را دارند تنها راه آن این است که تلویزیون را در حالت دیجیتال ببرید و صدا را آنقدر بلند کنید که نیاز دارید و بعد در حالت hdmi که ریسیورتان وصل است صدا را از آن طریق کنترول کنید.

4. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    iran-tehran

پيش فرض

دوست عزیز
    شما دارید از دو منبع متفاوت استفاده می کنید که هر کدام مختصات سیکنال صدای خود را دارند تنها راه آن این است که تلویزیون را در حالت دیجیتال ببرید و صدا را آنقدر بلند کنید که نیاز دارید و بعد در حالت hdmi که ریسیورتان وصل است صدا را از آن طریق کنترول کنید.
    متوجه نشدم میشه کامل تر توضیح بدید

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

متوجه نشدم میشه کامل تر توضیح بدید
    دوست عزیز
    شما تلویزیون تان را زمانی که دارید از کانالهای تلویزیونی دیجیتال تماشا می کنید مقدار میزان ولوم صدا را تا اندازهای که نیاز دارید بلند کنید و دیگر به آن دست نزنید.و سپس در حالتی که از ریسیور استفاده میکنید با کنترول ریسیور صدا را کم و یا زیاد کنید یعنی دیگر با کنترول تلویزیون برای زیاد ویا کم کردن صدا از آن استفاده نکنید.

7. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    iran-tehran

پيش فرض

دوست عزیز
    شما تلویزیون تان را زمانی که دارید از کانالهای تلویزیونی دیجیتال تماشا می کنید مقدار میزان ولوم صدا را تا اندازهای که نیاز دارید بلند کنید و دیگر به آن دست نزنید.و سپس در حالتی که از ریسیور استفاده میکنید با کنترول ریسیور صدا را کم و یا زیاد کنید یعنی دیگر با کنترول تلویزیون برای زیاد ویا کم کردن صدا از آن استفاده نکنید.
    نه خوب ه کاری کنیم صدای ماهواره کم هست و وقتی رو یه کانال که میزارم و صدای تلویزیون رو میزارم مثلا روی 50 خوب وقتی میزن گیرنده خود تلویزیون صدا وحشتناک میره بالا باید مثلا قبل عوض کردن از hdmi به گیرنده صدا رو ببرم حتما رو 10 تا صدا اذیت نکنه و حالا برم رو ماخواره باز باید صدا رو ببرم رو 50 میخواستم ببینم رو منو مخفی هم تنظیمی نداره که صدای گیرنده داخلی رو کم کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •