با سلام به دوستان
آيا كسي اينجا هست كه نرم افزار matlab كار كرده باشه و بلد باشه. آخه يه سوال داشتم!!![]()
با سلام به دوستان
آيا كسي اينجا هست كه نرم افزار matlab كار كرده باشه و بلد باشه. آخه يه سوال داشتم!!![]()
سوالتو بپرس
اگه بلد بودم جوابتو ميدم
دوستان من دو تا سوال داشتم:
اوليش : من هر چي يه سيستم رو شبيه سازي مي كنم توي محيط simulink اما نمي دونم چطوري بايد اكراشو ببينم چون هرچي سيستم هاي مختلف رو شبيه سازي مي كنم و run رو مي زنم پيغام خطا مي ده!!! فكر كنم اشكال از يه جاي ديگه باشه.
و سوال دوم اينكه: توي كتابخانه هاي simulink من مقايسه كننده ي بيشتر از دو عبارتي نديدم. چطور ميشه ساخت يا كجاست؟!![]()
متلب يه نرم افزار مهندسيه كه يكي از قابليتهاش برنامه نويسي و نامش هم مخفف كلمه matix laboratory است.نوشته شده توسط mshiraz.2006
![]()
سلام
من محمد فتحي هستم كه حدود 2 ساله كه تو دانشگاه صنعتي امير كبير و چند آموزشگاه ديگه مطلب درس مي دم و الان هم دانشجو فوق ليسانس رشته هوافضا تو دانشگاه شريف ام
خوشحال مي شم كه سوال هاتون جواب بدم فقط يه مشكل اينه كه خيلي وقت سر زدن به اينترنتو بعضي وقتا ندارم ولي مي تونيد با ايمل من تماس بگيريد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من تا انجایی که میدونم یه نرم افزار ریاضی هستش!!متلب يه نرم افزار مهندسيه كه يكي از قابليتهاش برنامه نويسي و نامش هم مخفف كلمه matix laboratory است.
نمی دونم مداری که رسم کردی درست هست یا نه؟....ولی در جروجی از skins برای دیدن نتایج استفاده کونید
نه عزیز
مطلب خیلی گسترده هست مثلا یک نمونه شما با مطلب می تونید در نروسلوشن در مورد هوش مصنوعی و...کار کنید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)