تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: کدام رشته طراحی به اضافه مهندسی یا علوم پایه اس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض کدام رشته طراحی به اضافه مهندسی یا علوم پایه اس

من نقاشی و ترسیم را دوست دارم با نرم افزارهای سه بعدی هم کار کردم.
    من به طراحی چه روی برگه و چه با نرم افزار برای قطعه خصوصا اگر جسم متحرک باشه مثل ماشین یا ماهواره درمهندسی مکانیک علاقه دارم اما از محیط کارخانه و روغن و غیره متنفرم.
    من به برنامه نویسی رشته کامپیوترعلاقه دارم . دربرنامه نویسی هم دنبال طراحی یه برنامه هستی که یه کاری انجام بده
    من به الکترونیک چون در طراحی یا ساخت ابزاری یا اختراعاتی هست که یه کاربردی داره مثل موبایل یا سیستمهای مختلف الکترونیکی علاقه دارم
    از معماری و طراحی صنعتی هم چون با طرح و نقشه است خوشم می اد اما می ترسم ان خلاقیت لازم را نداشته باشم

با بررسی در تمام این رشته به انچه رسیدم اینه که من به طراحی علاقه دارم چه ترسیمی و گرافیکی صرف باشه مثل انیمیشن یا نقشه کشی صنعتی و چه طراحی سیستم یا ابزار باشه مثل طراحی قطعه مکانیکی یا طراحی یه ابزار الکترونیکی یا برنامه نویسی که خودش نوعی طراحی هست .
    من اگر بخوام صرفا گرافیکی کار کنم می رم سراغ انیمیشن ولی به مهندسی ها یا علوم پایه علاقه دارم . منتها ماندم کدام راه را برم که ترکیبی از طراحی (خصوصا ترسیم داشته باشه) و مهندسی باشه . واقعا ماندم این سوال را اینجا گذاشتم تا شاید شما اطلاعات دیگه ای بهم بدید و راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

کسی نمی تونه راهنمایی کنه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

رشته ای که ترکیبی از طراحی وترسیم باشه و به علوم مهندسی یا فیزیک هم ربط داشته باشه کدامها هستش

داره خودمونی میشه ATRGT3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    بین آدمها

پيش فرض

کارشناسی رشته مکانیک جامدات تو ارشد هم مکاترونیک

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

من نقاشی و ترسیم را دوست دارم با نرم افزارهای سه بعدی هم کار کردم.
    من به طراحی چه روی برگه و چه با نرم افزار برای قطعه خصوصا اگر جسم متحرک باشه مثل ماشین یا ماهواره درمهندسی مکانیک علاقه دارم اما از محیط کارخانه و روغن و غیره متنفرم.
    من به برنامه نویسی رشته کامپیوترعلاقه دارم . دربرنامه نویسی هم دنبال طراحی یه برنامه هستی که یه کاری انجام بده
    من به الکترونیک چون در طراحی یا ساخت ابزاری یا اختراعاتی هست که یه کاربردی داره مثل موبایل یا سیستمهای مختلف الکترونیکی علاقه دارم
    از معماری و طراحی صنعتی هم چون با طرح و نقشه است خوشم می اد اما می ترسم ان خلاقیت لازم را نداشته باشم

با بررسی در تمام این رشته به انچه رسیدم اینه که من به طراحی علاقه دارم چه ترسیمی و گرافیکی صرف باشه مثل انیمیشن یا نقشه کشی صنعتی و چه طراحی سیستم یا ابزار باشه مثل طراحی قطعه مکانیکی یا طراحی یه ابزار الکترونیکی یا برنامه نویسی که خودش نوعی طراحی هست .
    من اگر بخوام صرفا گرافیکی کار کنم می رم سراغ انیمیشن ولی به مهندسی ها یا علوم پایه علاقه دارم . منتها ماندم کدام راه را برم که ترکیبی از طراحی (خصوصا ترسیم داشته باشه) و مهندسی باشه . واقعا ماندم این سوال را اینجا گذاشتم تا شاید شما اطلاعات دیگه ای بهم بدید و راهنمایی کنید
    اگه به طراحی قطعات (cad) علاقه داری مناسبترین رشته مهندسی مکانیک گرایش جامدات هست .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •