سلام به دوستان گلم
من مدت زیادیه که به خاطر مشکلات کاری کمتر میتونم بیام تو سایت
قبلا تمام تالارهای سخت افزار رو زیر و رو میکردم و یاد میگرفتم . الان مدت زیادیه که از بروز شده ها و اپدیت ها و جدیدترین ها بی خبرم
تقریبا 3 سال پیش ویندوز 7 و نسخه اولتیمیت 32 بیت رو نصب کردم و تا حالا هم نذاشتم اپدیت بشه . قطعات سیستم هم همان قطعات 2 یا 3 سال پیش هستند
لطفا یک نگاهی به این مشخصات بندازید و کمی من رو راهنمایی کنید :
1 – خودم میدونم که رم 4 امروزه دیگه زیاد جوابگو نیست . البته به غیر از بازی های حرفه ای من کار زیاد شاخی باهاش ندارم . ولی با امدن بازی call ofجدید ظاهرا باید سیستم اپدیت بشه . به نظر شما رم 8 بگیرم خوبه ؟؟؟ با توجه به مین بورد
2 – این مین بورد من قدیمی نشده ؟ اخه الان تصمیم دارم ویندوز 8 و نسخه 64 بیتش رو نصب کنم . به نظر شما به مشکل برخورد نمیکنم ؟
3 – همین سوال رو در مورد کارت گرافیک دارم . البته کارت گرافیک حرفه ای هستش ولی سری 5 است . فکر کنم زمان ارزانی دلار که 1000 تومان بود خدودا 300 تومان خریدمش .
4 – در کل میخام ویندوز رو به 8 و 64 بیت ارتقا بدم . سوالات اصلی من اینه ، این که میگن درایور براش پیدا نمیشه راسته ؟ برای همه قطعات منظورمه
نرم افزار های زیادی هستند که با ویندوز و مخصوصا 64 بیت بودن مشکل دارند ؟
این همیشه برام سوال بوده . مثلا من با چندین نرم افزار زیرنویس و مسائل مربوطه کار میکنم . در ویندوز 8 مشکلی ندارم ؟ ویندوز 8 کرکش یا لاینسس کردنش مشکلی نداره ؟
جمع بندی این شد که ایا ضرورت داره که ویندوز 8 نصب کنم ؟ یا مثلا 7 و 64 بیتی هم باشه خوبه ؟
مین بوردم برای ویندوز و نسل جدید بازی ها و برنامه ها باید عوض بشه یا در حال حاضر مشکلی نداره ؟ که البته اونم حرفه ای هستش
رم رو حتما عوض کنم ؟ 6 بگیرم یا 8 یا بالاتر ؟
و در اخر اینکه مانیتور من hdmi خور نیست ، در بازی ها این به چشم میاد یا این مسئله زیاد مهم نیست ؟
ممنون میشم که کامله کامله کامل راهنماییم کنید . با تشکر