سلام.
من 23 سالمه کلا آدم سالم و اجتماعی هم هستم و اصلا خجالتی نیستم.
از 3 هفته پیش به طور ناگهانی از ساعت 5 بعد از ظهر که هوا رو به تاریک شدن میره دچار لرز و ریزش شدید عرق از کف دست و پا می شم و نسبت به هر چیزی بیش از حد حساس .مثلا اگر به داشتن یا نداشتن چیزی فکر کنم برام بسیار اغراق آمیز یا سر یه موضوع بسیار کوچیک بسیار اغراق آمیز ناراحت میشم.دچار ترس از جمعیت شدم یعنی اگر بیش از 3 نفر در حال نزدیک شدن به من باشند بسیار ناراحت میشم و افکارم بهم می ریزه و حتی با دویدن از یه مسیر دیگه می رم و تا 45 دقیقه نفس نفس می زنم.
اگر یه درخت یا ساختمون بلند ببینم یا ماشین شاسی بلند حالم بد میشه.
در روز شاید 4 بار به دستشویی برم و 3 بار اسهال باشم و 1 بار خیلی عادی و خوب.
اصلا انقدر ریزش عرق از کف دست و پام زیاده که نگو و نپرس.دچار اضطراب شدید و تپش قلب و لرزش هم می شم و افکار شدیدا نا امید کننده و وحشتناک میاد سراغم برای فرار از این افکار هر کاری میکنم مثل خوندن جوک و ..... ولی مدام این افکار همرامه هیچ نقطه روشنی در زندگیم انگار نیست تا ساعت 4 صبح (یعنی از ساعت 5 عصر تا 4 صبح)بعدش ناگهان راس ساعت 4 صبح حالم خوب میشه و خوابم می ره و در طول روز حالم عالی هست.
پیش فوق تخصص داخلی رفتم براش تمامی مسایل از جمله وجود انگل و انواع کمبود ویتامین و مسمومیت رو مطرح کردم نظر ایشون کمبود ویتامین d3 بود و منو پیش یه روانپزشک فرستاد من آمپول رو زدم لرزشم بر طرف شده تقریبا(هنوز لرز دارم ولی نه به اون شدت.)دکتر روانپزشک برام سیتالوپرام 20 نوشت که گفت با مصرف 1 نصفه شروع کن و بعد 2 شب به 1 عدد برس.
شب اولی که خوردم بعد از 4 ساعت دچار لرزش شدید شدم فشار خونم مدام بین 17 و 10 میومد خیلی حالم بد بود.مصرفشو قطع کردم و دوباره پیش دکتر داخلی رفتم ایشون بهم کلردیازپوکساید 5 داد که فعلا بهم ساخته.
هنوز شب ها یعنی از 5 عصر تا 4 صبح حالم به شدت بد میشه و افکار مزاحم اذیتم میکنه و ریزش عرق ادامه داره.در ضمن گرفتگی های عضلانی در ناحیه پا هم دارم.
خودم حدس میزنم که ناشی از کمبود b12 باشه ولی پزشک داخلی رد میکنه و میگه مشکل روانی هست.
نظر شما چیه من تا 3 هفته پیش کاملا عادی و معمولی بودم مگه میشه یهو شب بخوابم صبح روانی بشم؟تمام دوستام هم می دونن که من خیلی اجتماعی و عادی بودم .نمی دونم چه مشکلی پیدا کردم حس می کنم یه چیزی تو بدنم کم شده ولی پزشک ها میگن نه عادی هستی.هیچ آزمایش خونی هم برام تجویز نشده.فقط میدونم آزمایش تیرویید رو 3 ماه پیش داده بودم که کاملا سالم بودم.
لطفا کمکم کنید.نمی دونم چی شده؟