تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشاوره بین خرید لپ تاپ lenovo Z 500 و lenovo s 510

اگه نباشه جاش خالی می مونه JU JU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض مشاوره بین خرید لپ تاپ lenovo Z 500 و lenovo s 510

سلام به همه
    قصد خرید لپ تاپ دارم، و بودجه‌م هم در حد دو لپ تاپ گفته شده در عنوان تاپیک هستش ( lenovo z 500 و lenovo s 510 )

ولی بدجور در انتخاب بین این دو، شک کردم

کارهای که میکنم با لپ تاپ، زیاد سنگین نیست، نرم افزارهای محاسباتی متلب و امثالهم، و گاهی هم بازی میکنم، و وبگردی و فیلم

شما دوستان، کدوم رو پیشنهاد میدین؟ و چرا؟ ( خواهشن با دلیل بهم بگین تا بتونم راحت انتخاب کنم )

توی مقایسه دیجی کالا، از همه لحاظ، s 510 رو بهتر فرض کرده
    ولی متاسفانه، s 510 دارای کش 4 و گرافیک 720 هستش که در مقابل، z 500 دارای گرافیک 740 و کش 6 هست

ولی s 510، دارای پردازنده نسل جدید هست، که به نظر میرسه قدرت و سرعت بیشتری داشته باشه ( من اطلاعی ندارم زیاد، اگه اشتباه میکنم، لطفن شما راهنمایی کنید ) و همینطور، امکانات دیگه هم داره، از کیبورد اون زیاد تعریف شده، ولی متاسفانه نور بک گراند نداره!

منتظر راهنماییتون هستم
    ممنون

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

شما میتونین با استفاده از این سایت ها یک مقایسه سریع بین گرافیک و پردازنده های لپتاپ ها داشته باشین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پردازنده اس 510 درسته از نسل جدید هست ولی سری U هست و قدرت کمی داره. تو همون سایت میشه دید. درضمن گرافیک 740 خیلی بهتر از 720 هست.
    به نظر من z500 انتخاب خیلی بهتریه

3. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام به همه
    قصد خرید لپ تاپ دارم، و بودجه‌م هم در حد دو لپ تاپ گفته شده در عنوان تاپیک هستش ( lenovo z 500 و lenovo s 510 )

ولی بدجور در انتخاب بین این دو، شک کردم

کارهای که میکنم با لپ تاپ، زیاد سنگین نیست، نرم افزارهای محاسباتی متلب و امثالهم، و گاهی هم بازی میکنم، و وبگردی و فیلم

شما دوستان، کدوم رو پیشنهاد میدین؟ و چرا؟ ( خواهشن با دلیل بهم بگین تا بتونم راحت انتخاب کنم )

توی مقایسه دیجی کالا، از همه لحاظ، s 510 رو بهتر فرض کرده
    ولی متاسفانه، s 510 دارای کش 4 و گرافیک 720 هستش که در مقابل، z 500 دارای گرافیک 740 و کش 6 هست

ولی s 510، دارای پردازنده نسل جدید هست، که به نظر میرسه قدرت و سرعت بیشتری داشته باشه ( من اطلاعی ندارم زیاد، اگه اشتباه میکنم، لطفن شما راهنمایی کنید ) و همینطور، امکانات دیگه هم داره، از کیبورد اون زیاد تعریف شده، ولی متاسفانه نور بک گراند نداره!

منتظر راهنماییتون هستم
    ممنون
    z500 باریک تره،سبک تره،صفحه کلیدش نور پس زمینه داره،زیبا تره،قسمتی از بدنه اش آلومینیومی هست.تاچ پدش یک پارچه است و بنابراین تاچ پد مدرنتری داره.cpu قویتری داره. cache بیشتری داره.کارت گرافیکش بهتره
    این که از این.اما تو اون تاپیک دیگه ای که زدی یه راهنمایی هم در مورد thinkpad e531 کردم.به اون تاپیکت هم نگاه کن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •