تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: یک لپ تاپ جایگزین دسکتاپ .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض یک لپ تاپ جایگزین دسکتاپ .

سلام.
    من همین روزا میخوام یه لپ تاپ بگیرم با حدود 3200 تومن کم و بیش !
    یه دسکتاپ دارم میخوام بدمش کس دیگه واسه خودم لپ تاپ بگیرم ! از نظر کاربرد نیازم به قابل حمل بودنش خیلی کمه و اصلا جا به جا نمیشه ! ولی خب نیاز به جا به جایی با اینکه خیلی کم پیش میاد ولی توی همون دفعات کم تقریبا ضروریه !
    اهل بازی نیستم زیاد فقط در حد gta IV , gta V و اینا فقط ! نه انواع بازی های فوق گرافیکی ... !
    حالا میخوام لپ تاپه جون سخت باشه چون زیاد روشن میمونه ! حدالامکان صفحش بزرگ باشه و اصلا هم برام مهم نیست وزنش چه قدره تازه هرچی سنگین تر و ضخیم تر بهتر ! D:
    چیزی هست که به کار من بخوره ؟!!
    دسکتاپ خودم پردازنده amd9550 و گرافیک ati4850 1GB و رم دو گیگ داره ! میخوام لپ تاپه از نظر کاربرد و قدرت حداقل در حد همین باشه ! واسه همین پردازنده ی i7 میخوام حتما !
    و چیزی که خیلی روش وسواس دارم دماست !! اصلا نمیخوام زیاد داغ باشه چون کارم باهاش زیاده و همیشه روشنه !
    ممنون اگه میدونید راهنمایی کنید.

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.من همین روزا میخوام یه لپ تاپ بگیرم با حدود 3200 تومن کم و بیش !یه دسکتاپ دارم میخوام بدمش کس دیگه واسه خودم لپ تاپ بگیرم ! از نظر کاربرد نیازم به قابل حمل بودنش خیلی کمه و اصلا جا به جا نمیشه ! ولی خب نیاز به جا به جایی با اینکه خیلی کم پیش میاد ولی توی همون دفعات کم تقریبا ضروریه !اهل بازی نیستم زیاد فقط در حد gta IV , gta V و اینا فقط ! نه انواع بازی های فوق گرافیکی ... !حالا میخوام لپ تاپه جون سخت باشه چون زیاد روشن میمونه ! حدالامکان صفحش بزرگ باشه و اصلا هم برام مهم نیست وزنش چه قدره تازه هرچی سنگین تر و ضخیم تر بهتر ! D:چیزی هست که به کار من بخوره ؟!!دسکتاپ خودم پردازنده amd9550 و گرافیک ati4850 1GB و رم دو گیگ داره ! میخوام لپ تاپه از نظر کاربرد و قدرت حداقل در حد همین باشه ! واسه همین پردازنده ی i7 میخوام حتما !و چیزی که خیلی روش وسواس دارم دماست !! اصلا نمیخوام زیاد داغ باشه چون کارم باهاش زیاده و همیشه روشنه !ممنون اگه میدونید راهنمایی کنید.
    همه لپ تاپ ها اگه باهاشون کار سنگین کنی داغ میکنند.با توجه به نیازهاتون این ها میتونن گزینه خوبی باشن: lenovo y500 asus n46jv hp dv6 7308

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •