سلام دوستان.می خوام برای لپ تاپم انتی ویروس یک ساله بگیرم ولی موندم نود 32 - ورژن 7 خوبه یانه؟بهتر از اون هم هست؟ضمنا فقط برای یک پی سی می خوام.لطفا راهنمایی کنید.همچنین کسی خرید اینترنتی کرده؟راضی هست؟
سلام دوستان.می خوام برای لپ تاپم انتی ویروس یک ساله بگیرم ولی موندم نود 32 - ورژن 7 خوبه یانه؟بهتر از اون هم هست؟ضمنا فقط برای یک پی سی می خوام.لطفا راهنمایی کنید.همچنین کسی خرید اینترنتی کرده؟راضی هست؟
سلام مشخصات لب تاپتون رو بگید ( سی پی یو . سرعت هارد )![]()
asus k55 vd:
cpu intel core i5
ram 8 gb
nvidia geforce gt610m
500gb hdd hard
سلام من خرید اینترنتی داشتم.
نورتون اینترنت سکوریتی رو خریدم که دوستانم پیشنهاد دادن.قدرت اسکنش حرف نداره. به راحتی متوقف میشه و آپدیت هاش کم حجمه.
من 90 روزه خریدم اما 114 روز شارژ شد.
به شما هم پیشنهاد میدم.
از نظر سیستم هم مشکلی ندارین ظاهرا.
send from my Galaxy slll using Tapatalk
اگه سرعت هاردتون 5400 rpm هستش همون نود 32 خوبه ولی اگه 7200rpm باشه،کسپرسکی پیور بهتره. نسخه oem حدود 40 تومن یکساله پیدا میشه![]()
چطوری باید بفهمم سرعت هاردم چنده؟
با سلام
دوست عزیز به نظر من ابتدا ضدویروس ها را امتحان کنید و سپس از هر کدام که راضی بودید استفاده کنید.
مثلا خود من تا جایی که یادم میاد سوئیت های زیر را چک کردم :
kaspersky
eset
outpost
comodo
microsoft
norton
avast
avira
bitdefender
panda
و به نظر شخصی بنده سوئیت های comodo و kaspersky و outpost سطح امنیتی بالایی دارند.
و بیشتر سعی می کنم از این سوئیت ها استفاده کنم.
---
و با توجه به این که هر سوئیتی که نصب کنید حداقل 30 روز trial دارد پس مشکلی نیست و می توانید بین سوئیت های که شک دارید ابتدا استفاده و سپس خریداری کنید.
با تشکر
مهم نکته در استفاده از آنتی ویروس
هرگز بطور متوالی آنتی ویروس تعویض نکنین.
معمولا در یک سطح هستن. کلی نود23 یه جاهایی واقعا خوب عمل نمیکنه.
دوست عزیز لپ تاپ شما یک لپ تاپ تقریبا حرفه ای هست و هر آنتی ویروسی نصب کنید جواب میده و اصلا هم کند نمیشه.
اما بیت دیفندر کلا سنگینه و پیشنهاد نمیشه.
نورتون.کاسپر.آویرا پیشنهاد من هستن.
خودم هم از نورتون استفاده میکنم.
ممنون از جوابتون.سرعت هاردم 5400 rpm هستش.جواب های سازنده ای دادید.قصد داشتم نود بگیرم ولی حالا کاسپراسکای می خوام بگیرم.
بسیار خوب
شما میتونی از ایران ستاپ اطلاعات بیشتر بگیری و نموداری بررسی کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)