سلام دوستان ....
میخواستم بدونم به جای adsl و wimax دیگه چه روش هایی برای دسترسی به اینترنت پر سرعت هست ؟!
ماه وا*ه ای - آفلاین .. هر روشی هست بگید ...
من به شدت نیاز دارم ماهی حدود 700-800 گیگ دانلود کنم. لطفا کمک کنید...
تشکر.
سلام دوستان ....
میخواستم بدونم به جای adsl و wimax دیگه چه روش هایی برای دسترسی به اینترنت پر سرعت هست ؟!
ماه وا*ه ای - آفلاین .. هر روشی هست بگید ...
من به شدت نیاز دارم ماهی حدود 700-800 گیگ دانلود کنم. لطفا کمک کنید...
تشکر.
آفرین چه اشتهایی برا دانلود داریخلاصه بگم :
GPRSاگر یک سیمکارت موبایل همراه اول یا ایرانسل دارید، میتوانید به اینترنت از طریق GPRS نیز دسترسی داشته باشید. برای استفاده از سرویس GPRS روی سیمکارت باید تنظیمات آن را در گوشی خود وارد کنید. گاهی نیز با نصب سیمکارت در گوشی بهطور خودکار این تنظیمات توسط مخابرات به گوشی ارسال میشود. (برای اطلاعات بیشتر میتوانید به سایت سازنده سیمکارت مراجعه کنید.)
در ضمن نسخه جدید GPRS که با نام EDGE نیز شناخته میشود نیز قابل استفاده است که از حداکثر سرعت 237 کیلوبیت در ثانیه پشتیبانی میکند (البته سرعت قابل دستیابی در سیمکارتهای ایران بسیار پایینتر از این مقدار است). این اینترنت بیشتر برای استفاده توسط خود گوشی توصیه میشود و بالطبع برای استفاده از آن باید در منطقهای با آنتندهی مناسب قرار داشته باشید. در ضمن گوشی شما نیز باید توانایی پشتیبانی از فناوری GPRS را داشته باشد.
3Gاین عبارت به معنای نسل سوم شبکههای مخابراتی است و اکنون فقط شرکت رایتل از آن پشتیبانی میکند. در آخرین نسخه از استاندارد نسل سوم شبکههای مخابراتی، حداکثر سرعت دانلود اطلاعات میتواند به 56 مگابیت در ثانیه نیز برسد (نوع گوشی مورد استفاده نیز در دسترسی به حداکثر سرعت و نحوه پشتیبانی از آن نیز تاثیرگذار است). اما حداکثر سرعتی که در شبکه 3G در ایران ارائه میشود به مگابیت در ثانیه میرسد که البته برای استفاده از این سرعت نیز باید مدارک مورد نیاز آن را به ارائهکننده این سرویس ارائه دهید.
سرویس 3G نیز به آنتندهی مناسب نیاز دارد و در مناطق مختلف سرعت انتقال اطلاعات میتواند متغیر باشد. با این حال سرعت انتقال اطلاعات بسیار بیشتر از آن چیزی است که توسط GPRS یا یک اتصال DialUp تجربه میکنیم. کاربران این سری از اتصالات اینترنتی میتوانند یک مودم 3G که شبیه یک حافظه فلش بزرگ است تهیه کرده و با نصب سیمکارت درون آن و سپس اتصال به پورت USB کامپیوتر، دستگاه خود را از طریق اینترنت سیمکارت به اینترنت وصل کنند.
wifiاین روش دسترسی به اینترنت از طریق امواج رادیویی است که به صورت بی سیم و تنها در محوطه یک ساختمان امکان پذیر است.
ماه-اره
اینترنت ماهواره ای (Satellite): در حال حاضر برخی از ماهواره ها هم چون تلستار ۱۲، فرانس تله کام و یوروآسیا ست خدمات اتصال به اینترنت ارائه می کنند. سرعت شان سرسام آور و دشمنان شان باد های خورشیدی هستند! برقراری ارتباط با ماهواره توسط دیش های مخصوص انجام می پذیرد و این ارتباط از امنیت نسبتا بالایی بر خوردار است.
ولی این دو روش آخری تو ایران کاربرد ندارن به خصوص آخریه که ممنوعه به شدت ...
این روش اخری یه دسگاه مخصوص داره مثل رسیورمیمونه دیشم همینطور به صورته دوطرفه.
سمته ما یه بنده خدایی دوطرفه رووصل کرده بود روز اول نه روز دوم فهمیدن کل نیروهایه امنیتی شهرریختن بنده خدارو بردن![]()
نمیتونی به این آرزوت برسی مگه کوچ کنی خارج
اینا 50 60 گیگ رو در ماه پر مصرف میدونن چه برسه 700 800 گیگ
الان وضعیت اینترنت بدتر شده بطوریکه میتونیم بگیم 90 درصد شرکت های شناخته شده دانلود نامحدود و حجیم رو محدود کردن
با سیاست هایی مثل "مصرف منصفانه" برداشتن نامحدود ها
نمونش مخابرات که در بیشتر شهرستان ها نامحدود رو برداشتن بجز تهران
شرکت های دیگه هم با روش های مختلف این کار رو میکنن نرمافزارهای هوشمند و یا تهدید کردن ارسال اس ام اس به کاربر پرمصرف (نمونش مبین نت)
خود من مبین نت دارم و تا حالا چندین بار اس ام اس تهدید آمیز برام فرستادن بابت دانلود رایگانه شبانه
خلاصش بیخیال شو
خاینترنت ماهواره ای بگیر یک طرفه
یه زمانی من داشتم هیچ کی هم بهت کاری نداره
شاید دو طرفش برات مشکل ایجاد شه
یه کارت s2 باید بگیری فقط
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
داداش فقط می تونم بهت بگم که قانع باش به همونی که داری شاید اونم از دستت رفت![]()
این که میفرمایید چی هست ؟! لطفا یکم بیشتر توضیح بدید.
من هر وطری شده باید یه نت این مدلی گیر بیارم.
اینترنت ماهواره ای یک طرفه توی نت هم سرج کنید میفهمی.
من حدود 3 سال پیش داشتم
فکر کنم تنها راه همین باشه
اگه خواستی بگیری خیلی مهمه که از یک جای معتبر و با امنیت خرید کنی چون خدماتش بگیر نگیر داره
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
من که توصیه جدی میکنم استفاده نکن از این اینترنت ماهواره ای چون خیلی میگردن و این گیرنده ها توسط دستگاهی مخصوص که برادران اداره x دارن عین آب نخوردن مشخصه و میگیرنتمیکنن . نگی نگفتی ها ...
![]()
دوست عزیز خطرش بالاس. اگه میخواید توی زندان آب خنک بخورید، برید بگیرید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)