سلام.دوستان لپ تاپ تا سقف 1/900 چه مدلی پیشنهاد میکنید.یکم برنامه های سنگین کار میکنم.گرافیک هم واسم مهمه کیفیت صدا هم همچنین مدل hp probook4540 چطوره ؟ متاسفانه رنگش مشکی نیس
سلام.دوستان لپ تاپ تا سقف 1/900 چه مدلی پیشنهاد میکنید.یکم برنامه های سنگین کار میکنم.گرافیک هم واسم مهمه کیفیت صدا هم همچنین مدل hp probook4540 چطوره ؟ متاسفانه رنگش مشکی نیس
لپ تاپ خوبی هست در این رده قیمت . البته روی صداش زیاد نمی شه حساب کرد
در ضمن لپ تاپ های Lenovo Z500 ( البته فکر نکنم زیر 2 پیدا کنین ) ،HP Pavilion 15-n009se ، وHP Pavilion 15-e053se h نیز انتخاب های خوبی هستند .
ببخشید منظورت لنوو ideapad z500 i5یا z500 i7 بود ؟ در ظمن میشه قیمت دقیقشو بگی..رنگش مشکیه ؟
اگه دیزاین خیلی شیک براتون مهم نی lenovo e530 لپتاپ خوبیه/هم از نظر سخت افزاری قوی و هم از نظر استحکام
دوستان میخواستم z500 رو بگیرم اما تو صفحات دیگه بستای بعضی از دوستانو میخوندم خیلا با شارز و باتریش مشکل داشتن مثلا یکی میگفت اگه به شارژ نزنم بازی تیک میزنه.. شارزش زود تموم میشه یا خیلیا میگفتن کیفیت صفجش داغونه از زاویه روبرو هم همچنین... تو بیرون زیر نور کیفیت نداره یا بعضیا با یکی از دکمه هاش مشکل داشتن زود از جاش در اومده بود باتری این لپ تاپ رو هم نمیشه در آورد خلاصه فقط از کانفیگ این مدل خوشم اومده بود تو رو خدا یه مدل معرفی کنید که این مشکلارو نداشته باشه حداکثر تا 2/200 کافیگش مثل این باشه کیفیت تصویر و صدا هم خوب باشه متاسفانه دیزاین و شیک بودن هم برام مهمه خلاصه طوری که بعد خرید پشیمون نشم
Last edited by blackkk; 17-11-2013 at 05:12.
دوست عزیز بیشتر لپ تاپ ها در هنگام بازی باید در شارز باشن تا کارت گرافیک عملکرد مناسب داشته باشه . فقط Z500 نیست .
صفحه نمایش هم مشکل زاویه دید داره و زیر نور آفتاب هم کیفیت مناسبی نداره . ولی اگر از روبرو از لپ تاپ استفاده می کنین ، کیفیت قابل قبوله .
کسی هم با شارژ و باطریش مشکلی نداره . فقط دوستان یه چیزایی در مورد Lenovo Energy Management شنیدند ، سوال پرسیدند کسی جواب نداده . چون این سوالات بسیار تکراری هستند و دوستان به جای انکه یکم تحقیق کنند ، بازم می پرسند .
مشکل در آمدن دکمه ها هم مال خیلی وقت پیش بود . بعضی از دوستان در یه بازه زمانی این لپ تاپ رو خریدند بعضی از اونا ( نسبت 2 به 100 ) دکمشون در میومد . سری های قدیمی و جدید چنین مشکلی ندارند . خودم اسفند خریدم ، با جاروشارژی افتادم به جون دکمه هاش زیرشونو تمیز کنم از جاش در نیومده .
لپ تاپ های مشابه ( بدنه باریک ) معمولا سخت افزار ضعیف تر و پردازنده های سری U رو قرار می دن تا دما کمتر احساس شه .
ولی به طور کلی ، گرم شدن به این معنی نیست که بخواد Overheat بشه . بنده خودم 19 ساعت یک ضرب و پشت سر هم با این لپ تاپ بازی کردم ، خاموش که نشد هیچ ، روی خیلی لپ تاپ های دیگه رو هم کم کرد .
چون بیشتر لپ تاپ های دوستام رو دیدم ، از بین نیم ساعت تا 3 ساعت زیر فشار بازی دووم میوردند و خاموش می شدند .
در کل اگر با ماوس بازی می کنین و موقع بازی لپ تاپ رو روی پاهاتون قرار نمی دین ، مشکل گرم شدن هم مساله ای براتون نخواهد بود .
سایر موارد مشکلی ندارند
دوست عزیز بسیار سپاسگذارم از توضیحات مفید و کاملتون.من رشتم اینترنت و شبکه های گسترده هست برنامه نویسی هم میکنیم به نظرتون این مدلو بگیرم corei5 ؟ البته بازی هم میکنم تو کارهای عادی باهاش بدون اینکه به شارژ بزنی چند ساعت دوام میاره ؟ بعد چند دقیقه یا چند ساعت دماش بالا میره ؟موقع فیلم دیدن داخل خونه کیفیت تصویرش چه جوریه ؟ اگه خودتون بودید تو این رنج قیمت این لپ تاپ این مدلو میگرفتید یا یه مدل دیگه و یا اصلا یه برند دیگه ؟
Last edited by blackkk; 17-11-2013 at 12:29.
توی کارهای عادی مشکلی با دماش نخواهید داشت . فقط در هنگام بازی سنگین دما احساس می شه .
Core I5 هم کاملا جوابگوی شماست . برای بازی هم مناسبه .
میزان نگه داشتن شارژ هم بستگی به کاربردتون داره . من تا 3.5 ساعت در هنگام کار با وایرلس هم ازش کار کشیدم . ولی استفاده سنگین حدود 80 تا 60 دقیقه .
الان مدل i7 اش رو دارم . اون موقع خریدم 3 میلیون . اگر بخوام برم همین الان بفروشم بخوام یه لپ تاپ دیگه رو بخرم ، میرم همین مدل با Keyboard Backlit اش و می خرمچون سری اول خریدم اون موقع Keyboard Backlit نداشت .
کلا راضیتون نگه می داره
دوست عزیز اگه کیفیت تصویر موقع فیلم دیدن داخل منزل طوری که لپ تاپ جلوت باشه ببیی و نفر دومی هم روبروت باشه از زاویه روبرو ببینه مشکلی نداره که؟کیفیت و قوی بودن صداش چطوره ؟ بعد مدل corei5 دقیق بقیه سخت افزاراشو میگید تا من اونو بگیرم چون بعضی جاها رمش 4 هست هاردش 750 بعضی مدلا رمش 6 هاردش پایین .در ضمن corei5 سری جدید مدل گرافیکش تفاوت داره یا یکیه .اینارو هم بگید ممنون میشم
Last edited by blackkk; 17-11-2013 at 14:33.
lenovo z500 و 4540s hp هردوشون از مدلای شاخ بازارن . 4540s یه کانفیگ core i7 داره که هیچی کم نداره و برای انواع بازی ها هم جواب میده . اگه حول و حوش 2 تومن میخوای همون lenovo z500 یا hp 4540s که core i5 هستن رو بگیر ولی اگه تا 2600 تومن میتونی هزینه کنی 4540s hp با کانفیگ core i7 بگیر .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)