تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 35

نام تاپيک: در خواست مشاوره برای خرید لپ تاپ تا 4 میلیون

داره خودمونی میشه amt1231's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض در خواست مشاوره برای خرید لپ تاپ تا 4 میلیون

سلام خدمت دوستان

من نرم افزار matlab اجرا میکنم و autocad دارم یاد میگیرم کارای شرکت هم معمولا با لپ تاپ خودم انجام می دهم و درسم می خونم و بعضی روزا میشه یهو 10 ساعت پای لپ تاپم واسه همین میخوام چشمم رو اذیت نکنه.

این مدل asus که دارم چشمم رو اذیت میکنه.(ASUS n43sl)

بعلاوه میخوام از لحاظ گرافیک هم خوب باشه من تو هفته یه 3-4 ساعتی Starcraft II: Heart of the swarm بازی می کنم و واسم مهمه که بتونم اونو تو تنظیمات high بازی کنم. لپ تاپ فعلیم گرافیک Geforce GT 540 M -1GB داره ولی نمیتونم از low بیشتر کنم تنظیمات رو.

یکی رو پیدا کردم از آشناها میگه لپ تاپ vaio بهت میدم با گارانتی طلایی یا ایران انفورماتیک یه سری کانفیگ و قیمت هم بهم داده یه سر تو بازار زدم دیدم کانفیگ هایی که داده ایران رهجو نداره. کلا توی کانفیگاش مدلای قویتری از ایرن رهجو پیدا میشه.

گارانتی طلایی بخرم؟

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پیشنهاد من به شما:hp dv6 7214,asus n550,lenovo y510, asus n56vz.

3. این کاربر از 3aman021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پیشنهاد من به شما:hp dv6 7214,asus n550,lenovo y510, asus n56vz.
    خیلی ممنون از پیشنهادتون ولی راستش من asus n43sl رو که گرفتم بردم کنار لپتاپ vaio پسر خاله ام که تقریبا دو سال قبل از من گرفته بود. با هم همین بازی رو اجرا کردیم اون حتی می تونه رو high بزاره ولی من از low نمی تونم بیشتر برم.
    اونجا بود که معنی عبارت"کیفیت لپ تاپ" رو فهمیدم. و این جوری نتیجه گرفتم که حتی اگر vaio کانفیگش پایین تر( نه دیگه خیلیی) هم باشه می تونه performance بهتری بده.

واسه همین این دفعه نظرم رو vaio هستش.

5. این کاربر از amt1231 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز اینکه بازی رو بهتر اجرا کنه به برند ربطی نداره به گرافیک مربوط میشه و هرچقدر گرافیک بهتر باشه فریم بیشتری میده .البته به پردازنده هم بستگی داره اما نه به اندازه کارت گرافیک!خب n43 نسبت به این مدلهایی که گفتم خیلی گرافیک ضعیفتری داره!میتونین برای مشاهده بنچمارک ها و نتایج قدرت لپ تاپ های مورد نظرتون به سایت notebookcheck.com برید و اونجا سرچ کنید و ببینید

7. 2 کاربر از 3aman021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

دوست عزیز اگر به بازی زیاد اهمیت نمی دین ، Lenovo T430 انتخاب بسیار مناسبی هست .

کارت گرافیک این مدل NVS 5400 هست .
    رم 8 گیگ . پردازنده 3520QM با فرکانس 2.9 گیگاهرتز .
    هارد 500 گیگابایت و صفحه نمایش 14 اینچ .

قیمت از دی جی کالا 4200

9. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز اینکه بازی رو بهتر اجرا کنه به برند ربطی نداره به گرافیک مربوط میشه و هرچقدر گرافیک بهتر باشه فریم بیشتری میده .البته به پردازنده هم بستگی داره اما نه به اندازه کارت گرافیک!خب n43 نسبت به این مدلهایی که گفتم خیلی گرافیک ضعیفتری داره!میتونین برای مشاهده بنچمارک ها و نتایج قدرت لپ تاپ های مورد نظرتون به سایت notebookcheck.com برید و اونجا سرچ کنید و ببینید
    آقا سامان واقعا برای دونستن اینو می پرسم
    یعنی ممکنه یه کارت گرافیک واسه دو سال قبل از کارت گرافیکی که امسال تولید شده ضعیفتر باشه؟
    خیلی سایت مفیدی معرفی کردین ولی من توش فقط مقایسه کارت های گرافیکی رو به صورت کامل پیدا کردم.
    واسه لپ تاپ فقط جدول 10 لپ تاپ برتر gamingو جدول 10 تای اول multimedia رو یافتم. میشه لینک جدول کامل مقایسه لپ تاپ ها رو از این سایت بدین؟

11. این کاربر از amt1231 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز اگر به بازی زیاد اهمیت نمی دین ، Lenovo T430 انتخاب بسیار مناسبی هست .

کارت گرافیک این مدل NVS 5400 هست .
    رم 8 گیگ . پردازنده 3520QM با فرکانس 2.9 گیگاهرتز .
    هارد 500 گیگابایت و صفحه نمایش 14 اینچ .

قیمت از دی جی کالا 4200
    چرا راستش واسم مهمه که اون بازی رو که بهش اشاره کردم با گرافیک خوب اجرا کنه.
    ببخشید میتونم نظرتون رو راجع به این مدل vaio : SVF1521GSG بدونم؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

چرا راستش واسم مهمه که اون بازی رو که بهش اشاره کردم با گرافیک خوب اجرا کنه.
    ببخشید میتونم نظرتون رو راجع به این مدل vaio : SVF1521GSG بدونم؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نقطه قوت این لپ تاپ صفحه نمایش فول اچ دی این لپ تاپ هست .

ولی نقطه ضعف این لپ تاپ پردازنده ضعیف سری U هست که کارکرد خوبی برای کارهایی که گفتین ارائه نمی ده .

در ضمن با کارت گرافیک GT740M حداکثر شاید بتونین بازی مورد نظرتونو روی Medium خوب بازی کنین . ( به زور ! )
    اون مدل T430 هم در بازی ها در حد GT540M عمل می کنه .

پس اگر می خواین بازی کنین ، لپ تاپ هایی که دوستان پیشنهاد دادند ( Lenovo Y510P ) بهتره .

البته Acer 772g رو هم مد نظر داشته باشین( هر چند فعلا گر نمیاد ! )

14. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا سامان واقعا برای دونستن اینو می پرسمیعنی ممکنه یه کارت گرافیک واسه دو سال قبل از کارت گرافیکی که امسال تولید شده ضعیفتر باشه؟خیلی سایت مفیدی معرفی کردین ولی من توش فقط مقایسه کارت های گرافیکی رو به صورت کامل پیدا کردم.واسه لپ تاپ فقط جدول 10 لپ تاپ برتر gamingو جدول 10 تای اول multimedia رو یافتم. میشه لینک جدول کامل مقایسه لپ تاپ ها رو از این سایت بدین؟
    بله چرا ممکن نباشه.ما گرافیک های مختلف داریم از ضعیف گرفته تا قوی . و گرافیک های نسل جدید از کارت های مشابه نسل قبلی حدود 10% 15% قوی تره.مثلا 750 حدود 10,15% از 650 قوی تره.در مورد مقایسه لپ تاپ ها باید بگم این سایت چنین چیزی نداره(خودم تا حالا چنین چیزی تو این سایت ندیدم) و شما خودتون باید مدلها رو سرچ کنید و باهم مقایسه کنید.

16. این کاربر از 3aman021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه cyax's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Rover

پيش فرض

سال تولید کارت گرافیک مورد بی ربطی نسبت به قدرت و سرعت کارته
    قدرت و سرعت و ...کاراکترهای متفاوتی هستند،مثلن کارتها گاهی فقط سریع هستند اما قدرت کمتری نسبت به کارتهای قدیمی دارند و نمیشه کارت ها رو فقط با سری چیپ و مقدار حافظه مقایسه کرد
    لپ تاپ های سونی به خاطر کیفیت ساخت و دیزاین خاصشون و اعتبار برندشون گرونتر هستند و گرنه در تست های بازی و کارایی یک لپ تاپ 4میلیونی ایسر یا ایسوز با یک لپ تاپ 4میلیونی سونی اصلن قابل مقایسه نیستند و قوی تر هستند
    برای شما که چشمتون حساسه صفحه نمایش باید اولویت باشه،ایسر و ایسوس مدلهای خوب زیادی دارند
    مدل ایسوس n550jv صفحه نمایش آی پی اس فول اچ دی با سخت افزار به روز و قوی حدود 4میلیونه انتخاب خوبیه
    و یا مدل های ایسر با صفحه نمایش آی پی اس فول اچ دی انتخاب خوبی میتونه باشه
    برند های دیگه هم باید داشته باشند

18. 2 کاربر از cyax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •