تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مشکل در نصب نرم افزار

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض مشکل در نصب نرم افزار

با سلام

من 2 مشکل عجیب با ویندوز 7 دارم. ویندوز 7 سرویس پک 1 نسخه نهایی (نسخه مجموعه لرد)

این مشکل ابتدا با عدم ران کردن برخی دی وی دی ها و سپس با عدم نصب اون ها ختم میشه ، به این صورت که ، برخی دی وی دی ها رو وقتی در درایور قرار می دهم ، نه اتوران آنها را اجرا می کند و نه حتی از طریق My Computer امکان باز کردن اون ها رو دارم ، یعنی وقتی روی درایور مورد نظر کلیک راست می کنم ، بنظر میاد ویندوز قفل می کنه ، و این تا زمانی هست که دی وی دی رو بیرون بکشم. این در حالی هست که همین دی وی دی رو که برروی سیستم دیگری امتحان می کنم (با ویندوز XP) بدون مشکل و بلافاصله اتوران رو باز می کنه ، حالا موندم اشکال از ویندوز هست یا اشکال از دی وی دی رام و رایتر ، این رو هم بگم که تازگی موقع نصب ، دی وی دی ها به شدت داغ می کنن

مشکل دیگه هنگام نصب نرم افزاره ، و اون اینکه هنگام نصب و یا در شروع نصب ، نوار پیشرفت ثابت باقی مانده و هیچ پیشرفتی نداره ، در بعضی موارد وقتی مدتی می گذرد ، ناگهان نوار حرکت و به جلو می رود و نرم افزار نصب می شود اما در بعضی موارد هیچ پیشرفتی نداشته و نرم افزار هم نصب نمی شود. ابتدا فکر می کردم از درایور هست اما یکبار دقیقا در بدو نصب ویندوز ، وقتی داشتم درایور کارت گرافیک (دانلود شده و نه از روی دی وی دی ) رو نصب می کردم ، که در وسط مرحله نصب ، نوار ابزار دیگه پیشرفت نکرد و متوقف شده بود !!!!!!!!!!!!

این رو هم بگم که من یک در وی دی رام و یک دی وی دی رایتر دارم که البته مدت زیادی هست اون ها رو دارم و کم کم باید تعویض بشن ، چون در بعضی موارد پیش آمده دی وی دی رو در دی وی دی رم گذاشتم و سپس در دی وی دی رایتر قرار داده ام و در نهایت تعجب ، دی وی دی رایتر اصلا آن را نخوانده و فضا را خالی اعلام می کند !!!!!!!! اما بدلیل آنکه یکبار بدون استفاده از دی وی دی مشکل نصب نرم افزار پیش آمد احتمال دادم ویندوز هم مشکلی داشته باشد.

این رو هم اضافه کنم که این مشکل ، در هنگام تغییر ویندوز (XP به 7 اینجوری شد) یعنی صبح که از XP استقفاده می کردم ، تمام کارا انجام می شد و هیچ مشکلی نبود اما بدلیل قدیمی بودن ویندوز و عدم تعویض بلند مدت اون ، تصمیم به تغییر ویندوز و نصب ویندوز 7 گرفتم. حالا صبح که ویندوزم XP بود و هیچ مشکلی وجود نداشت ، عصر که 7 نصب کرده بودم ، این مشکلات نظیر عدم نصب درایو کارت گرافیک و توقف در هنگام نصب پیش آمد. و بعد از آن عدم شناخت برخی دی وی دی ها و عدم نصب نرم افزارها از روی دی وی دی

حالا موندم این مشکل از ویندوز هست که با تغییر در تنظیمات (بدلیل نداشتن هیچگونه تجربه ای از این ویندوز ، هیچ دست کاری در تنظیمات نکردم و تنها نرم افزار سخت افزار و مورد نیاز را نصب کردم.) حل میشه یا با تعویض ویندوز ، یا درایور یا هر چیز دیگه !!!!!!!!!!!

لطفا راهنمایی کنید.

با تشکر
    Last edited by hp-world; 14-11-2013 at 01:11.

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

در مورد مشکل دی وی دی رام فکر می کنم سخت افزاری باشه با توجه به توضیحاتتون ولی نمیشه با اطمینان گفت مشکل از چی هست.
    یک مورد هست که شما یک ویندوز 7 دیگه که دستکاری هم نشده باشه رو امتحان کنید ببینید این مشکلات باز هم هست یا نه در ضمن ممکنه مشکل از برنامه خاصی هم باشه مثل آنتی ویروس!

مشخصات سخت افزاری سیستمون رو هم بگید شاید کمک بکنه ببینیم مشکل از کجاست؟
    Last edited by FerineFast; 14-11-2013 at 13:50.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آنتی ویروس و بعید میدونم ، چون غیر فعالش هم می کنم همین حالت هست !!!!! من از نصب مجدد ویندوز سعی می کنم پرهیز کنم ، واقعا کار با این ویندوز برام سخته !!! خیلی باهاش ور رفتم تا اینی بشه که هست ، حتی نمیتونم فکر کنم بخوام داوطلبانه دوباره نصبش کنم ولی اگر مجبور بشم ، در حال حاضر ویندوز های چه شرکتی نسبت به بقیه بهتره ؟؟؟؟

مشخصات سیستمم :

پردازنده : Dual-Core E5200 2.50
    رم : 4 G
    گرافیک: 9400 GT
    بعیده اشکال از سخت افزار (بجز درایورا) باشه چون میگم صبح ایکس پی بود هیچ مشکلی نداشت ، شب 7 بود و این جریانات شد !!!!!!!

در رابطه با یکی از مشکلات با دی وی دی رام ممکن هست که اشکال از دی وی دی هم باشه ؟ چون چند بار شده ، نسخه نرم افزاری که از شرکت مورد نظرم میگیرم ، وقتی روی دی وی دی رام خودم گذاشتم قابل به خوندن دی وی دی نبود ، ولی وقتی بردم نمایندگی دی وی دی رمشون خوند ولی تو نصب مشکل داشت که در نهایت با تعویضش مشکل برطرف شد !!!!!

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

واقعیتش من با ویندوز شرکت LORD آشنایی ندارم و نمی دونم ادیت کردند یا نه برای همین پیشنهاد دادم از یک سی دی دیگه نصب کنید هر شرکتی هم ویندوزش بدون دستکاری باشه خوبه من آشنایی با این شرکت ها ندارم!

سیستمتون از لحاظ سخت افزاری مشکل نداره و کاملا با 7 سازگار هست همون طور که گفتید ممکن هست درایو ها مشکل داشته باشند باید آخرین ورژن رو از سایتشون بگیرید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •