با سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز
چه طور میشه کاری کرد که پورت های Usb هنگام خاموش شدن کامپیوتر فعال باشن .
با تشکر
با سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز
چه طور میشه کاری کرد که پورت های Usb هنگام خاموش شدن کامپیوتر فعال باشن .
با تشکر
شما پورت رو برای چه کاری میخواهید ؟
usb بدون پی سی معنی نداره !!!
به نظرت منطقي هست؟
پس برق از كجا بگيره؟
برای شارژ کردن باتری ماوس . ماوس من از قابلیت wireless استفاده می کنه و بی سیم هست و باید هر سه چهار روز یکبار حدود 5 ساعت شارژ بشه .
ضمنا mirmohammadi عزیز شما حتما ماوس های دارای پورت usb رو دیدین که هنگام خاموش بودن کامپیوتر چراغشون در حالت روشن باقی می مونه.
این قابلیت بستگی به مادر بورد داره . در حالت پیش فرض همه مادر بوردها اینجوری هستن .
اما شما میتونید برای شارژ وسایل دیگه ، بدون دستکاری از یو اس بی استفاده کنید . اگر هم این حالت مادر بورد فعال نبود میشه از توی ستاپ اون رو تنظیم کرد .
EhsanHF ممنون از راهنمایی شما . ولی من چون در تنظیمات USB مادربوردم چنین چیزی پیدا نکردم به همین خاطر این سوال رو مطرح کردم که ببینم آیا راه دیگه ای نیست . > My Motherboard : ASUS P4S800D-X
ببین ، یک راه کاملا غیر استاندارد بهت یاد میدم ! اما اگه کسی ازت پرسید اسمی از من نمیاریاگه خراب هم کردی به من ربطی نداره !!!
یک کابل یو اس بی( مثلا موس ) رو از طرف خود موس برش بزن ، بعد یک فیش ( از همونهایی که برای مثلا شارژر لازم داری ) بهش وصل کن . همین !
من برای هدفون بی سیم خودم همینکار رو کردم و مشکلی هم ندارم .
فكر كنم اين گزينه بايوس به اين مطلب مربوط باشه
Legacy USB Support
اينم توضيح:
Use this item to enable or disable the support to emulate legacy I/O
devices such as mouse, keyboard,... etc. Or you may select [Auto] so
that the system will start to auto-detect; if there is no USB device
connected, “Auto” option will disable the legacy USB support.
چه كار جالبي دمت گرم راستي كسي ميدونه سوكت هاي Usb بصورت خام و كابلش گير ميان يا نه ؟ببین ، یک راه کاملا غیر استاندارد بهت یاد میدم ! اما اگه کسی ازت پرسید اسمی از من نمیاری اگه خراب هم کردی به من ربطی نداره !!!
یک کابل یو اس بی( مثلا موس ) رو از طرف خود موس برش بزن ، بعد یک فیش ( از همونهایی که برای مثلا شارژر لازم داری ) بهش وصل کن . همین !
من برای هدفون بی سیم خودم همینکار رو کردم و مشکلی هم ندارم .
من كه نگرفتم، به موضوع مورد بحث چه ارتباطي داره؟نوشته شده توسط EhsanHF
Last edited by Mirage; 24-08-2006 at 00:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)