تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: سوال راجع به خرید پلاسمای سامسونگ F8500

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض سوال راجع به خرید پلاسمای سامسونگ F8500

با سلام

دوستان بنده تصمیم به خرید سایز 51اینچ این تلویزیون تا آخر سال رو دارم و چند تا سوال دارم:

1-کسی خبر داره که این مدل اصلا وارد بازار میشه و با چه قیمتی؟
    2-تو بانه موجوده و میشه سفارش داد؟و آیا حمل و نقلش تا تهران باعث خراب شدنش میشه یا خیر؟
    3-تفاوت این مدل با مدل ال ای دی خود سامسونگ یعنی f8000 تا چه حدی هست و آیا مقرون به صرفه تر نیست که بجای این مدل، f8000 رو از تهران و با گارانتی تهیه کنم؟(البته مدل 46اینچ)
    4-از پلاسما های پاناسونیک مدل های تاپش تو بانه پیدا میشه؟و تفاوتشون با f8500 در چه حدی هست

با تشکر از همگی
    منتظر نظرات و پیشنهادات شما هستم

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام

دوستان بنده تصمیم به خرید سایز 51اینچ این تلویزیون تا آخر سال رو دارم و چند تا سوال دارم:

1-کسی خبر داره که این مدل اصلا وارد بازار میشه و با چه قیمتی؟
    2-تو بانه موجوده و میشه سفارش داد؟و آیا حمل و نقلش تا تهران باعث خراب شدنش میشه یا خیر؟
    3-تفاوت این مدل با مدل ال ای دی خود سامسونگ یعنی f8000 تا چه حدی هست و آیا مقرون به صرفه تر نیست که بجای این مدل، f8000 رو از تهران و با گارانتی تهیه کنم؟(البته مدل 46اینچ)
    4-از پلاسما های پاناسونیک مدل های تاپش تو بانه پیدا میشه؟و تفاوتشون با f8500 در چه حدی هست

با تشکر از همگی
    منتظر نظرات و پیشنهادات شما هستم
    دوست عزیز
    مشاوره سیستم ها را باید در اینجا مطرح می کردید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ولی با این وجود هنوز این مدل تلویزیون در ایران وارد نشده است و ما خبری از بازارهای مرزی نداریم و در این سایت مجاز به معرفی این بازارها هم نیستیم تفاوت آن هم در کیفیت بال و عمق سیاهی تصویر است که کیفیت آن از led این مدل بالاتر است و همچنین دوام آن و به نظر من از داخل و با کارانتی تهیه کنید بهتر است چون قطعات آن گران و کمیاب است و کیفیت پلاسما پاناسونیک بسیار بالاست ولی با این وجود پلاسما سری f8500 کیفیت و امکاناتش از پاناسونیک بهتر و بیشتر است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •