با تشکر از حامد عزیز
اگر بخواهم فعلن قید بازی را بزنم میتوانم از همون کارت گرافیک خودم استفاده کنم؟ تا بعد که پول دستم اومد یک کارت گرافیک خیلی خوب بگیرم
با توجه که عوض کردن پاور حتمی شد آیا اگر یک پاور بالاتر از مدل پیشنهادی شما بگیرم بهتر نیست؟تا در آینده در صورت تغییرات سیستم باز مجبور به عوض کردن حداقل پاور نباشم.
و در اخر آیا مادر بردهای پیشنهادی دیگری از برندهای گیگا یا ایسوس با شرایط کاری من که طول عمر و آینده کاری بیشتر و بهتری داشته باشد میتوانید به من معرفی کنید (تا حدود قیمت000 900 )
معمولن قبل از خرید بهتر است چند گزینه روی میز باشد
در مورد یک کیس عمری و به درد بخور تا زیر000 300 تومان اگر موردی به ذهنتان میرسد ممنون میشوم بگویید.
همچنین یک موس بیسیم مناسبتا قیمت زیر 50000 تومان.
در هر مورد اگر فکر میکنید بهتر است هزینه بخود نکنم ممنون میشوم
در پایان از دوستان بابت خسته کننده بودن سوالهام معذرت میخواهم معمولن افرادی هم مثل من هستندکه شاید اطلاعات کافی نداشته باشند و با توجه به اینکه هر 7 سال یکبار میتوانند سیستم بخرند همچنین با توجه به دور بودنشان از بازار مقدار زیادی در خرید خود حساس هستند
خود من هم در کاری که دارم گاهی به افراد خیلی مبتدی برخورد دارم و حس کارشناسان محترم در مورد خسته کننده بودن شرایط را درک میکنم ولی باور کنید خود من همیشه با تمام وجود سعی میکنم پاسخگو باشم و خودم را جای آن شخص میگذارم
باز هم شرمنده