دوستان سلام من دارم روی یه بچه ویروس کار میکنم که کامپیوتر که بالا میاد این بچه ویروس خود به خود اجرا بشه و کامپیوترو خاموش کنه؟
لطفا سورسی که برنامه هنگام بالا اومدن ویندوز اجرا میشه رو بدید با تشکر: بچه ویروس
دوستان سلام من دارم روی یه بچه ویروس کار میکنم که کامپیوتر که بالا میاد این بچه ویروس خود به خود اجرا بشه و کامپیوترو خاموش کنه؟
لطفا سورسی که برنامه هنگام بالا اومدن ویندوز اجرا میشه رو بدید با تشکر: بچه ویروس
برای چی ویروس میسازی مردم ازار![]()
یعنی هیشکی نمیدونه چطور وقتی ویندوز بالا میاد فایلم اتوران بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
روی مسیر استارت آپ کار کنید
میدونم اما راهش رو بلد نیستم اگه بلدید بگید ضرووریه
salam
در منوی استارت start up را پیدا کنید حالا روی ان راست کلیک کنید و open all user را بزنید حالا هر فایلی دوست دارید در این پوشه کپی کنید تا اجرا شود!
تو ویندوز 7 به بعد تو درایو ویندوز پوشه ی users بعد پوشه ی به اسم کاربر بعد پوشه ی مخفی AppData بعد roaming بعد microsoft بعد windows بعد start menu بعد programs بعد startup.تو این مسیر هر برنامه ای بذارید هنگام لاگین اجرا میشه...
توی این مسیر رجسیستری هم همینطور:
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
از توجه همگی ممنون ویروس ساخته شد کد برنامه استارتاپ هم اینهخیلیل گفتن که برم تو استارتاپ بعد کلیک راست و از این حرفا .............. اینو بلد بودم ولی برای ویروس که نمیشه اینکارو کردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من از کد بالا استفاده کردم و جواب داد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)