تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 49

نام تاپيک: asus n550jv or lenovo y510p

داره خودمونی میشه Acceleration's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض asus n550jv or lenovo y510p

سلام دوستان
    من یه تاپیک در این مورد دیدم توی فروم ولی جوابی که میخواستم رو نگرفتم
    میخوام بدونم از بین این 2 تا لپ تاپ دوستان کدوم رو و به چه دلیلی انتخاب میکنن بدون در نظر گرفتن قیمت
    و این y510 ای که الان مثلا ال دیجیتال میفروشه 3400 ، گرافیکش ddr5 هه ? اون جریان گرافیک دوم که میگن نداره یعنی در اصل یدونه 750m ddr3 مثل همین ایسوسه داره ?
    طبق بنچمارک هایی که من دیدم عملکرد لنوو 2 برابر قوی تر از ایسوس بود یعنی این گرافیکی که من دیدم همونیه که رو لپ تاپ 3400 ایه ال دیجیتاله ?
    و اگر کسی خبری داره در مورد مشکلات لنوو لطفا بنویسه مثلا میگن کیبردش داغ میشه بخاطر گرافیک ایا درسته ?
    برای بازی میخوام ولی علاوه بر گرافیک بهرحال سیستم تهویه خوب و موضوعات دیگه لپ تاپ هم برام مهمه
    ممنون
    Last edited by Acceleration; 07-11-2013 at 20:50.

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان لطفا راهنماییم کنید.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

گرافیک داخلی Y510p به صورت تک چون DDR5 750m هست از 750m DDR3 ایسوس قویتره
    گرافیک دوم یا جانبی Y510p که به جای odd نصب میشه که قدرتش بالاتر میره البته تو ایران نیومده

اگه صرفاً فقط جهت گیم میخواین y510 گزینه بهتریه وگرنه n550 بگیرین یا n46jv

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من برای گیم و وبگردی با استفاده طولانی میخوام شاید 10 ساعت روشن باشه لپ تاپ
    به نظرتون ایسوس بهتر از پس این موضوع طولانی بودن استفاده بر میاد ?

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوست عزیز اون لنوو ک گفتن قدرت گرافیکیش 2 برابر ایسوس هستش کارت گرافیک GT750M SLI داره که وارد نشده .تو ایران فقط لنوو ی یک گرافیکه ی gt 750mمعمولی وارد شده.البته DDR5 هستش که در حالت تک گرافیکه خیلی جزئی با DDR3 فرق داره و بیشتر تو حالت دو گرافیکه قدرتشو نشون میده. بهر حال لنوو کمی از نظر گیمینگ بهتره.چون یک لپ تاب گیمینگه.البته از نوع ارزون قیمتش.هرچند که من تو گیم مشکلی تو ASUS n550jv ندیدم تا الان.و اینکه 10 ساعت روشن بودن!!(منظور تون از این سوال که قدرت باتری لپتاپ نبود؟؟؟؟؟؟)خوب من ایسوس رو بیشتر از 10 ساعتم روشن گذاشتم . اصلا مشکلی ایجاد نمیشه و حتی در حالت گیم هم خیلی کم گرم نمیشه و صداشم خیلی کمه.لنوو رو نمیدونم چون ازش استفاده نکردم.مساله اینجاست که این مقدار کار کشیدن از هر لپتابی شاید تو دراز مدت از کارایی لپتاب کم کنه.در آخر همه چی بر میگرده ب سلیقه خودتون و اینکه از لپتابتون چی میخوین یا اینکه چقدر میتونین خرج کنین

6. این کاربر از daniyele_68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

نه منظورم باتری نبود منظورم این بود که خیلی داغ نکنه بعد از مدت زیاد چون اینطوری که من توی ریویو های لنوو وای510 دیدم کلا دماش بخاطر گرافیکش بالاست و در اخر توی اون نقد نوشته بود اگر با دمای بالا مشکلی ندارید بخریدش
    در مورد قیمت هم که پرسیدید همونطور که گفتم بدون در نظر گرفتن قیمت میخوام انتخاب کنم یعنی فقط کارایی و کیفیت بهتر ملاکه برام
    Last edited by Acceleration; 08-11-2013 at 18:15.

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض asus n550jv or lenovo y510p

دوستان لپ تاپی بهتر از ایسوس هست توی بازار ایران میخام فوری بخرم
    Last edited by mehrabooni; 08-11-2013 at 19:43.

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

دوست عزیز بنچ مارک گولتون نزنه !

بنچ مارک از نهایت قدرت کارت گرافیک برای محاسبه توانش استفاده می کنه . ولی بازی چنین کاری رو نمی کنه .

هر چند عامل حافظه پردازشی توی فریم ریت بازی مهمه ولی عامل با تاثیر بسیار بالایی نیست .

کارت گرافیک GT750M یه کارت گرافیک Mid-range . در صورت استفاده از حافظه پردازشی GDDR3 یا GDDR5 تاثیر محسوسی در بازی ها دیده نمی شه . ( فوق فوقش 4 یا 5 فریم در High settings )

البته این وسط 2 تا عامل مهم دیگه هستند که خیلی اذیت می کنند :

1 - بازی هایی که به گرافیک بسیار بالا نیاز ندارند ، و یا تنظیمات Low Settings در بازی ها ، که اختلاف رو به حد چشمگیر بالا می برند ! ( لذا اختلاف 4 یا 5 فریم رو در بازی های سنگین با High Settings در نظر گرفتم .)
    2- تکنولوژی GPU Boost ! که با توجه به تفاوت فرکانس GDDR3 و GDDR5 ، میزان اورکلاک این حافظه ها با GPU Boost یکسان نیست و در صورت اینکه تاثیر GPU Boost رو هم در نظر بگیریم ، تفاوت غیر قابل پیشبینی می شه .

خلاصه .
    اگر یه کارت گرافیکی مثل GT650M بود که GPU Boost نداشت ، با خیال راحت می گفتم برای بازی اختلافشونو در نظر نگیر و هر کدوم افتاده ته دلت انتخاب کن !
    ولی حالا که GPU Boost هست ، به نظر میاد اختلاف GDDR3 و GDDR5 در این کارت گرافیک زیاد بشه و عاقلانه تر باشه برای بازی Y510P رو انتخاب کنی

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان گلم...من میخام تا 190000 یه لب تاب بگیرم واسه خالم...رم مهمه...از این مدل ها کدوم بهتره؟

acer-v5-571g

hp 4540 s

acer aspire e1 572 g

lenovo z500 i5

asus s 550 i 5

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

حرف شما درسته ولی من میخواستم این مشکلات دمای بالای y510 رو شما در نظر بگیرید و بهم بگید نهایتا کدوم بهتره من هر نقد انگلیسی دیدم ازش ذکر شده بود که دستگاه داغ میشه و مثلا کلید های کیبورد هم حین بازی داغ میشن
    من اگر ببینم نیازه میتونم صبر کنم تا تنوع مدل هایی که سی پی یو هسول دارن زیاد بشه تا مثلا یه مدل که هم ddr5 باشه و هم مشکل دما نداشته باشه بخرم اما ترجیحا اگر موضوع رو تموم کنم و به انتخاب مناسب همین الان برسم بهتره
    برای اینکه با طرز فکرم اشنا بشید باید بگم من ترجیح نمیدم لپ تاپ با گرافیک قوی تر داشته باشم ولی داغ بشه و مشکل ایجاد کنه برام
    Last edited by Acceleration; 09-11-2013 at 15:36.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •