سلام دوستان...
دو هفته دیگه تولد خواهرمه و واسه تولدش میخوایم گوشی بخریم... اگه میشه یه گوشی خیلی خوب تو این رنج قیمت (800 - 900 تومن) بهم معرفی کنین...
با تشکر...![]()
سلام دوستان...
دو هفته دیگه تولد خواهرمه و واسه تولدش میخوایم گوشی بخریم... اگه میشه یه گوشی خیلی خوب تو این رنج قیمت (800 - 900 تومن) بهم معرفی کنین...
با تشکر...![]()
داداش sony xperia sp واسش بخر هم خیلی خوشکله و هم خیلی از نظر سخت افزاری عالیه
توی این رنج قیمت شک نکن بهترین گزینه هست
تویه بازار 3 رنگش موجود هست سفید.مشکی.قرمز که با توجه به اینکه واسه خواهرتون هست سفید یا قرمزش بهتر میتونه باشه
خودم هم نظرم رو این بود... ولی شنیدم میگن هم تاچش مشکل داره هم باتریش زود خالی میشه...![]()
حالا تاچش درست تو بعضی مدلاش مثل اینکه خوب جواب نمیده ولی باتریش رو هر کی گفته یا باهاش کار نکرده یا هم پدر گوشی رو در آورده و انتظار داشته دو روز باطریش دووم بیاره!
من فردا این گوشی به دستم میرسه!تازه خریدمش!اگر بخاین ازش یک Review میذارم ولی تو این رنج گوشی خوش قیمت و شیک بهتر از این مدل گیرت نمیاد.شک نکن
داداش تاچ گوشی تو حالت عمودی اونم تو هر 1000 تا یکی
داداش باطریشم نسبت به هم رده ها بهتره و کلا اسمارت فون ها نباید از باطریشون انتطار زیادی داشته باشی و نهایتن 2 روز یه بار باید شارژ کنی![]()
- حالا اگه قیمت رو تا 1 تومن افزایش بدیم گوشی بهتری نسبت به xperia sp هست؟!
- نمیدونم یکی میگفت شب شارژ کردم گوشی رو صبح بیدار شدم دیدم 50% شارژ داره فقط...!!!
مبارکت باشه... اگه یه Review بذاری که ممنون میشم...![]()
Last edited by mehdi perspolisi; 09-11-2013 at 21:10.
باشه!اگر تا فردا هارد لپ تاپ خراب نشد از طریق همین سیستم برات میذارم.
اگر یه کوچولو مایه رو ببری بالا LG Nexus 4 هست!و البته 4X
خب مثلا بین LG Nexus 4 و 4X کدام بهتره؟!
یا اگه گوشی بهتری به غیر از اینا هست بگین...![]()
دوست عزیز همون اکسپریا اس پی رو بگیر بی خیال اونا شو!
من از دیروز که باهاش کار کردم معایب و محاسنش رو برات میگم:
1- تاچ خیلی خوب و روان و بدون مشکل در حالت افقی(جز در بخش دکمه های پایین که فکر کنم از قصد اونجوره چون برا بقیه گوشیام شنیدم این جوره از چند نفر)
2- صفحه نمایش بسیار با کیفیت و شفاف (چیزی به اسم مشخص بودن پیکسل توش معنی نداره )
3- پردازنده قوی!پدرشو دربیاری هنگ نمیکنه!
4- ظاهر شیک(البته من چندان کاربردی از اون صفحه رنگی پایینش ندیدم!چون پایدار نیست و با فاصله چشمک میزنه!)
معایبش:
1- یکم سنگینه(البته شاید برای من و برای اولش اینجوره ولی در کل سنگینه)
2- باتریش یه کوچولو نازک نارنجیه!البته بهتر میشه
3- بخش قاب پشتیش حساسه هر بار که بازش میکنم میترسم نکنه بشکنه!
البته من قبلا تجره اینجور اندازه صفحه نمایش رو نداشتم و یه کوچلو دلمو زد!خیلی بزرگه!من نمیدونم ملت چجوری با اینا کار میکنن!الحق به برادر استیو جابز که قبل مرگش گفته بود صفحه نمایش بزرگتر 4 اینچ اشتباهه!
سونی اس پی بگیر شک نکن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)