سلام به همه دوستان
امروز قصد خرید Z500 رو داشتم، که با راهنمایی فروشنده، نظر من رو به سمت E531 کشوند
و حالا موندم که بین این دو کدوم رو انتخاب کنم و چرا
کسی هست که در این زمینه، به صورت تخصصی کمکم کنه ؟
سلام به همه دوستان
امروز قصد خرید Z500 رو داشتم، که با راهنمایی فروشنده، نظر من رو به سمت E531 کشوند
و حالا موندم که بین این دو کدوم رو انتخاب کنم و چرا
کسی هست که در این زمینه، به صورت تخصصی کمکم کنه ؟
سلام دوست عزیز
شما نیاز کاربردیتون رو بفرمایین
یه چیزی و نیازی در حد Z500
یه لپ تاپ خونگی، و قوی البته، جهت کارهای محاسباتی، بازی، تایپ، و فیلم و اینجور چیزا، در محدوده قیمتی 2.700
خواستم بدونم مزیت lenovo E531 به Z500 چی هست؟ و چجور لپ تاپی هستش در کل ؟
فک کنم منظورت E530 باشه و اگه کانفیگ corei7 مد نظر دارین از نظر اولویت کارهای محاسباتی و بازی z500 نسبت به e530 پردازنده و گرافیک قوی تری داره ولی در موارد دیگه مشابه هستند .
مزیت e530 نسبت به z500 باتری 6 سلولی و کیبورد و خنک کنندگی بهتر هست. در کل e530 جز دسته صنعتی و خر کار معروفه![]()
e530 برای گیم مناسب نیست و بیشتر حالت لبتاب معمولی خانگی و یا اداری را داره. سیستم صوتی درست حسابی هم نداره.
برای شما همان z500 خیلی مناسبه.
در کل لبتابهای سری E لنوو با اینکه خوب هستن اما عام پسند نیستن
موفق باشی
سلام
همون E531 منظورم بود، سرعت پردازنده E531بیشتر و قویتر هستش، سایر مشخصات کانفیگی یکسان، و همونطور که گفتین، کیبورد و خنک کنندگی و جنس بدنه خوب اون هم هست
مدل E531، از E530 نازکتر و زیباتر ساخته شده
از نظر نازکی، هم تفاوتی با Z500 نداره
و همینطور، نمایشگرش هم عالیه
سیستم صوتی اون دالبی هست
فقط یه سوال دارم، چطور برای گیم مناسب نیست وقتی کانفیگ کاملن یکسان با Z500 داره؟ ( البته سرعت پردازنده بیشتر نیز )
E531 مدل جدید شده E530 هست . TrackPad تصحیح شده و به پردازنده و کارت گرافیک جدید مجهز شده .
ظاهرا تغییری هم توی تاچ پد داده شده .
سایر موارد همون مشخصات E530 هست . حتی اون صدای دالبی که می گین توی E530 هم هست . جفتشون V2 و صدای بسیار ضعیف .
خوب منم دقیقا میخواستم اول z500 بخرم اما با e531 آشنا شدم.ابتدا بگم که lenovo یگ برند چینی هست که از سال ۲۰۰۵ با آی بی ام همکاری میکنه.لپ تاپهاش ۲تا سری مختلف هست.ideapad و thinkpad که البته essential هاهم چند سالی هست تولید میشند.سری آیدیاپد رو خود لنوو طراحی میکنه البته با کمک آی بی ام.مثلا یکی از قسمت هایی که جدیدا تو سری آیدیاپد مطابق با استاندارد های آی بی ام طراحی میشه کیبورد هست که Accu Type اسمش هست.Accu ابتدای Accurate به معنی "دقیق"ه و به گفته آی بی ام بهترین و بی نقص ترین کیبورد هایی هستند که طراحی شدند.
واما tninkpad ها......به معنای واقعی یک شاهکار مهندسی اند.زیبایی های آیدیاپد رو ندارند اما عملکردشون فوق العاده است.thinkpad مارک تجاری هست که آی بی ام برای لپ تاپ هاش در سال ۱۹۹۲ ثبت کرده.این سری از لپ تاپ ها از سال ۱۹۹۳ در ناسا بکار گرفته شدند و تنها لپ تاپ هایی هستند که اجازه ورود به فضا رو پیدا کردند.تا به امروز هم طراحی تینک پدها توسط آی بی ام صورت میگیره ولی لنوو مونتاژ میکنه.میدونید که خیلی از قطعات اپل رو هم چینی ها میسازند حتی بسیاری از لپ تاپ های vio توسط چینی ها ساخته میشه و فقط طراحیش رو ژاپنی ها انجام میدند.بنابراین نمی تونید بهش انگ بی کیفیتی بزنید.
از گرافیک 740m جی فورس و قیمت خیلی کمتر نسبت به سری های دیگه تنک پد (مثلا سریT) پیداست که آی بی ام تلاش گرده یک لپ تاپ عامه پسند و عمومی طراحی کنه نه صرفا لپ تاپ هایی برای مصارف خاص صنعتی.من که میخوام همین تنیک پد یا بهتر بگم "تانک پد"رو بگیرم چون هیچی جبران کیفیت رو نمیکنه حتی زیبایی
چند نکته دیگه که دلم نمیاد نگم. اول اینکه e531 رم ۸ داره درحالیکه اغلب z500 های موجود در بازار رم ۶ دارند و گانفیگ corei7/1TB/8G/740m رو به سختی واسه z500 میشه پیدا کرد.در ضمن برخلاف z500 لپ تاپ های e531 صفحه مات دارند و نور رو انعکاس نمیدند پس تو محیط خارجی هم میشه ازشون استفاده کرد.رزولوشن صفحه اشون بهتره و روشناییش هم استاندارده.خلاصه اینکه نه تنها مثل z500 گانفیگ عالی دارند بلکه برخلاف z500 که صفحه نمایش براق با روشنایی کم داره صفحه نمایش e531 عالیه.بازم بگم ؟؟؟ :-)
Last edited by Xerxes-I; 14-11-2013 at 02:30.
یک نکته دیگه که یادم رفت بگم.من 4سال و نیم پیش برای نیاز های تحصیلیم یک lenovo N500 گرفتم و به اجبار این مارک و انتخاب کردم چون بودجه ام به وایو و دل نمی رسید.اون زمان هیچکی این مارک رو نمیشناخت و الان حداکثر 2ساله که دیگه تو ایران هم جای خودشو باز کرده.تو این چهارسال همه کاری باهاش کردم هنوز هم سالمه سالمه.چند بار از دستم افتاده زمین.حتی یکبار بند کیفم از روی شونه ام باز شد خورد کنار جوب آب و از سمت ال سی دی افتاد داخل یکی از این جوب های آب عمیق جوری که فکر میکردم وقتی بازش کنم LCD یش خورد شده باشه.ولی هیچکارش نشده بود.فقط یک خش کوچیک افتاده بود که اونم بعد از 2 روز دیدم.هاردشم سالم سالم بود.الانم فقط چون گانفیگش قدیمی شده میخوام عوضش کنم.من که کاملا از مارکش راضیم هم از قیمتش هم از کیفیتش. تبلتم رو هم s6000 لنوو گرفتم که مطابق انتظار عالیه.![]()
Last edited by Xerxes-I; 14-11-2013 at 02:28.
سلامی دوباره.چند تا خبر بد براتون آوردم
از اونجاییکه میخواستم تصمیم خودمو در مورد خرید rhinkpad e531 نهایی کنم در یک اقدام انتحاری با بیدار خوابی هایی که طی دیشب و امروز کشیدم کل اینترنت رو زیر رو کردم تا نکات منفی این سری لپ تاپ ها رو در بیارم و اومدم اینجا که یافته هام رو با شما درمیون بذارم.
اول بگم که تا به امروز هیچ review و نقد کاملی برای این سری نوشته نشده بنابراین من مدل های مشابه e530 (نسل قدیمی تر) و e431 (برادر کوچکتر) رو بررسی کردم که مشخصات خوبی داشتند مخصوصا درمورد پایداری در انجام پردارش های سنگین به مدت طولانی و همچنین کیفیت ساخت.
در ضمن این نقد (لینک زیر) هم برای thinkpad e531 , به زبان بلغاری نوشته شده که میتونید در گوگل کروم لینکش رو باز کنید و ترجمه انگلیسی رو بخونید.البته امیدوارم که زبانتون خوب باشه.نویسنده در کل از این مدل راضی بوده هرچند که این یک نقد حرفه ای نیست و خیلی از نکات از دید نویسنده دور مونده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واما نکته اصلی منفی!!!قضیه از اینجایی شروع میشه که لنوو میخواد برای سری جدید thinkpad جدیدترین کارت گرافیک GeForce 740M رو بذاره(و این اصلا خوب نیست)اما گرافیک های تازه انویدیا جی فورس توسط نسل سوم معماری کارت گرافیک طراحی شده اند.نسل جدید بر اساس معماری به اسم Kepler GK208 طراحی شده اند درحالیکه نسل قبلی معماری Kepler GK107 رو داشتند.نکته منفی اینجاست که متاسفانه معماری جدید علاوه بر بهبود هایی که داشته عملکرد خوبی رو ارائه نمیده.البته بستگی به میزان پردازش و قدرت پردازنده مرکزی یا همون CPU هم داره.خلاصه اینکه در یکی از سایت ها پیدا کردم که معماری جدید GK208 باعث میشه که قدرت پردازنده گرافیکی 740M در عمل قدرت پردازشی معادل با پردازنده گرافیکی 640m داشته باشه.یعنی قدرت پردازنده گرافیکی مانند نسل قدیمی تر سری E تینک پد که 635M بود هست.تاکید میکنم که در هیچ سایت رسمی به این موضوع که آیا تینک پد های جدید از پردازنده های گرافیکی با معماری جدید استفاده میکنندیا نه اشاره نشده حتی تو data sheet رسمی لنوو هم به این موضوع اشاره نشده.در مورد اون مقایسه بین معماری های جدید وقبلی هم بعضی از سایت های بررسی تخصصی قطعات این نظر رو ندارند ولی ولی اکثرا بر همین عقیده اند.دقت کنید داخل اون نقد بلغاری که گذاشتم هم نویسنده اشاره میکنه که اگر بازی ها رو درحالت حداکثر رزولوشن و حداکثر مشخصات گرافیکی انجام بدبم یک افت خیلی کم در فریم ها مشاهده میشه.اما بازی لگ نمیزنه و نویسنده هم دلیل این افت رو متوجه نمیشه.درضمن در اون نقد پردازنده corei3 ذکر شده.
واما نتیجه کلی اینکه اگر یک گیمر حرفه ای هستید و واستون مهمه که که حتما تا چند سال آخرین بازی ها رو با بالاترین گرافیک ممکن و در رزولوشن fullHD بازی کنید thinkpad edge e531 انتخاب مناسبی نیست اما اگر کیفت ساخت،تحمل فشار های سنگین پردازشی واستون مهم تره و چند بازی خاص رو میخواهید اجرا کنید هنوز هم تینک پد e531 انتخاب خوبیه.
درضمن توبعضی از کامنتهایی که داده شده بود برخی هم از صفحه کلیدش و صدایی که میده گلایه کرده بودند درحالیکه بعضی ها هم اونو بهترین صفحه کلید میدونستند.البته این موضوع درنقد های تخصصی نبود و فقط توسط بعضی از کاربران مطرح شده بود.
درکل نکته منفی دیگه ای ندیدم و فکر نمیکنم نکته دیگه هم باشه ولی اگر کسی چیز دیگه ای خوند بیاد بگه.
ممنون
Last edited by Xerxes-I; 14-11-2013 at 18:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)