تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: کارت گرافیک ati hd 7770 1g یا geforce gtx 650 1g

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض کارت گرافیک ati hd 7770 1g یا geforce gtx 650 1g

سلام.لطفا من راهنمایی کنید از بین دو کارت گرافیک زیر کدامیک را بخرم. اولی ati hd 7770 1g و دومی هم geforce gtx650 1g .در ضمن پردازشگر من اینتل i7 4440 هست.و مادربردم هم ایسوس h87 pro است.این را هم بگم که از اون بازی خورها نیستم اما همیشه بازیهای روز را میگیرم و نصبشون میکنم و گاهگداری هم بازی میکنم.
    Last edited by david-ebi; 18-11-2013 at 13:54.

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    تفاوتشون خیلی زیاد نیست و تقریبا در یک سطح هستند.
    در کل من 7770 رو پیشنهاد میکنم بخاطر قیمت و مصرف کمتر.

3. 3 کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

از بقیه دوستان هم میخواهم با ذکر دلیلشون نظرشون را بگن.چون من از چند نفر شنیدم که مدل geforce را پیشنهاد دادند.سایتهای تخصصی هم که یکی به نعل میزنند یکی به میخ.

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    به همون دلیلی که علیرضا گفت منم 7770 پیشنهاد میدم

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام.لطفا من راهنمایی کنید از بین دو کارت گرافیک زیر کدامیک را بخرم. اولی ati hd 7770 1g و دومی هم geforce gtx650 1g .در ضمن پردازشگر من اینتل i7 4440 هست.و مادربردم هم ایسوس h87 pro است.این را هم بگم که از اون بازی خورها نیستم اما همیشه بازیهای روز را میگیرم و نصبشون میکنم و گاهگداری هم بازی میکنم.
    1:تا جایی که میدونم 4440 از سری i5 هست نه i7
    2:با اینکه خودم از اول طرفدار انویدیا بودم، ولی بین این دو 7770 بهتر هست.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

1:تا جایی که میدونم 4440 از سری i5 هست نه i7
    2:با اینکه خودم از اول طرفدار انویدیا بودم، ولی بین این دو 7770 بهتر هست.
    با تشکر از جواب این دوست عزیز و دیگر دوستان.آره ببخشید من اشتباه پردازشگر را معرفی کردم.corei7 4770.پس به طور کلی دوستان با amd hd7770 موافقند.آخه core clock در کارت 7770 برابر است با 1000 مگاهرتز اما در 650 برابر است با 1058.بعد شم در کارتهای geforce ما چیزی داریم به نام cuda core که در کارتهای amd نیست.در بعضی سایتها اینرا دلیل بهتر بودن کلا کارتهای geforce nvidia دانسته بودند.در کارت 7770 عدد memory clock برابر است با 4500 مگاهرتز اما در 650 این عدد برابر است با 5000 مگاهرتز.کارت 7770 خروجی d-sub ندارد اما 650 دارد.کارت 650 چیزی را ساپورت میکند به نام hdcp که کارت 7770 ندارد.که نمیدونم این اصلا چی هست.در عوض کارت 7770 کراس فایر و اس ال آی ساپورت است اما کارت 650 خیر.(این اصطلاحات را دوستان توضیح دهند و آیا اصلا به کار من میاد.من اهل اورکلاک نیستم اگر که به اورکلاک ربطی دارد)اینقدر اطلاعات این سایتهای ایرانی فروش قطعات با هم فرق دارد که من نمیدانم که کدامیک درست است.مثلا همین hdcp که نمیدانم چی هست توی یک سایت دیگه گفته بود که 7770 هم ساپورتش میکنه.دیگه اینکه ظاهرا 7770 اچ دی تی وی ساپورت است اما 650 خیر.حالا با توجه به این مشخصات دوستان کدوم کارت گرافیک را پیشنهاد میکنند.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

با تشکر از جواب این دوست عزیز و دیگر دوستان.آره ببخشید من اشتباه پردازشگر را معرفی کردم.corei7 4770.پس به طور کلی دوستان با amd hd7770 موافقند.آخه core clock در کارت 7770 برابر است با 1000 مگاهرتز اما در 650 برابر است با 1058.بعد شم در کارتهای geforce ما چیزی داریم به نام cuda core که در کارتهای amd نیست.در بعضی سایتها اینرا دلیل بهتر بودن کلا کارتهای geforce nvidia دانسته بودند.در کارت 7770 عدد memory clock برابر است با 4500 مگاهرتز اما در 650 این عدد برابر است با 5000 مگاهرتز.کارت 7770 خروجی d-sub ندارد اما 650 دارد.کارت 650 چیزی را ساپورت میکند به نام hdcp که کارت 7770 ندارد.که نمیدونم این اصلا چی هست.در عوض کارت 7770 کراس فایر و اس ال آی ساپورت است اما کارت 650 خیر.(این اصطلاحات را دوستان توضیح دهند و آیا اصلا به کار من میاد.من اهل اورکلاک نیستم اگر که به اورکلاک ربطی دارد)اینقدر اطلاعات این سایتهای ایرانی فروش قطعات با هم فرق دارد که من نمیدانم که کدامیک درست است.مثلا همین hdcp که نمیدانم چی هست توی یک سایت دیگه گفته بود که 7770 هم ساپورتش میکنه.دیگه اینکه ظاهرا 7770 اچ دی تی وی ساپورت است اما 650 خیر.حالا با توجه به این مشخصات دوستان کدوم کارت گرافیک را پیشنهاد میکنند.
    من ماشینی دارم که 5 دنده هست!
    دوستمم یک ماشین داره که 3 دنده هست!
    پس ماشین من بهتره دیگه؟

*ماشین من پراید هست.
    **ماشین دوستم کادیلاک...

نتیجه اینکه کارت های گرافیک رو نمیشه روی کاغذ مقایسه کرد!

9. 5 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

من ماشینی دارم که 5 دنده هست!
    دوستمم یک ماشین داره که 3 دنده هست!
    پس ماشین من بهتره دیگه؟

*ماشین من پراید هست.
    **ماشین دوستم کادیلاک...

نتیجه اینکه کارت های گرافیک رو نمیشه روی کاغذ مقایسه کرد!
    با تشکر از پاسختان.من کاربردی را که از کارت گرافیکم میخواهم توضیح دادم.حالا که روی کاغذ نمیشه مقایسه کرد با توجه به اینکه شما میدانید من این کارت برای چه کاری میخواهم پس چطوری میشه مقایسه کرد؟بعدشم من میخواستم که دوستان برخی اصطلاحات را که نام بردم توضیح بدند تا کمکی بشه بهم برای خرید کارت گرافیک.آخه دقیقا بعضی سایتها 7770 را بهتر دونستند و بعضی650 را.در نهایت باز هم تکرار میکنم کارتی برای من مهمتر است که اون جریان کم آوردن فریم در اجرای بازیهای سنگین با وضوح فول اچ دی را نداشته باشد یا کمتر داشته باشد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

کارت GTX 650 1gig کارت رفرنس هست که می تونی اورش کنی تا حد یه gtx 650 ti اینم مد نظر بگیر.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

اینم مقایسه کارایی 2 کارت گرافیک 7770 و 650 در چند بازی مختلف!

13. 2 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •