با سلام
من 2 مشکل عجیب با ویندوز 7 دارم. ویندوز 7 سرویس پک 1 نسخه نهایی (نسخه مجموعه لرد)
این مشکل ابتدا با عدم ران کردن برخی دی وی دی ها و سپس با عدم نصب اون ها ختم میشه ، به این صورت که ، برخی دی وی دی ها رو وقتی در درایور قرار می دهم ، نه اتوران آنها را اجرا می کند و نه حتی از طریق My Computer امکان باز کردن اون ها رو دارم ، یعنی وقتی روی درایور مورد نظر کلیک راست می کنم ، بنظر میاد ویندوز قفل می کنه ، و این تا زمانی هست که دی وی دی رو بیرون بکشم. این در حالی هست که همین دی وی دی رو که برروی سیستم دیگری امتحان می کنم (با ویندوز XP) بدون مشکل و بلافاصله اتوران رو باز می کنه ، حالا موندم اشکال از ویندوز هست یا اشکال از دی وی دی رام و رایتر ، این رو هم بگم که تازگی موقع نصب ، دی وی دی ها به شدت داغ می کنن
مشکل دیگه هنگام نصب نرم افزاره ، و اون اینکه هنگام نصب و یا در شروع نصب ، نوار پیشرفت ثابت باقی مانده و هیچ پیشرفتی نداره ، در بعضی موارد وقتی مدتی می گذرد ، ناگهان نوار حرکت و به جلو می رود و نرم افزار نصب می شود اما در بعضی موارد هیچ پیشرفتی نداشته و نرم افزار هم نصب نمی شود. ابتدا فکر می کردم از درایور هست اما یکبار دقیقا در بدو نصب ویندوز ، وقتی داشتم درایور کارت گرافیک (دانلود شده و نه از روی دی وی دی ) رو نصب می کردم ، که در وسط مرحله نصب ، نوار ابزار دیگه پیشرفت نکرد و متوقف شده بود !!!!!!!!!!!!
این رو هم بگم که من یک در وی دی رام و یک دی وی دی رایتر دارم که البته مدت زیادی هست اون ها رو دارم و کم کم باید تعویض بشن ، چون در بعضی موارد پیش آمده دی وی دی رو در دی وی دی رم گذاشتم و سپس در دی وی دی رایتر قرار داده ام و در نهایت تعجب ، دی وی دی رایتر اصلا آن را نخوانده و فضا را خالی اعلام می کند !!!!!!!! اما بدلیل آنکه یکبار بدون استفاده از دی وی دی مشکل نصب نرم افزار پیش آمد احتمال دادم ویندوز هم مشکلی داشته باشد.
این رو هم اضافه کنم که این مشکل ، در هنگام تغییر ویندوز (XP به 7 اینجوری شد) یعنی صبح که از XP استقفاده می کردم ، تمام کارا انجام می شد و هیچ مشکلی نبود اما بدلیل قدیمی بودن ویندوز و عدم تعویض بلند مدت اون ، تصمیم به تغییر ویندوز و نصب ویندوز 7 گرفتم. حالا صبح که ویندوزم XP بود و هیچ مشکلی وجود نداشت ، عصر که 7 نصب کرده بودم ، این مشکلات نظیر عدم نصب درایو کارت گرافیک و توقف در هنگام نصب پیش آمد. و بعد از آن عدم شناخت برخی دی وی دی ها و عدم نصب نرم افزارها از روی دی وی دی
حالا موندم این مشکل از ویندوز هست که با تغییر در تنظیمات (بدلیل نداشتن هیچگونه تجربه ای از این ویندوز ، هیچ دست کاری در تنظیمات نکردم و تنها نرم افزار سخت افزار و مورد نیاز را نصب کردم.) حل میشه یا با تعویض ویندوز ، یا درایور یا هر چیز دیگه !!!!!!!!!!!
لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر