تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: درخواست مشاوره از حرفه ای های سخت افزار

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض درخواست مشاوره از حرفه ای های سخت افزار

سلام
    من یک سیستم ای ام دی داشتم که اخیرن مادر بردش سوخت و میدونم که رمها(دو تا یک گیگ دی دی آر 2 پاتریوت) و سی پی یو(6000 دو هسته ای ام دی) هم قدیمی شدند و هم اینکه با توجه به اینکه قراره سیستم جدیدم بر اساس مادر برد اینتل باشه دیگر برای من کارایی ندارند.
    پاور من گرین 480 هست یک کارتگرافیک جی تی 240 دارم دیوی رایترم هم خوبه اما کیسم هم قدیمی شده هم فنهاش خوب کار نمی کنند و نیاز به یک کیس زیبا با فنهای خوب که طول عمرشان زیاد باشد دارم
    کیبرد و موسم هم خوب هستند ولی اگر دوستان صلاح بدانند می خواهم موس بیسیم استفاده کنم. پس یک موس بیسم خوب هم بهم معرفی کنید.
    اسپیکر و مانیتور دارم.
    لطفن راهنمایی بفرمایید با توجه به مبلغ 2500000 یک مادر بردخوب که طول عمر بالا(خیلی برام مهمه) و کارایی خوبی داشته باشه (خودم مادربرد ایسوس Z87-PRO در اینترنت دیدم آیا مناسب است؟) وهمچنین رم و سی پی یو مناسب با توجه به بودجه چیست؟(اگر هزینه قطعات پیشنهادی اندگی از مبلغ گفته شده بیشتر بود هم مهم نیست)
    کار من با کامپیوتر 24 ساعته وبگردی و دانلود است و کمتر پیش می آید که خاموش کنم همچنین فیلم زیاد نگاه میکنم . و اهل گیم هم هستم.اصلن اهل اورکلاک نیستم

کولرهای پردازنده مرکزی به درد من میخوره؟
    Last edited by ashkan419; 14-11-2013 at 18:54.

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    پیشنهاد من :

CPU : Intel Core i5 4570 3.2GHz : 580.000
    M.B : ASUS H87-Pro : 420.000
    RAM : Corsair 2*4 1600 XMS3 CL9 : 290.000
    VGA : Sapphire 7850 2GB DDR5 : 760.000
    HDD : Seagate Barracuda 1TB : 200.000
    Power : Green 600 A-EU : 230.000
    Case : 150.000
    All : 2.630.000

3. 2 کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با تشکر
    اما من یک هارد وسترن دیجیتال 500 هم دارم و همان طور که گفتم یک گرافیک جی تی 240 و یک پاور گرین 480دارم یعنی در سیستم جدید امکان استفاده از اینها نیست؟(من آنقدرها حرفه ای بازی نمی کنم)
    من میخوام تمرکزم روی مادربرد( مخصوصنروی یک مادر برد کارا و عمری تاکید دارم)، سی پی یو و رم ها باشد. حاظر هستم بودجه را تا 2800 هم بالا ببرم. بقیه قطعات اگه روی مادربرد جدید نصب میشوند رافعلن نمیخواهم عوض کنم تا بعد که پول دستم بیاد.کیس هم نمیخواهم از همان قبلی فعلن استفاده میکنم.
    راستی فرق z87-pro با H87-pro فقط دراورکلاک است؟ یعنی خنک کنندهها وای فای و امکانات دیگر شان یکسان است؟خروجی htmi دارند؟ اگر مادربرد بهتری نزدیک به بودجه من میشناسید معرفی کنید اگر هم هزینش مقداری بیشتر باشد هم مشکلی نیست؟
    اگر ممکن است یک راهنمایی کنید تا هر چه سریع تر یک سیستم بخرم چرا که نیاز فوری به یک سیستم خوب دارم .واقعن خسته کننده شده

از شما تشکر میکنم
    Last edited by ashkan419; 15-11-2013 at 08:22.

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پيشنهاد ميکنم چون کاربردتون گيم هم هست گرافيک رو هم عوض کنين.
    همچنين پاورتون رو هم بايد عوض کنين و متناسب با قطعات باشه.
    دو صورتيکه اور نميکنين نيازى به هزينه بيشتر و تهيه چيپ گرانقيمت Z87 نيست. و مادربورد پيشنهادى مناسبه.

6. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

سلام دوست عزیز فرق قیمتی Z87 PRO با H87 تقریبا 400 تومنه که به نظرم نمی ارزه هزینه کرد
    و بیشتر بدلیل مدارات تغذیه خوبی که واسه اورکلاک داره به این قیمت رسیده
    توصیم اینه که همون H87 رو بگیرید...
    گرافیک هم مناسب بازی نیست و با تعویض گرافیک قاعدتا به پاور مناسب تری نیاز هست
    از هارد هم میتونید رو سیستم جدید استفاده کنید

8. 2 کاربر از TREASURES بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

با تشکر
    اما من یک هارد وسترن دیجیتال 500 هم دارم و همان طور که گفتم یک گرافیک جی تی 240 و یک پاور گرین 480دارم یعنی در سیستم جدید امکان استفاده از اینها نیست؟(من آنقدرها حرفه ای بازی نمی کنم)
    من میخوام تمرکزم روی مادربرد( مخصوصنروی یک مادر برد کارا و عمری تاکید دارم)، سی پی یو و رم ها باشد. حاظر هستم بودجه را تا 2800 هم بالا ببرم. بقیه قطعات اگه روی مادربرد جدید نصب میشوند رافعلن نمیخواهم عوض کنم تا بعد که پول دستم بیاد.کیس هم نمیخواهم از همان قبلی فعلن استفاده میکنم.
    راستی فرق z87-pro با H87-pro فقط دراورکلاک است؟ یعنی خنک کنندهها وای فای و امکانات دیگر شان یکسان است؟خروجی htmi دارند؟ اگر مادربرد بهتری نزدیک به بودجه من میشناسید معرفی کنید اگر هم هزینش مقداری بیشتر باشد هم مشکلی نیست؟
    اگر ممکن است یک راهنمایی کنید تا هر چه سریع تر یک سیستم بخرم چرا که نیاز فوری به یک سیستم خوب دارم .واقعن خسته کننده شده

از شما تشکر میکنم
    همون طوریکه دوست خوبم، علیرضا عزیز و ایمان عزیز اشاره کردند، گرافیک و پاور رو به طور قطع باید تعویض کنید.سیستمی که علیرضا عزیز پیشنهاد دادن یک سیستم کاملا ایده آل برای گیمهای امروزی هستن. تفاوت چیپهای زد87 و اچ87 روی مقوله باز بودن ولتاژ برای پردازنده و رم و گرافیک داخلی پردازنده هستش. همچنین در برخی سرییهای حرفه ای تر میشه ولتاژ اسلات گرافیک رو هم تغییر داد و سیستم رو زیر فشار بود. چون شما اور کلاک نخواهید کرد، دلیلی برای هزینه روی این نوع چیپ نیستش. چون عملا از یکسری قدرتهای جانبی اون بی بهره خواهید موند. در امر مولتی مدیا مین بوردها، باید بگم که این امر شامل چیپ مین نیستش و معمولا در هر چیپی یک مدل مولتی مدیا وجود داره که در این زمینه قوی هستش.

10. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با تشکر از حامد عزیز
    اگر بخواهم فعلن قید بازی را بزنم میتوانم از همون کارت گرافیک خودم استفاده کنم؟ تا بعد که پول دستم اومد یک کارت گرافیک خیلی خوب بگیرم
    با توجه که عوض کردن پاور حتمی شد آیا اگر یک پاور بالاتر از مدل پیشنهادی شما بگیرم بهتر نیست؟تا در آینده در صورت تغییرات سیستم باز مجبور به عوض کردن حداقل پاور نباشم.
    و در اخر آیا مادر بردهای پیشنهادی دیگری از برندهای گیگا یا ایسوس با شرایط کاری من که طول عمر و آینده کاری بیشتر و بهتری داشته باشد میتوانید به من معرفی کنید (تا حدود قیمت000 900 )
    معمولن قبل از خرید بهتر است چند گزینه روی میز باشد
    در مورد یک کیس عمری و به درد بخور تا زیر000 300 تومان اگر موردی به ذهنتان میرسد ممنون میشوم بگویید.
    همچنین یک موس بیسیم مناسبتا قیمت زیر 50000 تومان.
    در هر مورد اگر فکر میکنید بهتر است هزینه بخود نکنم ممنون میشوم
    در پایان از دوستان بابت خسته کننده بودن سوالهام معذرت میخواهم معمولن افرادی هم مثل من هستندکه شاید اطلاعات کافی نداشته باشند و با توجه به اینکه هر 7 سال یکبار میتوانند سیستم بخرند همچنین با توجه به دور بودنشان از بازار مقدار زیادی در خرید خود حساس هستند
    خود من هم در کاری که دارم گاهی به افراد خیلی مبتدی برخورد دارم و حس کارشناسان محترم در مورد خسته کننده بودن شرایط را درک میکنم ولی باور کنید خود من همیشه با تمام وجود سعی میکنم پاسخگو باشم و خودم را جای آن شخص میگذارم
    باز هم شرمنده
    Last edited by ashkan419; 16-11-2013 at 09:53.

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

هر طور صلاح میدونید پیشنهاد من برای برد:
    ASUS MAXIMUS VI HERO با قیمت 900 یا کمی بیشتر
    پاور هم در صورت خرید گرافیک بالاتر از 7870 :
    Green GP750B-OC با قیمت 420 تومن حدودی
    کیس هم حدود 300
    Green G 600

13. این کاربر از TREASURES بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

با تشکر از حامد عزیز
    اگر بخواهم فعلن قید بازی را بزنم میتوانم از همون کارت گرافیک خودم استفاده کنم؟ تا بعد که پول دستم اومد یک کارت گرافیک خیلی خوب بگیرم
    با توجه که عوض کردن پاور حتمی شد آیا اگر یک پاور بالاتر از مدل پیشنهادی شما بگیرم بهتر نیست؟تا در آینده در صورت تغییرات سیستم باز مجبور به عوض کردن حداقل پاور نباشم.
    و در اخر آیا مادر بردهای پیشنهادی دیگری از برندهای گیگا یا ایسوس با شرایط کاری من که طول عمر و آینده کاری بیشتر و بهتری داشته باشد میتوانید به من معرفی کنید (تا حدود قیمت000 900 )
    معمولن قبل از خرید بهتر است چند گزینه روی میز باشد
    در مورد یک کیس عمری و به درد بخور تا زیر000 300 تومان اگر موردی به ذهنتان میرسد ممنون میشوم بگویید.
    همچنین یک موس بیسیم مناسبتا قیمت زیر 50000 تومان.
    در هر مورد اگر فکر میکنید بهتر است هزینه بخود نکنم ممنون میشوم
    در پایان از دوستان بابت خسته کننده بودن سوالهام معذرت میخواهم معمولن افرادی هم مثل من هستندکه شاید اطلاعات کافی نداشته باشند و با توجه به اینکه هر 7 سال یکبار میتوانند سیستم بخرند همچنین با توجه به دور بودنشان از بازار مقدار زیادی در خرید خود حساس هستند
    خود من هم در کاری که دارم گاهی به افراد خیلی مبتدی برخورد دارم و حس کارشناسان محترم در مورد خسته کننده بودن شرایط را درک میکنم ولی باور کنید خود من همیشه با تمام وجود سعی میکنم پاسخگو باشم و خودم را جای آن شخص میگذارم
    باز هم شرمنده
    در مورد پاور:
    اگه میخوای پاور بهتری بگیری، برو سراغ سری OC از گرین!
    مثلا Power Green GP650B-OC با حدود قیمت 390 تومن.
    یا Power Green GP750B-OC با قیمت حدود 420 تومن.
    این سری از پاور های گرین خیلی عالی و با کیفیت هستند(خودم یه 850 واتش رو دارم)
    *درضمن چون سیستم شما قراره خیلی روشن باشه، باید یک پاور بهتر بگیرید!
    ** از گارانتی 750 وات خبر ندارم، ولی مال خودم که 850 وات هست گارانتی 5 ساله داره(تا سال 1397)

در مورد مادربورد:
    ببینید اگه از برند های معتبر(مثل ASUS ، MSI ، GIGA و...) تهیه کنید، احتمال خرابیش خیلی کم هست.
    و اگه استفاده صحیح از قطعات داشته باشید، این احتمال بازم کمتر میشه.
    من در 11 سال گذشته هیچ خرابی سخت افزار نداشتم (البته یک مورد رم بود که هنگ میکرد)!

با این توضیح، همون ASUS H87-Pro که دوست عزیز معرفی کردند خوب هست و خرید برد گرونتر فقط هزینه رو بیخود بالا میبره!(البته اگه بخواهید حرفه ای اورکلاک کنید، موضوع فرق میکنه)

نتیجه:

CPU : Intel Core™ i7-4770 Haswell : 990.000
    M.B : ASUS H87-Pro : 420.000
    RAM : Corsair 2*4 1600 XMS3 CL9 : 290.000
    Power : Green GP750B-OC : 420.000
    Case: Green X7 Cougar Ver2 : 360.000

مجموع حدود 2500 در میاد!

*فقط قیمت 2 تا فن کوگلار که روی کیس هست، حدود 100 تومنه!
    **گرفیک هم همون 240 رو میتونی استفاده کنی(البته نباید ازش انتظار بازی داشته باشی)
    ***بعدا اگه برای این سیستم یه گرافیک خفن، مثل GTX770 بگیری + یک SSD 120GB تبدیل میشه به سیستمی که تا مدتها بدون مشکل ازش کار بکشی!

15. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بنده هم با گفته های دوستان موافقم.
    درصورتیکه اور نمیکنین و پردازندتون ضریب باز نیست تهیه چیپ گرانقیمت Z87 بی مورد هست و به نظر م مورد پیشنهادی از چیپ H87 کفایت میکنه و مناسبه.
    برای پاور هم درصورتیکه گرافیک قدرتمندتری از گرافیک پیشنهادی میخواین تهیه کنین ، همونطور که دوستان گفتن موردهای 650 و یا 750 از سری پاورهای اورکلاکینگ گرین مناسبه.

17. 2 کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •