سلام اگه میشه یه راهنمایی بکنید با یه میلین چه گوشی خوبه البته نوکیا معرفی نکنینا
دوربینشم برام مهمه و...![]()
سلام اگه میشه یه راهنمایی بکنید با یه میلین چه گوشی خوبه البته نوکیا معرفی نکنینا
دوربینشم برام مهمه و...![]()
سامسونگ galaxy s4 mini
اگه حدود 200 یا یکم کمنر بنونی بودجت رو افزایش بدی lg optimus g بهترین گزینس
گوشی Nexus 4 هم پیشنهاد میشه.
دوست عزیز اولویت بندی کنید.
بازی - برنامه - دوربین - باتری - صفحه نمایش - و و و .....
توی این رنج نکسوس 4 نسخه 16 گیگی پیشنهاد میشه که الان حدود 1070 هست.
از شما بعیده که توی این رنج s4 mini پیشنهاد میدی دوست من
توی این رنج Nexus 4 بهترین گزینست و اگه بودجه رو حداکثر 150 تومن اضافه کنی میتونی روی 2 تا گزینه ی عالی فکر کنی:
Lg optimus G و Xperia ZR
باسلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط همینها...اصلا سراغ اصلیها نمیری هر کدوم رو که بگیری
همگی تا 64گیگ مموری ساپورت میکنند...همگی ضدخش وگوریلا گلس هست صفحشون....رم دو گیگ و حافظه داخلی 32 گیگ و کیفیت صفحه سه تای اولی برابر FHD 1920*1080 هست....هرچهارتا قابلیت ساپورت OTG یا اتصال فلش و هارد اکسترنال از طریق کابل تبدیل OTG دارند.....دوربینها هم 13 هستند البته Gfive برابر 16-18 مگاپیکسل هست....
لینکهای مشخصات و قیمت هم، روشون کلیک کنی، میاد.
باتشکر
[QUOTE=Mostafa NBA;7977796]از شما بعیده که توی این رنج s4 mini پیشنهاد میدی دوست من
خدایی گوشی خوبیه ولی من منظورم تا 1 تومن بود یا 30 یا 40تومن بیشتر وگرنه اصلا ذره ای شک نکن خودم تو 1100000 تا 1200000 پیشنهادم نکسوس 4 و optimus g هست
دوستان عزیز اگه میتونید بهتره گوشی های خوبی که قیمتش 1 میلیون هست رو معرفی کنید بعد اگه خواستید کنارش بگید فلان قدر اگه به بودجتون اضافه کنید فلان گوشی رو میگیرید با این امکانات اضافه تر و بیشتر.
اینطوری اون دوستمون که داره مشاوره میگیره هم سریع تر به جواب میریسه و هم میتونه بهتر تصمیم بگیره.
Last edited by Iloveu-ALL; 15-11-2013 at 20:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)