با سلام
من کمی لاغر هستم.تغذیه معمولی و اشتهای معمولی دارم اما به قولی استعداد چاقی ندارم چرا که در دوران بلوغ همیشه غذاهام زیاد بود و البته به لحاظ فیزیکی خیلی فعالتر از الان هم بودم
سال قبل به توصیه یکی از دوستان از قرهای چاقی استفاده کردم که تجربه ام رو شرح خواهم داد.
ابتدا این رو بگم که من کلا زیاد علاقه و اطمینانی به این قرصها و کلا روشهای سنتی ندارم.البته نه بطور صد در صد،استثنائاتی هم داره که همه تجربه کرده ایم.(مثل تجویزهای مادرانه)
من توصیه دوستم رو جدی نگرفتم تا اینکه اثراتش رو روی فیزیک خودش دیدم.من هم بطور آزمایشی شروع به استفاده کردم.
قبل از استفاده من 184/65 بودم!!!!و بعد از حدود دو ماه مصرف،به وزن 80 رسیدم.
قرص رو از عطاری تهیه میکردم که در یک قطی پلمپ شده با مشخصات شرکتی بود(مجوز بهداشت یادم نیست داشت یا نه)اما هر جایی پیدا نمیشد.درون قوطی هم حدود 20-30 تا کپسول بود.
همراه با نهار و شام یکی میخوردم و معمولا همراه با عرقیات گیاهی که خودشون هم خواص چاقی دارند
خوراکم بیشتر شده بود و همیشه میان وعده هم میخوردم وگرنه گرسنه میشدم(الان اینقدر اشتها ندارم)
به هر حال این تاثیر رو واقعا حس کردم و اطرافیانم هم کاملا متوجه تغییر میشدند.
اما بعد از مدتی با اینکه خیلی حواسم به خودم بود و اصلا عوارضی ندیدم،از ترس عوارضش در آینده،مصرف رو متوقف کردم.
بعد از اون حتی تا چند ماه در حدود همون وزن باقی مانده بودم که با فرارسیدن ماه رمضان و همزمانی با یه سری پروژه های فشرده کاری،باعث افت 10 کیلویی وزنم در یک ماه شد.
جالب اینکه حتی پزشکان متخصصی که دارای اسم و رسمی هم در زمینه چاقی و لاغری شده اند،علاوه بر رژیم غذایی،باز هم کپسولهایی به فرد مراجعه کننده میدهند.خب آیا این همون کپسولهای موجود در عطاری ها نیست؟و حالا با تجویز از طرف مشهورترین پزشکان متخصص تغذیه؟
حالا سوالم از دوستان متخصص یا کسانیکه تجربه استفاده از این قرصهارو داشته اند میپرسم که آیا اصلا میشه به این قرصها از لحاظ پزشکی و سلامت اعتمادی کرد؟اگر نه چرا توسط متخصصان هم تجویز میشه؟
و اگه باز برای یک مدت دوماهه بخواهم استفاده کنم آیا ممکنه عوارضی داشته باشه؟