تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 25

نام تاپيک: ایجاد شبکه ی وایرلس بین 4 کاربر

اگه نباشه جاش خالی می مونه dops dops's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

11 ایجاد شبکه ی وایرلس بین 4 کاربر

باسلام
    من قصد دارم داخل شرکت بین 3کاربر که به زودی 1 کاربر دیگه هم اضافه خوا هد شد یک شبکه ی کامپیوتری ایجاد کنم
    البته به صورت وایرلس این کاربران 2 تاشون PC استفاده میکنن و 2 تاشون لپ تاپ + یک پرینتر که نیاز هست با این 4 تا شبکه بشه.
    حالا سوال من اینجاست که برای اینکار چه سخت افزارهایی با تهیه بشه ؟
    هزینه چه مقدار داره؟
    نحوه ی انجام اتصالشون از طریق نرم افزاری چطوری هست؟
    ضمنن پرینتر از واجبات هست و باید همه سیستمها بهش مستقیما وصل باشن.
    ممنون میشم راهنماییم کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

یک مودم روتر وایرلس تهیه کنید

کامپیوتر ها رو با LAN به روتر وصل کنید و با SSID به PC کانکت میشید

به همه اونها یک رنج بدید از 192.168.1.1 تا 192.168.1.4

بعد PING بگیرید ببینید پینگ میده سیستم ها که در این صورت شبکه شدند

برای PRINTER هم توی DEVICE AND PRINTER برید روی پرینتر کلیککنید تو تب SHARE تیک شیرینگ رو بزنید

حالا برای شیر روی کامپیوترهای دیگه توی DEVICE AND PRINTER . گزینه ADD PRINTER روسلکت کنید بعد روی ADD WIRELESS ... کیککنید و در صفحه بعد لیست

کامپیوترهایی که میخواهید توش پرینتر شیر بشه رو انتخاب کنید

.

3. 2 کاربر از بانو . ./ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه enigma110's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

شما مي تونيد يكي از پي سي ها رو به Lan به روتر وايرلس وصل كنيد و اينترنت رو شير كنيد و همينطور پرينتر رو هم به همين پي سي يا پي سي ديگه وصل كنيد و دوباره شير كنيد ، تو اين قسمت نيازي به اي پي دادن نيست چون خود مودم وايرلس DHCP هست و اي پي مي ده اگه اي پي دستي بديد بعد از چند وقت ( ممكنه يه ماه يا دوماه و يا .. ) روي اي پي مشكل بوجود بياره سعي كنيد اي پي همه سيستم ها روي ابتين باشه كه از روتر اي پي بگيره و كانفيليكت پيش نياد بعد از تمام سيستم ها تو قسمت my network سيستم كه پرينتر شير شده رو پيدا كنيد و دوبار كيليك كنيد روش كه تو قسمت پرينتر هاي شما اضافه بشه اگه نشد بايد درايور پرينتر رو در سيستم خودتون نصبش كنيد با اين كار شما يه شبكه كوچيك و بدون اشكال خواهيد داشت موفق باشيد

5. 2 کاربر از enigma110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

در مورد IP حق با ایشونه .

بنده علاقه عجیبی به IP دستی دادن دارم

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

در مورد IP حق با ایشونه .

بنده علاقه عجیبی به IP دستی دادن دارم
    نظر لطف شماست

8. 2 کاربر از enigma110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

شما یک Access Point بخرید کافیه هم پورت LAN داره برای احیانا پرینتر هم Wireless برای لپ تاپ ها و نسبت به مودم و روتر ارزونتر هست. البته اگه نیاز به اینترنت و شیر کردنش دارید راه های بالا پیشنهاد میشه.

10. 2 کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

شما یک Access Point بخرید کافیه هم پورت LAN داره برای احیانا پرینتر هم Wireless برای لپ تاپ ها و نسبت به مودم و روتر ارزونتر هست. البته اگه نیاز به اینترنت و شیر کردنش دارید راه های بالا پیشنهاد میشه.
    دوست عزیز مودم وایرلس هم اینترنت رو شیر می کند و هم یک Access Point هست و همینطور داری یک یا چند پورت جهت اتصال به Lan است مثل تصویر زیر

12. این کاربر از enigma110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

من به منظور کاهش هزینه AP رو معرفی کردم ولی همونطور که گفتم اگر احتیاج به شیر اینترنت هم دارند می تونند سمت مودم روتر هم برند.5

14. این کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dops dops's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

کامپیوتر ها رو با LAN به روتر وصل کنید
    کامپیوترها از هم فاصله دارن نمیخام lan باشه وایرلس نیاز دارم....

ما مي تونيد يكي از پي سي ها رو به Lan به روتر وايرلس وصل كنيد و اينترنت رو شير كنيد و همينطور پرينتر رو هم به همين پي سي يا پي سي ديگه وصل كنيد و دوباره شير كنيد ، تو اين قسمت نيازي به اي پي دادن نيست چون خود مودم وايرلس DHCP هست و اي پي مي ده اگه اي پي دستي بديد بعد از چند وقت ( ممكنه يه ماه يا دوماه و يا .. ) روي اي پي مشكل بوجود بياره سعي كنيد اي پي همه سيستم ها روي ابتين باشه كه از روتر اي پي بگيره و كانفيليكت پيش نياد بعد از تمام سيستم ها تو قسمت my network سيستم كه پرينتر شير شده رو پيدا كنيد و دوبار كيليك كنيد روش كه تو قسمت پرينتر هاي شما اضافه بشه اگه نشد بايد درايور پرينتر رو در سيستم خودتون نصبش كنيد با اين كار شما يه شبكه كوچيك و بدون اشكال خواهيد داشت موفق باشيد
    ممنون یه مشکلی هست من 2 تا کامپیوترها رو مگه نباید با کارت شبکه وایرلس به هم وصل کنم!؟؟ چرا اسمی ازش نیامد!؟
    چون از هم فاصلشون زیاده و همچنین امکان کابل کشی نیست
    عکس پایینو سریع کشیدم که منظورمو متوجه بشید فقط او خط ها که روشون علامت سوال هست کابل نیست فقط خواستم نشون بدم که چطور وصلشون کنم سیستمهارو در ضمن همه ی سیستمها باید به پرینتر و همچنین مودم وصل بشن....
    من فکر میکنم مودم به تنهایی پاسخگو نیست و باید اکسس پوینت هم تهیه بشه ولی اگر مشکل با 2 تا کارت شبکه ی وایرلس و مودم حل بشه وخیلی ارزونتر تموم میشه.....
    مدل مودم هم D-link DSL 2640U هست...

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

تو تصوير ( شما اشاره اي به فاصله اين سيستم ها نكرديد ) من پيش فرض همه رو تو يه طبقه و در محدوده مودم وايرلس در نظر گرفتم
    1- اول همه سيستم ها بايد كارت شبكه وايرلس داشته باشن ( غير از لپ تاپ ها كه به صورت پيش فرض خودشون دارن )
    2- در مودم بايد كانكشن اينترنت به صورت اتوماتيك كانكشن باشه كه بتونه هميشه اينترنت رو شير كنه در شبكه
    3- پرينتر به يكي از سيستم ها وصل بشه و شير بشه
    4- اي پي همه سيستم ها بايد ابتين باشه كه اتوماتيك اي پي رو از DHCP مودم بگيره
    5- مثل مراحل بالا همه بايد به مودم كانكت كنن و وصل وايرلس بشن
    6- همه سيستم ها از قسمت my network پرينتر رو سيستم كه پرينتر نصب شده پيدا مي كنن و اد مي كنن
    سيسم الان اماده كار هستش

17. 4 کاربر از enigma110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •